Maja Moebel

(12 artikelen)

Maja Moebel bij Furnea | Trends, oplossingen en design

Het Duitse meubelmerk Maja Moebel vindt haar oorsprong in 1964 en heeft dus al een heel aantal jaar ervaring binnen de woonwereld. Door innovatie, technische oplossingen en persoonlijke groei spelen ze handig in op de constante veranderingen in de meubelbranche. De collectie van het meubelmerk is dan ook altijd up-to-date en omvat allerlei stijlvolle en unieke meubels. TV-meubels, ladeblokken, kantoorkasten, dressoirs, bureaus en nog veel meer. Naast klanten blij maken met unieke meubels is het milieu voor Maja Moebel ook van groot belang. Zo wordt een overschot aan afval voorkomen tijdens het productieproces en maakt het meubelmerk gebruik van energiezuinige apparaten en duurzame materialen.

De collectie van het meubelmerk Maja Moebel

De wensen van de consumenten staan centraal voor het meubelmerk Maja Moebel. Daarom sluit de collectie nauw aan bij de laatste trends, ontwikkelingen en consumentenbehoeften. Vooral de perfecte prijs-kwaliteit verhouding en de combinatie van functionaliteit en uniek design maken de meubels van Maja Moebel bijzonder. De creaties van het meubelmerk kenmerken zich door een moderne en strakke vormgeving. Rechte hoeken en lijnen en geen overbodige tierelantijn. Kies bijvoorbeeld voor een strak hoogglans dressoir voor de woonkamer, een paar fraaie wandplanken voor in de slaapkamer, een praktisch verstelbaar bureau voor in de werkkamer of een zwart-wit hoogglans TV-meubel voor de zithoek. Bekijk het aanbod van het meubelmerk Maja Moebel en kijk wat er allemaal mogelijk is!

Meubels van Maja Moebel kopen bij Furnea

Koop je een meubel van Maja Moebel bij Furnea? Goede keuze! Niet alleen omdat de meubels van het meubelmerk stuk voor stuk prachtige blikvanger zijn, maar ook omdat we bij Furnea uitstekende service leveren. Zo staat onze klantenservice je graag te woord voor advies. Bezorging is gratis, we sturen alle meubels verzekerd op, je betaalt in een beveiligde omgeving, je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie, retourneren is gratis en je hebt 100  dagen retourrecht. Zowel voor, tijdens als na jouw aankoop bieden wij de perfecte service! Voor welke prachtige verschijning van het meubelmerk Maja Moebel ga jij?