Artego Design

(423 artikelen)

Artego

Artego is een Duits merk dat keukenkasten en wandkasten maakt van de hoogste kwaliteit. Het merk onderscheidt zich voornamelijk in de mogelijkheden die het aanbiedt. Zo zijn er heel wat verschillende kasthoogtes, kleuren en materialen. Artego is daarom al enige tijd partner van Furnea Keukens. Sinds kort maakt Artego ook deel uit van Furnea en vind je in ons assortiment op maat wandkasten van het merk. Net zoals bij de keukenkasten, zijn er heel wat mogelijkheden op vlak van kleur, breedte en materiaal. Als je graag een wandkast op maat wilt voor in je woonkamer, is Artego dus een interessant merk om te ontdekken!

Prettig in gebruik

Artego hecht veel belang aan ergonomie. Al de meubels en onderdelen, zijn dus ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. Zo zijn de kasten allemaal voorzien van een soft-close systeem. Daardoor is geluidloos sluiten mogelijk en behoud je de rust in huis. Maar het systeem zorgt er ook voor dat de meubels langer meegaan en prettig zijn in gebruik!

Voor iedere woonkamer de perfecte wandkast, wandmeubel en/of TV wandmeubel

Is je woonkamer klein of groot? Het maakt niet uit, want een Artego wandmeubel op maat is er voor elke woonkamer. Het is namelijk mogelijk om de breedte van de kast te kiezen. Je hebt de keuze uit: 30, 40, 45, 50, 60, 80, 90, 100, 120 en zelfs 180 cm. Er is dus voor iedereen een Artego wandmeubel op maat! Sterker nog; we kunnen de kasten zelfs echt op de cm na op maat bestellen. Een bezoek aan de showroom is hiervoor nodig. Wij verwelkomen je graag, Koffie en Thee staat altijd klaar!

Ruimte voor creativiteit

Met een Artego wandkast kun jij je helemaal laten gaan, omdat er echt ontzettend veel mogelijk is. De breedte van je wandmeubel is dus zeker niet het enige wat je kunt bepalen. Zo is het mogelijk om het openingssysteem te kiezen. Er zijn deurtjes die je langs boven en de zijkant kunt openen, maar je kunt ook kiezen voor schuifdeurtjes.

De verschillende deurtjes zijn verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Er zijn er zelfs met een glazen klep in meerdere uitvoeringen. Denk aan volledig gerookt en gesatineerd glas. Qua kleuren zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Er zijn meer dan 100 opties.

Ook het blad en de handgrepen kun je aanpassen

Ook het blad van je wandmeubel kun je kiezen. Net zoals bij de kastfrontjes, heb je keuze uit een waaier aan kleuren en materialen. Voor de materialen is er Neolith, composiet, massief hout, HPL, graniet en keramiek.

Daarnaast zijn er meer dan 50 soorten handgrepen verkrijgbaar. Ze verschillen niet alleen in looks, maar ook in materiaal en afwerkingen. Prachtige nikkel handgrepen om je wandmeubel een moderne uitstraling te geven? Of een volledig greeploze wandkast, zodat hij bij je minimalistische woonkamer past? Dit zijn slechts enkele van de vele opties!

De mooiste wandkasten door Furnea geselecteerd

In de Furnea webwinkel vind je Artego wandmeubels die reeds zijn samengesteld. Voordat je een wandkast op maat laat maken, is het interessant om deze te bekijken. Want je weet maar nooit dat je perfecte wandmeubel er al bij zit.

De modellen die je in onze webwinkel terugvindt, zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Daarnaast zijn ze allemaal gemaakt met een meubelplaathouten blad dat een dikte heeft van 16, 25, 38 en 96 mm en voorzien is van een HPL toplaag.

Artego wandmeubel kopen bij Furnea

Furnea maakt het je mogelijk om erg eenvoudig je Artego wandmeubel op maat te maken. Daarbovenop krijg je van ons gratis bezorging en 5 jaar gegarandeerde garantie. Heb je ook nog andere woonkamermeubels nodig? Dan vind je deze zeker terug in ons assortiment. Handig om alles op één plaats te kunnen kopen!