Lill bankstel zelf samenstellen bij Furnea

(22 artikelen)

Sits Lill Bankstel - Zelf samenstellen

Designer Anna Näsström ontwierp het prachtig Lill bankstel. Een bankstel dat zo mooi is dat het je zeker kan bekoren. Dit is ook een modulair systeem wat wil zeggen dat er meerdere elementen verkrijgbaar zijn. Deze kan je laten plaatsen zoals je zelf wenst. Zo wordt het eenvoudig om een bankstel te ontwerpen dat perfect bij je interieur past. Maar hoe ziet jouw favoriete zitbank er eigenlijk uit?

Een pronkstuk van Anna Näsström

Het Lill bankstel is de eerste creatie van designer Anna Näsström, maar zeker niet de laatste. Zoals je meteen merkt is deze ontwerpster een natuurtalent. Dat is niet zo'n wonder, want ze is ermee opgegroeid. Anna is namelijk de dochter van de oprichters van van het merk Sits

De ontwerpster hield bij de creatie niet alleen rekening met het design, maar ook met de duurzaamheid en het comfort. Het resultaat is een super mooie design zitbank die je eindeloze jaren plezier bezorgt.

Lill zitbanken: Ontdek onze mooie selectie

Omdat het bankstel uit verschillende afmetingen bestaat, heb jij de mogelijkheid om zelf een zitbank in elkaar te steken met extra accessoires. Maar daarnaast kan je ook kiezen voor de reeds samengestelde modellen die je in het Furnea assortiment terugvindt. 

Onze keuzes zijn gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid en wat er op dit moment hip en trendy is op vlak van meubels. Neem dus een kijkje, want wie weet zit de ideale zitbank voor jou er al bij en hoef je het zelf niet meer samen te stellen!

Eigen zitbank samenstellen? Dit zijn de mogelijkheden!

Heb je toch niet gevonden wat je zoekt? Pas dan alles aan dat je maar wenst. Het is namelijk niet alleen mogelijk om het model te kiezen, maar ook de kleur, kussens, voetenbank en nog veel meer. Zo is het zeker mogelijk om een zitbank op maat te maken.

Bepaal het model van je zitbank 

Denk goed over het beste model van zitbank voor in je woonkamer. Wil je een compacte tweezitsbank of vind je een grote u-zitbank fijner? Houd daarbij rekening met de grootte van de ruimte én je gezin. Bedenk je ook of je ligplaats voor je voeten nodig hebt of niet. 

Houten of metalen poten?

De poten kunnen in zowel hout als metaal besteld worden. Kies voor wat je zelf het mooist vindt en houd rekening met de stijl die je wenst te creëren. Zo zijn houten poten vooral mooi in een landelijk en Scandinavisch interieur, terwijl metalen poten het beter doen in een moderne inrichting. Naast het materiaal kan je ook het design en kleur/decor van de poten kiezen.

Verwijderbare of vaste cover?

De cover van de zitbank kan je volledig los nemen die je na paar jaar weer kunt veranderen als je je interieur wilt veranderen. Zo draag je ook bij aan het milieu. Er is ook nog een optie met velcro, deze optie ligt tussenin. Het is dus niet zo eenvoudig te verwijderen als een losse cover, maar laat ook niet zo snel los als een verwijderbare cover. Wat vind jij het makkelijkste?

Kies uit verschillende kleuren, stofjes en accessoires

Deze mooie zitbank is verkrijgbaar in diverse kleuren. Er is dus voor elk wat wils. Kies voor wat je mooi vindt, maar houd ook rekening met de overige kleuren in je interieur. 

Als accessoires kan je kiezen voor extra kussens. Deze zijn een goede optie als je nog meer gezelligheid aan je interieur wilt toevoegen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het is uiteraard slechts een optie, als je het liever strak houdt, kan dat natuurlijk ook.

Laat je adviseren door onze interieurexperts in onze showroom

Heb jij het perfect model al gevonden tussen de reeds samengestelde Lill zitbanken? Dan bestel je dit eenvoudig online in onze webshop. Als je je zitbank wilt personaliseren, dien je echter wel naar onze showroom te komen. Onze interieurexperts staan alvast voor je paraat!