Minimalistisch wonen bij Furnea

Woonstijl Minimalistisch

Een ding is zeker. De woonstijl minimalistisch is een woonstijl die toch steeds meer mensen aanspreekt. De minimalistische wijze van inrichten is de less is more wijze. Een aantal accessoires waarover goed is nagedacht is mogelijk, maar in de goed minimalistisch ingerichte woning zie je weinig kleur, weinig meubels en weinig accessoires.

Kies vooral voor de meer multifunctionele meubels

Als jij de woonstijl minimalistisch wilt doorvoeren in je huis, dan begin je met het in kaart brengen van de ruimtes in je huis en beschrijf je het doel van die ruimte. Kijk naar de spullen die er nu staan en haal alles weg wat je niet per se aan andere mensen wilt laten zien. Wat betreft de keuze die je maakt voor meubels is het belangrijk toch vooral multifunctionele meubels te kiezen. De meubels moeten nadrukkelijk een functie hebben. Het mooiste is om functionaliteit en uitstraling te combineren, zodat de essentiële en noodzakelijke meubels ook meteen fraaie meubels zijn. In het kader van de woonstijl minimalistisch kun je wat dat betreft dus denken aan iets als een slaapbank.

Hoeveel items wil je per kamer?

Binnen de woonstijl minimalistisch is jezelf een limiet opleggen ook al belangrijk. Bepaal dus al van tevoren hoeveel items je per kamer wilt. Zo voorkom je ook dat je kamer al snel te vol raakt. Nog iets, binnen de minimalistische inrichting is het belangrijk ruimte op de vloer te hebben, dat je dus niet allerlei looppaden hoeft aan te leggen. Houd steeds voldoende ruimte vrij tussen de verschillende meubels. Daardoor lijken ruimtes ook meteen een stuk groter. Denk daar ook over na bij de keuze voor meubels die je maakt. Hoe kleiner de bankstellen, hoe groter de ruime zal lijken in elk geval.

Natuurlijke kleuren maken een ruimte al snel minder saai

Kiezen voor de woonstijl minimalistisch betekent ook slim gebruik maken van kleur. Kiezen voor bijvoorbeeld natuurlijke kleuren en de ruimte wordt al snel minder saai. Wat erg belangrijk is als je voor de woonstijl minimalistisch wilt gaan, is zorgen dat er voldoende mogelijkheid is om je dagelijkse rommel op te bergen. Normaal wil je de rommel nog wel eens terugvinden op het aanrecht of op de tafels. Uiteraard zijn mooie dozen of manden beter. Zo maakt je inrichting in ieder geval altijd een opgeruimde indruk.

De prachtige lampen van Davidi Design

Kijk je in ons aanbod van producten die aansluiten bij de woonstijl minimalistisch, dan zie je in elk geval de bekende vloerkleden van Obsession, vloerkleden die er in verschillende afmetingen zijn. Ook Lalee weet precies waaraan een minimalistische woonstijl moet voldoen en ook die aanbieder kan je dus op je wenken bedienen. Voor de woonstijl minimalistisch lijken de tower hanglampen van Davidi Design wel gemaakt, lampen die je in verschillende hoogtes kunt hangen uiteraard.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Ook wat betreft meubels heb je bij ons echt iets te kiezen als je aanhanger bent van een minimalistische stijl. Je hebt verschillende tv-meubels, opbergkasten, ladekasten en ook dressoirs. Ook als je voor de minimalistische stijl kiest, kies je dus bij voorkeur voor de online shop van Furnea. Via onze online shop ben je al snel in het bezit van de producten, bestellen duurt niets langer dan een enkele muisklik. De producten zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit en worden door ons voor aantrekkelijke prijzen aangeboden.

Kom gerust langs in onze showroom

Bij Furnea kun je absoluut zeker zijn van kwaliteit. Niet voor niets bieden we je standaard 5 jaar garantie. Bovendien geven we je 100 dagen bedenktijd. Vind je een meubelstuk achteraf toch niet zo mooi, dan kun je die dus tot 100 dagen na ontvangst probleemloos retour sturen. Wil je onze bankstellen, lampen, kasten en badkamermeubels met eigen ogen bekijken? Kom dan eens langs onze showroom, waar je overigens meubels uit nog veel meer categorieën aantreft.