Cleo bankstel zelf samenstellen bij Furnea

(25 artikelen)

Sits Cleo bankstel zelf samenstellen | Furnea

Sits is een Scandinavisch merk dat onder andere banken laat ontwerpen door de topdesigners die Scandinavië rijk is. Furnea is inmiddels groot fan van dit merk. Dat is niet in de eerste plaats omdat je er meubels van hoge kwaliteit voor een heel betaalbare prijs koopt, maar ook omdat je er een bankstel geheel naar eigen wens kan samenstellen. Hierdoor vind je altijd een model dat bij de ruimte in je woonkamer en de inrichting past. En op die manier haal jij je eigen samengestelde bankstel van topdesigners in huis. 

Een luxe bankstel in verschillende combinaties

Het Cleo bankstel van Sits heeft knopen op de zitting en heeft daarmee een bijzonder luxe uitstraling. De Cleo bank is helemaal zelf samen te stellen. Je kiest de elementen die je bankstel moet bevatten, zoals een chaiselongue links of rechts, een hoek, twee delen met een poef in het midden of een losse poef met opbergruimte. Je kan ook kiezen voor een poef met een bovenzijde van eiken fineer in verschillende kleuren. Zo creëer je een stevige basis voor een praktische salontafel. Het mooie hiervan is dat je het bankstel geheel kunt aanpassen op de ruimte die je in huis hebt en de grootte van je gezin.

Een stof en kleur naar wens

Op onze website zie je een of meerdere voorbeelden van stofsoorten en kleuren. Je kan hier een keuze uit maken, maar in onze showroom hebben we een nog veel uitgebreidere selectie van stoffen en kleuren. Vind je online niet direct een kleur of stofsoort naar wens of wil je alle mogelijkheden in het echt bekijken, kom dan bij ons langs. De kleuren en stoffen die we aanbieden, zijn gebaseerd op de nieuwste trends en zijn ontwikkeld met het oog op gebruiksvriendelijkheid. Het Cleo bankstel van Sits combineer je eenvoudig met een Love salontafel en/of bijzettafel van dit merk, voor een complete set. 

Designer van dit bankstel | Ian Archer

Ian Archer is de grote naam achter de Cleo bankstellen van SITS. Ian werd in 1967 geboren in Rugby, een regio in West Midlands in Engeland. Beeldhouwen en productontwerp heeft al snel zijn passie gevormd en dus studeert hij in 1989 af als meubelontwerper. Zijn kennis en interesse bevindt zich vooral op het gebied van klassieke en moderne meubelen en sinds 1988 heeft Ian menig award voor zijn ontwerpen gewonnen. Wil jij een bankstel van zo'n topontwerper in huis, dan is het Cleo bankstel van SITS wat je zoekt. 

Een Cleo bankstel van Sits samenstellen en bestellen bij Furnea

Natuurlijk stel jij bij Furnea je eigen design bank samen. Voor een luxe uitstraling, een hoge kwaliteit en comfort kies je voor het Cleo bankstel van Sits. Voor een uitgebreide selectie van kleuren en stoffen kom je bij ons langs in de showroom. We laten graag alle mogelijkheden zien en de koffie en thee staan voor je klaar. We adviseren je graag over het onderhoud van de bank en raden je aan het bijpassende onderhoudsmiddel altijd mee te bestellen. Op die manier houd je je bankstel mooi en verleng je de levensduur aanzienlijk. Bestel je de iProteqt All in House Service mee? Indien zich gedurende de serviceperiode van 5 jaar calamiteiten met het meubel voordoen staat ons Service Centre volledig tot je beschikking.

Bij Furnea krijg je standaard 5 jaar garantie op je bestelling. Daarnaast heb je keuze uit verschillende betaalmogelijkheden, zoals achteraf betalen en betalen in 3 rentevrije termijnen