Tokyo bankstel: zelf samen stellen

(31 artikelen)

Tokyo bankstel: zelf samen stellen bij Furnea

Het mooie Tokyo bankstel overtreft al je wildste dromen. Het ziet er namelijk uiterst charmant uit en is ontzettend duurzaam. Je merkt meteen dat het door een topontwerper is gemaakt. Als jij een onweerstaanbare inrichting wilt creëren is dit meubel dus een uitstekende keuze. En het beste moet nog komen: dit bankstel kan je tot in het kleinste detail zelf samenstellen. Dat betekent dus dat je het volledig op je interieur kan afstemmen. Kom er meer over te weten zodat je binnenkort ook het perfecte bankstel kan ontwerpen! 

Vervaardigd uit duurzame en verantwoorde materialen

Het grote voordeel van het Tokyo bankstel is dat het erg duurzaam is, omdat het gemaakt is van de meest kwalitatieve materialen. Dat geldt voor elke mogelijkheid die je hebt, want er zijn verschillende soorten stofjes en poten om uit te kiezen. Het bankstel bestaat ook uit verschillende modules.

Deze modules hebben gemeenschappelijk dat ze gemaakt zijn uit FSC-gecertificeerd hout. Dat is hout dat afkomstig is uit een goed beheerd bos volgens normen voor milieu, economie en sociale omstandigheden. Het bankstel is dus een zeer verantwoorde keuze en dat is de dag van vandaag toch wel erg belangrijk!

Bijzonder eyecatcher van Niels Gammelgaard

Ben je dol op Niels Gammelgaard meubels? Dan moet je het Tokyo bankstel ontdekken, want de ontwerper heeft zich met deze topper opnieuw overtroffen. Eigenlijk is dat niet zo verwonderlijk. Hij heeft namelijk al talloze jaren ervaring met het creëren van prachtige meubels en andere mooie, duurzame en slimme producten.

Het begon allemaal in 1979, toen Niels Gammelgaard samen met Lars Mathiesesn, Pelikan Design oprichtte. Een bedrijf dat diverse producten vervaardigde, maar vooral bekend werd om de prachtige meubelen. Nu verblijdt Niels Gammelgaard de Sits collectie met grote blijdschap van het meubelmerk, Furnea én talloze klanten. 

Neem geen enkel risico: bestel onze iProteqt All in House Service

Het Tokyo design bankstel ziet er erg mooi uit en dankzij de kwalitatieve materialen gaat het ontzettend lang mee. Maar zoals je waarschijnlijk al weet, is een ongelukje snel gebeurd. Vlekjes en scheurtjes zijn dingen die erbij horen, want in je woonkamer wordt volop geleefd. Maar wanneer je net een design zitbank gekocht hebt, is dit je grootste nachtmerrie.

Gelukkig hoef je hier niet wakker van te liggen, want er is een eenvoudige oplossing voor je probleem: iProteqt All in House Service. Als je deze dienst bijbestelt, kan jij je volledig uitleven op de zitbank zonder je zorgen te moeten maken. Want een vlekje of scheurtje wordt dan de komende 5 jaar gratis gerepareerd. 

Zelf je design zitbank samenstellen? Zo doe je dat!

Een zitbank zelf samenstellen? Dat klinkt vermoeiend. Maar dat is het zeker niet. Je doet dit namelijk eenvoudig door je gewenste opties aan te klikken in de tabellen die je rechts terugvindt. Naast wat je ziet in onze webshop zijn er nog enkele andere opties. Dit zijn alle mogelijkheden;

Diverse modellen  

De eerste keuze die je dient te maken is het model van zitbank dat je wilt creëren. Alles is mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een grote hoekbank zodat ieder lid van je gezin voldoende plaats heeft om te relaxen. Is je woonkamer niet zo groot? Dan kan je beter kiezen voor een twee- of driezitsbank. Een u-model of chaise longue is eveneens een mogelijkheid. Laat je gerust adviseren als je niet goed weet welk model voor jou het beste is.

Verschillende stofjes en poten

Voor de poten kan je kiezen uit verschillende kleuren metaal en diverse vormen. Op vlak van stoffen zijn er eveneens veel kleurmogelijkheden. Daarnaast kan je ook het soort stofje kiezen. Denk goed na over je keuze, want een zitbank valt goed op in je interieur. Het is dus belangrijk dat het bij de rest past.

Kom naar onze showroom en ontdek meer mogelijkheden

Zoals je ziet is er heel wat mogelijk op onze website op vlak van materiaal- en kleurkeuze. Als je echter nog meer mogelijkheden wilt, is het een goed idee om onze showroom te bezoeken. Daar kunnen onze interieurexperts je bovendien optimaal adviseren waardoor je zeker het perfecte design zitmeubel vindt!