Bex Boekenkast Laag samenstellen bij Furnea

(4 artikelen)

Bex Boekenkast Laag samenstellen bij Furnea

Voor boekenwurmen is er goed nieuws: het is nu mogelijk om je eigen boekenkast samen te stellen. Nee, dat betekent niet dat je hem letterlijk zelf in elkaar moet steken. Dat doen wij voor jou. Je hoeft alleen maar je favoriete elementen te kiezen uit de Bex-collectie van Benvenuto Design. Als je een lage boekenkast wilt samenstellen is dit kastelement de basis. 

Kies uit verschillende mooie kleuren

De lage boekenkastelementen bestaan in verschillende kleuren. Dat is een groot voordeel, want zo vind je er zonder twijfel een die mooi in je woonkamer past. Je hebt de keuze uit: eiken, walnoot, beton en oxit. Welke vind jij het mooist? Alle kasten zijn ook bedoeld om te bevestigen aan je muur. Handig, want zo kun je de ruimte makkelijk schoonmaken. Bovendien hebben wandkasten een bijzondere uitstraling.

Ook op vlak van kwaliteit stellen ze niet teleur. Deze kasten zijn namelijk allemaal vervaardigd van melamine gecoat meubelplaathout. Ze zijn tevens handig, want de kasten zijn voorzien van twee open en een gesloten vak waar je spullen in kwijt kan. Het gesloten vak heeft een draaideur.

Vul je lage boekenkast aan en maak hem nog leuker

Zodra je een kastelement uitgekozen hebt, kan het plezier beginnen. Deze kun je nu aanvullen met allerlei extra elementen uit de Bex-collectie om je boekenkast te personaliseren. De verschillende elementen vind je terug bij Furnea. Ook als je andere kasten zelf wilt samenstellen, kun je daarvoor bij ons terecht.