Hygge Interiors | Sienna: luxueuze woonkamermeubels met een speelse toets

(14 artikelen)

Siena-serie: luxueuze woonkamermeubels met een speelse toets 

Heb jij altijd al gedroomd van een wondermooie woonkamer die pure luxe uitstraalt? Dan is het interessant om de Sienna meubels van Hygge Interiors te ontdekken. Deze mooie nieuwe serie maakt iedereen met een gevoel voor stijl namelijk heel erg blij. De meubels zijn ook erg handig en duurzaam. Eens je ze uitprobeert, wil je dan ook geen andere meer. Ben je benieuwd naar de collectie? Ontdek het dan in onze webshop!

Schoonheden waar je je ogen niet van af kan houden 

De meubels uit de Siena-serie kenmerken zich door hun bijzondere look. Zo hebben ze een stoere zwarte kleur waardoor ze mooi passen bij iedere andere kleur. Daarnaast zijn ze strak vormgegeven, maar zien ze er toch erg speels uit dankzij de ribbeltjes waarvan ze voorzien zijn. De ribbels zorgen er ook voor dat je de schuifdeuren niet ziet wat zorgt voor een strakkere look. Deze mooie meubels van Hygge Interiors wil je dus gewoon in je huis hebben! 

Gemaakt uit de beste materialen 

De Siena meubels zijn van uitstekende kwaliteit, want ze zijn allemaal gemaakt uit massief gefineerd eikenhout. Altijd fijn als je erg lang van je meubel kan genieten! En het is mogelijk om de levensduur nog te verlengen als je de meubels onderhoudt met de Woodclean Reiniger. Wij raden je aan om dit product te gebruiken, want op die manier geniet je nog zoveel langer van deze schoonheid. Als je het tegelijkertijd bestelt met je meubel, krijg je van ons bovendien een stapelkorting.

Meubels die ontworpen zijn voor jouw gemak

De meubels uit de Siena-collectie zijn niet alleen erg mooi vormgegeven, maar ook heel praktisch. Zo hebben ze deuren die je openschuift in plaats van open trekt. Ze sparen niet alleen plaats uit, maar maken ook een strakkere look mogelijk. Daarnaast zijn ze voorzien van verschillende lades en schappen voor het plaatsen van spullen. Dat geldt voor ieder meubel uit de collectie, dus ook de salontafel en bijzettafel. Als je veel dingen hebt die je wilt opbergen, zijn de Siena meubels dus een uitstekende keuze. 

Alle meubels voor een compleet interieur

Wil jij graag een onweerstaanbare inrichting ontwerpen? Dan is het belangrijk dat je voor meubels kiest die perfect bij elkaar passen. De Siena-meubels zijn in dat geval een goede optie, omdat de collectie heel veel verschillende soorten meubels bevat met allemaal exact dezelfde look. Door het uitgebreid aanbod, kom je ook zeker niets tekort. 

In de collectie is er namelijk een salontafel, een bijzettafel, een bureautafel, een dressoir en een opbergkast. Als je wilt, kan je er je werkruimte dus eveneens mee opfleuren. Dat is fijn, want op die manier kan je de sfeer doortrekken naar andere ruimtes. Zo krijg je al helemaal een onweerstaanbare woning!

Furnea neemt je montagewerk graag uit handen 

Houd je er zelf niet van om meubels te monteren of ben je echt geen handige Harry? Dan zit je goed bij Furnea, want wij hebben een montageservice. Je kan er gebruik van maken door de optie aan te duiden wanneer je je bestelling afrondt. Wij raden je ten zeerste aan om dit te doen, omdat je er zo zeker van bent dat je meubels goed in elkaar staan. Bovendien bespaar je heel wat tijd én stress uit wat altijd mooi meegenomen is! 

Mid-Century meubels kopen bij Furnea 

De moderne Siena meubels van Hygge Interiors koop je het best bij Furnea, want bij ons geniet je van heel veel voordelen. Het is bij ons bijvoorbeeld altijd mogelijk om je meubels en accessoires gratis te retourneren binnen de 100 dagen. Daarnaast komen er geen extra kosten bij voor de bezorging en krijg je 5 jaar gegarandeerde garantie.

Furnea heeft ook nog eens een heel uitgebreid assortiment. Dat wil dus zeggen dat je naast de Siena meubels nog tal van andere moderne meubels en accessoires in onze webwinkel terugvindt. Ideaal als je graag diverse soorten combineert. Heb je advies nodig? Dan kan je ook altijd op ons rekenen. Wist je trouwens dat wij ook een showroom hebben? Deze is interessant om te bezoeken indien je nog met twijfels zit. Interieurexperts kunnen je daar namelijk optimaal adviseren!