Mooie ronde salontafels bij Furnea

(161 artikelen)

Ronde salontafels bij Furnea | De blikvanger van jouw zithoek

De voordelen van een ronde salontafels

Een salontafel is onmisbaar in elke zithoek. Waarom een keuze maken uit onze collectie ronde salontafels? Een ronde salontafel biedt een aantal fijne voordelen. Ten eerste moet je wel heel erg je best doen om je te bezeren aan de tafel. Een rond tafelblad heeft namelijk geen scherpe hoekpunten.

Fijn als je erg onhandig bent of als je jonge kinderen hebt (die zijn namelijk altijd onhandig). Ten tweede vormt een ronde koffietafel een mooie blikvanger met een rustige uitstraling. En tot slot is zo’n ronde tafel natuurlijk perfect om jouw voeten op te leggen, een tijdschrift op te gooien of een glas drinken op te zetten.

Ronde houten salontafel, betonlook of toch hoogglans?

Wat is jouw smaak? In het aanbod van Furnea vind je ronde salontafels in verschillende stijlen en maten. Een prachtige ronde houten salontafel bijvoorbeeld, een metalen tafel met rond tafelblad van glas, een hoogglans ronde salontafel. Of wat denk je van een rond tafeltje met zwart metalen poten en een betonlook tafelblad? Ook super stoer en erg origineel is een ronde tafel volledig gemaakt van aluminium. Elke stijl is wel vertegenwoordigd in ons aanbod. Van Scandinavisch design tot shabby chic en van modern tot landelijk. Neem je snel een kijkje?

Tip: Wil je een ronde salontafel nog meer uitstraling geven? Leg er dan een vloerkleed onder of zet mooie woonaccessoires op het tafelblad. Mooi uitzicht en lekker warme voetjes!

Salontafels spelen een zeer bepalende rol in de uitstraling van de woonkamer. Er was een periode dat het even wat minder leek te gaan met dit meubelstuk. Liefhebbers van de minimalistische stijl lieten de ronde salontafel immers steeds vaker achterwege. Die tijd is echter geweest. De ronde salontafel is terug: voor zowel praktisch gebruik en ook zeker meteen om maar als blikvanger van de woonkamer te fungeren. Althans, dat bepaal je zelf want in onze online shop vind je alleen het beste wat er op het gebied van salontafels te bieden is.

Alle ronde salontafels in onze online shop zijn van de beste kwaliteit

Ook nu valt niet alleen de kwaliteit van de gehele lijn ronde salontafels op, dat doet ook de grote verscheidenheid in salontafels. De verschillen zijn groot. Je hebt salontafels die nadrukkelijk de aandacht trekken, terwijl andere tafels toch vooral hun werk willen doen en bedoeld zijn voor het plaatsen van een kop koffie.

Dat contrast is het beste in voorbeelden te vatten. Het betekent overigens ook dat er voor iedere stijl en voor elk interieur een perfecte ronde salontafel beschikbaar is, zoals die er ook is voor elk budget.

Een ongekende blikvanger is de ronde salontafel van Richmond Interiors: de Jackson

Om niet te bescheiden te beginnen kijken we naar de ronde salontafel van Richmond Interiors, de Jackson. Het is een plaatje van een salontafel. Een salontafel ook die niet zomaar beschreven kan worden, omdat hij speels combineert met gezelligheid. Het is bovenal een perfecte salontafel om het verder vaak rechte lijnenspel te doorbreken.

Met de Jackson haal je gezelligheid in huis. Met de Jackson haal je bovendien een heuse eyecatcher binnen. De ronde salontafel heeft een opvallende poot en de tafel heeft een gouden afdeklaag. Met deze tafel zie je maar weer eens dat goud vrijwel overal bij past. De Jackson is niet de goedkoopste salontafel in ronde vorm, maar wel een van de meest opvallende. Overigens hebben we bij Furnea salontafels voor vrijwel ieder budget. 

Grote verschillende tussen de salontafels die een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding hebben

Maar zet de Jackson uit de online shop nou eens af tegen een andere ronde salontafel, bijvoorbeeld die van Sky Style. Deze salontafel is beduidend minder imposant en eerder charmant en liefdevol. Voor de productie is massief hout gebruikt. De salontafel is zeer functioneel en is dat ook wat betreft de uitvoeringen, want je hebt deze minder opvallende en goedkopere ronde salontafel in tal van verschillende soorten en maten.

Opstaande rand voorkomt dat zomaar alles van je salontafel rolt

Vervolgens leg je deze salontafel eens naast die van de M2 Kollektion in de vorm van de Julian ronde salontafel. Deze ronde salontafel is van glas, op de tafel is uiteraard gebruik gemaakt van veiligheidsglas. Nog iets; M2 Kollektion koos heel bewust voor een opstaande rand.

Zo rolt in elk geval niet zomaar alles van de tafel. Ondanks het feit dat deze tafel toch minder opvallend is dan de salontafel van Richmond, is ook deze ronde salontafel in alles een blikvanger van een niet te grote woonruimte. Aan de andere kant neemt de tafel ook een meer sobere rol aan. Het is dus maar net wat je wilt!

Het lijkt wel alsof de salontafels zich aanpassen aan de situatie

En zo zie je dat het aanbod in onze online shop gewoon erg groot is. Een bezoek brengen aan onze online shop betekent verliefd worden op een van onze ronde salontafels. En mocht je nou helemaal geen zin hebben in een ronde tafel, dan hebben we ze uiteraard ook in tal van andere vormen.

Nog een voorbeeld om de verscheidenheid nog maar eens uit te drukken, is de ronde salontafel van Design Fever. Ook deze tafel mag er zijn. De Ordas salontafel is en rond en grijs en is in alles een prachtig mooi meubelstuk. De salontafel zou je beslist modern kunnen noemen en in elk geval uniek.

Kies voor een open vak aan de onderkant van de salontafel

De salontafel met ronde vormen is in verschillende kleuren voor je beschikbaar. Je hebt daarnaast nog de keuze om een open vak aan de onderkant te kiezen. Daar leg jij je goede boek neer als je even naar het toilet moet of naar bed gaat. De tafel is en bescheiden en nadrukkelijk aanwezig, het is alsof hij zich aan de situatie aanpast.

Wat al deze tafels gemeen hebben, is de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. De tafels van gerenommeerde merken zijn niet altijd goedkoop, in onze online shop betaal je echter nooit teveel. Dat is een ding dat zeker is.

Ronde salontafels: een unieke Interlink SAS of toch een stoere M2 Kollektion?

Alle meubelmerken waar wij mee samenwerken delen onze visie. Duurzame en functionele meubels met een aantrekkelijke en unieke look. Kortom, meubels om trots op te zijn. In de collectie van Interlink SAS vind je bijvoorbeeld verschillende unieke en bijzondere ronde salontafels.

Ook de meubelmerken M2 Kollektion en Davidi Design weten van wanten als het gaat om het ontwerpen van ronde salontafels. En er zijn er nog veel meer. Alle ronde salontafels zijn met veel zorg en aandacht ontworpen en in elkaar gezet.  

Design ronde salontafel kopen bij Furnea

Bij Furnea een design ronde salontafel kopen? Slim, want als je bij ons meubels bestelt, profiteer je van allerlei voordelen. Scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit, veilig online betalen, een snelle en gratis bezorging en verzekerde verzending. Toch niet helemaal tevreden? Dan mag je jouw ronde koffietafel en eventuele andere aankopen binnen 100 dagen gratis retour sturen. Welke van onze salontafels vormt binnenkort het stralende middelpunt van jouw zithoek?