Hoge matrassen bij Furnea

(18 artikelen)

Hoge matrassen bij Furnea | Voor elke prins of prinses op de erwt

Extra comfortabel slapen op een hoog matras

Voor een goede nachtrust is een comfortabel matras een must. Een matras is een stuk zachter dan de vloer en biedt bovendien de juiste ondersteuning aan jouw lichaam. Normale matrassen hebben een dikte tussen de 15 en 20 cm. In onderhavige categorie vind je hoge matrassen met een dikte van 20 centimeter of meer. Over het algemeen geldt: hoe dikker het matras, hoe meer comfort en hoe langer de levensduur. Alle hoge matrassen hebben een anti-allergische en anti-huisstofmijt hoes. Deze kun je eenvoudig losritsen en vervolgens in de wasmachine gooien. Lucht het matras tijdens de wasbeurt in de buitenlucht en voilà, je bedje is weer heerlijk fris!

De collectie dikke matrassen van Furnea

Bij Furnea verkopen we verschillende soorten hoge matrassen. Je kunt kiezen voor een pocketvering matras of een schuimmatras. Vrijwel alle pocketvering matrassen zijn overigens voorzien van een schuimlaag voor extra comfort. Hoge pocketvering matrassen bieden uitstekende ondersteuning. De stevigheid van het matras is afhankelijk van de hoeveelheid veren per vierkante meter. Er zijn hoge pocketvering matrassen met speciale comfortzones. Dit zijn zones waar bepaalde lichaamsdelen als de schouders, de heupen of het hoofd extra ondersteuning krijgen. We verkopen ook hoge matrassen van schuim. Traagschuim en koudschuim zijn bekende schuimsoorten. Schuim biedt een prima comfort.

Hoge matrassen van het meubelmerk van Davidi Design

Bij Furnea kun je terecht voor hoge matrassen van onder andere het merk Davidi Design. Bedden zijn er in verschillende maten, dus er zijn ook hoge matrassen in verschillende maten. In onze collectie vind je zowel dikke eenpersoons als tweepersoons matrassen. Uiteraard kun je op een tweepersoonsbed ook twee losse matrassen leggen. Handig als jij en jouw partner andere voorkeuren hebben als het gaat om het matras. Voor een goede nachtrust heb je naast een matras ook een stevige lattenbodem nodig. Maak een keuze uit de collectie lattenbodems van Furnea.

Tip: Niet alleen een nieuw dik matras nodig, maar ook een nieuw bed? Bij Furnea verkopen we prachtige bedden in diverse stijlen en maten.

Dik matras kopen bij Furnea

In de meeste auto’s gooi je niet zomaar een matras. Hoe krijg je een matras dan van de winkel naar jouw huis? Geen zorgen, want bij Furnea kun je gewoon online extra dikke matrassen kopen. Bestel met een paar muisklikken en onze bezorgers staan snel bij je op de stoep met jouw aankoop. Je hoeft de deur niet uit. Met een Track en Trace code kun je de bezorging precies volgen. Bezorging is gratis, je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie en hebt 100 dagen retourrecht op alle hoge matrassen. Slaap jij binnenkort super comfortabel op een extra hoog matras uit de Furnea collectie?