Bex Opbergkast samenstellen bij Furnea

(3 artikelen)

Bex Opbergkast samenstellen bij Furnea

Een opbergkast is een meubel dat in ieder huishouden van pas komt, omdat het veel opbergruimte biedt. Zo houd je je woning netjes! Vaak is een opbergkast echter net iets te groot of klein. Dit probleem heb je niet als je je eigen Bex opbergkast samenstelt. Jij bepaalt dan namelijk zelf hoeveel plaats deze inneemt én hoe de kast eruit komt te zien. Benvenuto Design maakt je dit mogelijk aan de hand van dit opbergkastelement en tal van andere elementen. De eerste stap is om het ideale opbergkast element uit te zoeken!

Maak je keuze uit verschillende kleuren en geniet

Het opbergkastelement is verkrijgbaar in meerdere kleuren: eiken, beton, walnoot en wit met een hoogglansafwerking. Kies je favoriet en je kan beginnen met samenstellen. Ieder kastelement is vervaardigd van melamine gecoat meubelplaathout en gaat dus erg lang mee.

De opbergkastelementen zijn bedoeld om aan je muur te bevestigen. Je kan ze monteren waar je maar wilt. Dat hoef je ook niet zelf te doen, want Furnea heeft een montageservice. Ook leuk: ieder kastelement heeft een doorzichtig gedeelte waar je decoratie achter kunt plaatsen. In de andere kasten kun je dingetjes uit het zicht opbergen.

Ontdek ook de andere Bex-elementen

Maak je opbergkast op maat nog mooier én handiger door extra elementen toe te voegen. Alle Bex-elementen vind je terug bij Furnea. Makkelijker kan niet! Als je het moeilijk vindt om een keuze te maken, kun je bovendien altijd advies vragen aan onze meubelexperts.