LED verlichting voor je Jutzler kledingkast bestel je bij Furnea

(10 artikelen)

Jutzler LED verlichting

Een kast van Jutzler kun je helemaal aanpassen naar wens door accessoires toe te voegen. Een van de vele elementen die je kunt kiezen, is led verlichting. Ideaal als jij je kledingkast een luxueuze uitstraling wilt geven. Ontdek al de mogelijkheden in het Jutzler-assortiment!

Binnen- en buitenverlichting

In de Jutzler-collectie vind je zowel binnen- als buitenverlichting. Beide soorten verlichting hebben veel voordelen. Zo geeft buitenverlichting je kledingkast een meer moderne en luxueuze look. Het perfecte accessoire als je je kledingkast nog bijzonderder wilt maken!

Binnenverlichting zorgt er dan weer voor dat je makkelijker je kleding terugvindt, ook wanneer het donker is. Deze handige accessoires zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. Voor nagenoeg iedere kledingkast van Jutzler is er verlichting verkrijgbaar!

Creëer een bijzondere sfeer

De kasten van Jutzler zorgen op zich al voor een speciale sfeer, maar met buitenverlichting wordt die sfeer nog bijzonderder. Wanneer het donker is en de ledverlichting aanstaat, creëer je namelijk een romantische setting. En je hoeft helemaal niet je bed uit te gaan om de verlichting aan of uit te zetten. De buitenverlichting voor de kledingkasten wordt namelijk allemaal geleverd met een afstandsbediening. Wel zo makkelijk! Je hebt de keuze uit meerdere kleuren.

Breid je kast nog meer uit met de andere Jutzler-accessoires

Verlichting is niet het enige element dat je aan je kledingkast van Jutzler kunt toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je je kast van legplanken, roedes, wasmanden, uittrekdelen voor stropdassen en meer bij bestellen.

Jutzler biedt je dus samen met Furnea de mogelijkheid om een kledingkast op maat te ontwerpen. Kun je niet kiezen uit de vele accessoires? Vraag ons dan gerust om raad!