Teddy bankstel zelf samenstellen bij Furnea

(32 artikelen)

Sits Teddy Bankstel - Zelf samenstellen 

Het Teddy bankstel van Sits is een prachtig vormgegeven design zitbank die zowel een plezier is om naar te kijken als om in te zitten. Het staat ook mooi in ieders interieur. En als het dan toch niet je ding is, kan je de zitbank nog volledig aanpassen naar je smaak en wensen. Het is namelijk een modulair systeem dat tevens verkrijgbaar is in verschillende stoffen en kleuren. Ontdek meer over de mogelijkheden zodat je binnenkort ook een knus rustplaatsje kan creëren! 

Sfeermaker van Steven Schilte

Deze zitbank werd ontworpen door Steven Schilte, een bekende naam in de designerwereld. De meubelontwerper won namelijk reeds tal van awards, waaronder de red dot design award en de interior innovation award aan het Salon du Meuble in Parijs. Hij werkte vroeger voor grote namen, zoals Jan des Bouvrie, maar besloot om verder aan de slag te gaan als freelancer. Steven Schilte heeft naast de Teddy design zitbank, nog enkele andere prachtige Sits zitbanken samengesteld die het ontdekken waard zijn!  

Duurzaam, knuffelzacht en uitermate elegant

Hoewel de Teddy zitbank van designer Steven Schilte helemaal aanpasbaar is, kan je natuurlijk ook kiezen voor de reeds samengestelde modellen die je terugvindt in de Furnea webshop. Bekijk ze allemaal, want wie weet zit je perfecte zitbank er al bij en hoef je dus zelf geen aanpassingen meer te maken. De samengestelde zitbanken in ons assortiment hebben wij niet zomaar gekozen. We hielden namelijk rekening met wat er nu trendy is en keken ook naar het gebruiksgemak.

De Teddy zitbanken in ons assortiment zijn daarom ook heel erg comfortabel en de perfecte oplossing voor de meeste gezinnen. Maar moest dat niet zo zijn, is aanpassen eenvoudig. En wat je ook verkiest, je geniet steeds van een knuffelzachte, elegante en duurzame zitbank. Wel is het aangeraden om bij dit pronkstuk onze iProteqt All in House Service bij te kopen. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over vlekjes en krasjes voor de komende 5 jaar. Want onze reparatiedienst herstelt ze binnen deze periode volledig gratis voor je.

Eindeloze mogelijkheden voor het ontwerpen van het perfect bankstel

Van de vele keuzes die je hebt voor het aanpassen van deze Teddy zitbank word je vast laaiend enthousiast. Maar misschien weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen. Om het jou makkelijker te maken overlopen we hier de mogelijkheden!

Modellen

De Teddy zitbank bestaat uit diverse elementen die je in elkaar kan steken om zo een bepaald model van zitbank te creëren. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen. Voor grote gezinnen is een hoekbank of een u-bank bijvoorbeeld ideaal, omdat het veel plaats biedt. Voor kleinere gezinnen is eerder een twee- of driezitsbank aangeraden. Nu hoef je je er niet te veel je hoofd over te breken, want als je dat wenst kan ons team van interieurdesigners je hierover adviseren. 

Poten en armleuningen

Weet je ongeveer welk model van zitbank je wilt? Dan is het tijd om na te denken over de poten. Deze kunnen verschillend geplaatst worden. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit twee verschillende materialen, namelijk hout en metaal. Hout is ideaal voor een meer landelijke of Scandinavische look en metaal past beter bij een modern interieur. 

Naast de poten kan je ook de armleuningen kiezen. Hoeveel armleuningen wil je en waar plaats je ze? Er zijn ook armleuningsteuntjes die je kan toevoegen en extra hoofdsteunen zijn eveneens een optie. Leef je dus maar uit!

Stoffen en kleuren

De kleur en de stof van een zitbank hebben veel invloed op de algemene uitstraling. Het is dan ook een belangrijke keuze. Wanneer je kiest voor deze modulaire zitbank, heb je op dat vlak heel wat keuze. Kies je voor een sfeervolle lichte kleur of mag het toch wat stoerder of speelser zijn? Denk er goed over na!

Een design zitbank samenstellen? Dat doe je eenvoudig in de showroom!

In onze Furnea webshop heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Maar er is zoveel meer mogelijk als je langskomt in onze showroom. Bovendien kan je daar alle opties beter zien waardoor kiezen makkelijker wordt. 

Doordat er ook altijd interieurspecialisten paraat staan, wordt het helemaal makkelijk om je eigen zitbank samen te stellen. Je kan hen dan gewoon om advies vragen. Ook is het mogelijk om combineertips en onderhoudstips te vragen. Langskomen in onze showroom is dus een goed idee! 


Een zitbank zelf samenstellen? Dat klinkt als een droom. Maar het is er eentje die mogelijk is dankzij Furnea en Sits. Zo krijg je eindelijk een zitbank die bij je past!