SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Zwarte kledingkast | Keuze uit verschillende designs

(75 artikelen)

Zwarte kledingkasten: een interessante manier om je interieur te doen herleven

Laat je slaapkamer opnieuw herleven met een mooie zwarte kledingkast. Spijt krijg je niet van deze aankoop, want het is een blikvanger die altijd zorgt voor de nodige sfeer. Het maakt bovendien niet uit of je van modern, landelijk of industrieel houdt, want bij Furnea vind je zwarte kledingkasten in diverse stijlen. Ontdek nu de vele mogelijkheden en laat jouw slaapkamer stralen als nooit tevoren!

Waarom een zwarte kledingkast niet uit je interieur mag ontbreken

Zwart is een kleur dat past bij alle andere kleuren. Het is dan ook geen wonder dat een zwarte kledingkast een grote aanwinst is voor je interieur. Of het nu gaat over een kledingkast in smoke zwart, mat zwart of hoogglans zwart, het laat al je andere meubelen meteen stralen!

Zwart heeft daarnaast het voordeel dat het modern oogt en ervoor zorgt dat de ruimte een elegante uitstraling krijgt. Bij Furnea heb je ook ontzettend veel mogelijkheden. Dat wil zeggen dat je altijd een kast vindt die precies past bij je smaak en de inrichting van je slaapkamer!  

Keuze uit verschillende merken en stijlen

Bij Furnea heb je de keuze uit zwarte kledingkasten in diverse stijlen en van verschillende merken. Het maakt dus niet uit wat jouw interieurstijl is. Je vindt altijd een mooie zwarte kast die erbij past! 

Zwarte blikvangers met een moderne uitstraling

Een modern interieur is tegenwoordig erg populair. Om die reden vind je steeds vaker moderne meubels terug. En dat is in ons assortiment niet anders! Als je specifiek op zoek bent naar een moderne zwarte kledingkast vind je in ons assortiment dus ook gegarandeerd wat je nodig hebt. 

Jutzler is bijvoorbeeld een topmerk die erg strakke kledingkasten vervaardigd. Je hebt in ons assortiment de hoekkledingkast, de schuifdeurkast en de draaideurkast in diverse vormgevingen en materialen. Ze zijn allen verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De kans is dus groot dat je zeker vindt wat je zoekt in de collectie!

Zwarte eyecatchers met een meer klassieke look

Voor de liefhebber van een meer klassiek of landelijk interieur zijn er ook prachtige blikvangers in ons assortiment. Een aanrader is bijvoorbeeld de Rocky Nova zwarte kledingkast. Deze heeft zowel een smoke zwarte als fel zwarte deur. Het is een goede optie als je graag charme aan je slaapkamer wilt toevoegen en de ruimte tegelijkertijd stijlvol wilt laten ogen!

Gedeeltelijk of volledig zwart?

Als je vindt dat een zwarte kledingkast voor jou te veel opvalt, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een kledingkast met zwarte details. Jutzler heeft een aantal interessante designs in zijn collectie en deze kan je uiteraard in ons assortiment terugvinden. 

Zo is er de Jutzler Carla schuifdeurkast die zwarte zijkanten heeft, maar aan de voorkant afgewerkt is met prachtig eikenhout. Ideaal voor in een landelijk of industrieel interieur! De Jutzler Hilding draaideurkast is dan weer een goede keuze als je je slaapkamer extra wilt laten opvallen. De kast heeft zwarte zijkanten en is gecombineerd met witte deuren. Opvallender dan dat wordt het niet. Een eyecatcher zoals deze staat dan ook fantastisch in een modern interieur! 

Interessante combinatietips

Wanneer je nieuwe meubels in huis haalt, is het natuurlijk interessant om te weten hoe je ze het best kan combineren. Dit om ze volledig tot hun recht te laten komen. Hieronder geven we je enkele interessante combinatietips die je helpen om van jouw slaapkamer een sfeervol paradijs te maken! 

Tip 1: Combineer zwart met smoke deuren

Fel zwart en gerookt zwart zijn ideaal om met elkaar te combineren. Als je dit doet laat je je interieur niet alleen opvallen, maar maak je het tegelijkertijd rustgevender. Je kan in ons assortiment kiezen voor een kledingkast die smoke zwarte deuren heeft, maar ook gewoon de kledingkast in het hoogglans zwart kiezen en dit dan combineren met andere meubels in smoke zwart. Er zijn heel wat mogelijkheden! 

Tip 2: Kies voor een opvallend kleurtje 

Als je houdt van kleur is zwart voor jou waarschijnlijk een sombere keuze. Maar wist je dat zwart andere kleuren juist meer laat opvallen? Als je dus van plan bent om te kiezen voor een fel kleur, zoals bijvoorbeeld oranje of rood, is het een uitstekend idee om voor een zwarte kledingkast te gaan. Op die manier laat je deze kleur er namelijk nog meer uitspringen en maak je het geheel dus nog stijlvoller en moderner!

Tip 3: Laat zwart terugkomen in de details

Het is natuurlijk mogelijk om zwart in je slaapkamer te laten overheersen. Je kan een zwarte kledingkast kopen en het combineren met zwarte nachtkastjes, een zwart bed, enzovoort. 

Maar het is ook fijn om je zwarte kast te combineren met houten meubelen, witte meubelen of kleurrijke meubelen die een zwarte zijkant, een zwart handvat of andere zwarte details hebben. Zo komt de kledingkast nog beter tot zijn recht. Voeg daar nog enkele speelse zwarte accessoires aan toe en je interieur is helemaal compleet! 

Ontwerp eenvoudig de zwarte kledingkast van je dromen

Bij Furnea heb je niet alleen de keuze uit diverse zwarte kledingkasten, je kan ze ook nog eens zelf samenstellen. Dat is een groot voordeel, want dat betekent dat je niet langer hoeft te kiezen tussen schoonheid en comfort. Je kan namelijk je favoriete uitvoering zelf aanpassen zodat je nooit meer plaats tekortkomt voor al je kleding!

Je doet het bovendien erg eenvoudig. In onze webshop vind je hiervoor de kledingkast configurator. Je hoeft het programma alleen maar te openen en de rest wijst zich vanzelf uit. En als je het dan toch eventjes niet meer weet, kan je onze handleiding gebruiken. Je ontdekt daarin stap voor stap hoe het in zijn werk gaat. Nadat jij je zwarte kledingkast op maat hebt samengesteld, krijg je ze binnen de 2 tot 4 weken gratis bij je thuis geleverd. Volledig gratis uiteraard, want Furnea rekent je nooit extra kosten aan voor de bezorging. Bovenop je aankoop krijg je bovendien 5 jaar gegarandeerde garantie.