Germania Lissabon Serie | Moderne halmeubels

(11 artikelen)

Lissabon Serie | Een warm welkom

Het Duitse meubelmerk Germania heeft een uitgebreide collectie van verschillende meubels. Het handige is dat veel meubels onderdeel zijn van een serie. Hierdoor kun je eenvoudig je meubels op elkaar afstemmen en een complete set maken. De Lissabon serie biedt je bijvoorbeeld een complete halmeubelset, verkrijgbaar in verschillende decors. Kwaliteit en een uniek design zijn enkele kenmerken van dit meubelmerk. De Lissabon serie laat zien dat sfeer en een moderne uitstraling een gouden combinatie zijn.

Alles voor de inrichting van de hal

De Lissabon serie is een complete serie voor de inrichting van de hal. Denk aan een schoenenkast, kapstok, halbank en halkast. De frontjes van de meubels hebben een hoogwaardige melamine afwerking. De ABS randen bij de houten halmeubelset zorgen voor bescherming van je meubels. De planken zijn in hoogte verstelbaar en de deurtjes sluiten geruisloos dankzij het softclose systeem. De kasten zijn greeploos, wat een modern tintje aan deze warme meubels geeft. De planken in de kasten zijn in hoogte verstelbaar waardoor je de indeling van de kast zelf bepaalt. Koop de elementen los of kies voor de complete halmeubelset in een koop. Voor welk decor kies jij?

De Lissabon serie kopen bij Furnea

Wil jij nu ook een van de meubels of de complete halmeubelset uit de Lissabon serie, dan is Furnea natuurlijk waar jij je bestelling plaatst. We bieden je namelijk uitstekende service die verder gaat dan alleen een uitgebreid aanbod halmeubels. Denk maar eens aan altijd 5 jaar garantie op je bestelling, 100 dagen bedenktijd en een ruime keuze aan verschillende betalingsmogelijkheden. Afhankelijk van de waarde van je bestelling, kun je zelfs gespreid in drie rentevrije termijnen betalen. Wellicht kunnen we je helpen met het monteren van de meubels? Kies dan voor onze montageservice bij je bestelling.