Maja Moebel

(281 artikelen)

Maja moebel - Furnea

Maja Moebel meubels: trends, oplossingen en design

Het meubelmerk Maja Moebel vindt haar oorsprong in 1964 en is opgericht door Manfred Jarosch. De constante veranderingen binnen de meubelbranche zijn voor het meubelmerk een echte uitdaging. Door innovatie, techniek en persoonlijke groei is de collectie altijd up-to-date. De collectie meubels van het meubelmerk Maja Moebel is dan ook eigentijds en past in iedere hedendaagse woonkamer of werkkamer. Vooral de innovatie binnen de collectie meubels vallen op en maken van Maja Moebel een topmerk binnen de meubelbranche. Natuurlijk vind je bij Furnea.nl de nieuwste collectie Maja Moebel meubels.

De collectie meubels van Maja Moebel

De wensen van de consumenten staan centraal voor het meubelmerk Maja Moebel. Daarom sluit de collectie nauw aan bij de laatste trends, ontwikkelingen en consumentenbehoeften. Vooral de perfecte prijs-kwaliteit verhouding en de combinatie van functionaliteit en design maken de meubels van Maja Moebel bijzonder. Het meubelmerk wil groeien door persoonlijke relaties met klanten en leveranciers te koesteren zodat Maja Moebel direct kan inspelen op de wensen van de klant. Naast de klant is het milieu voor dit meubelmerk ook van groot belangrijk. Zo wordt een overschot aan afval voorkomen tijdens de productieprocessen en worden er energiezuinige apparaten gebruikt. 

Meubels van Maja Moebel koop je bij Furnea.nl

Furnea.nl heeft altijd de laatste collectie van dit geweldige meubelmerk in het assortiment. Het is dan ook niet gemakkelijk om een keuze te maken. Maar heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit komt nier alleen de fantastische meubels van Maja Moebel, maar ook de service van Furnea.nl. Zowel voor, tijdens als na je aankoop bieden wij de perfecte service zodat jouw online aankoop prettig verloopt. En ook over de prijs hoef jij je geen zorgen te maken. Want bij Furnea.nl krijg je altijd korting op bijvoorbeeld een Maja Moebel TV meubel.