3 zits banken

(384 artikelen)

3 zits banken

Gewoon als blikvanger, in je met smaak ingerichte kamer, en als plek om heerlijk te hangen voor de televisie. Onze 3 zits banken zijn in dat geval een uitstekende keuze. Dit type bank biedt meer dan voldoende ruimte voor iedereen.

Niet alleen een blikvanger, maar ook heerlijk om op te liggen

Geen twijfel over mogelijk, een goede bank is het halve werk. Dat blijkt elke keer weer als mensen gevraagd worden naar wat voor hen nou echt belangrijk is in de woonkamer. Hoewel er een grote groep is die meteen ‘televisie!’ roept, wordt het bankstel ook heel vaak gegeven als antwoord. Een bank is ontzettend belangrijk. Idealiter kies je een bank die als blikvanger in je kamer functioneert en aan de andere kant veel comfort biedt. De bank waarop je heerlijk wegdroomt, televisie kijkt en vooral energie tankt voor de volgende dag. Zonder een bank is geen kamer compleet en voelen wij ons ook niet compleet. Veel mensen moeten er niet aan denken om een hele avond op een stoel te zitten. De 3 zits bank is bijzonder. Het zou in dat kader best interessant zijn om uit te zoeken hoeveel tijd we van ons leven eigenlijk doorbrengen op een bank. Want dat is iets wat we nu nog niet weten. We weten wel dat we een derde van ons leven slapen. En voor een groot deel doen we dat dus zeker ook op de bank.

Een grote collectie 3 zits banken

Binnen het enorme aanbod bankstellen die we je aan kunnen bieden, is de collectie 3 zits banken erg groot. Een 3 persoons bank is een van de meest verkochte en voorkomende bankstellen. Vaak geeft een 3 zits bank plek aan drie mensen, mensen die royaal kunnen zitten. Zit je graag dicht op elkaar, dan moet vier ook nog wel lukken. Een 3 zits bank met een 2 zits bank is een combinatie die je erg vaak ziet, daarbij doelen we op twee losse banken. De 3 zits bank wordt in de vorm van een hoekbank ook al vaak gecombineerd met een tweezitter. Met vijf heerlijke zitplaatsen kunnen de meeste gezinnen prima uit de voeten. En als het een beetje meezit vindt ook de hond nog wel ergens een plekje in de hoek.

De comfortabele bank met de perfecte uitstraling

Een bank heeft veel te verduren. Een bank moet voor de meeste mensen comfortabel zijn. Niet voor niets zijn we in ons land uitvinders van de term hangbank. Je moet er royaal op kunnen liggen. De meeste mensen weigeren om hun zorgvuldig ingerichte huis te laten ontsieren door een weliswaar comfortabele bank, maar niet passende bank. Bij ons gebeurt dat niet zo maar. Onze 3 zits banken hebben uitstraling en bieden comfort waar iedereen zo naar verlangt in de avonduren. Het is misschien geen eenvoudige opgave, maar het is wel mogelijk. Het bewijs vind je in de online shop van Furnea en de reden is simpel. Wij werken alleen samen met meubelmerken die weten hoe de perfecte bank eruit ziet en voelt. Onze leveranciers weten wat er gevraagd wordt en waaraan de hedendaagse bank moet voldoen. Het feit dat we al lang met deze meubelmerken zaken doen, zegt veel. De meubelmerken bieden stuk voor stuk kwaliteit en dat voor aantrekkelijke prijzen.

De klant wordt elke keer weer verrast door ons indrukwekkende aanbod van 3 zits banken. Gezien het enthousiasme van klanten durven we wel te zeggen dat we, wat betreft de 3 zits bank, dik voor elkaar hebben. Hetzelfde geldt overigens ook voor de 2 zits bank en de 4 zits bank.

Iedereen vindt een droombank in onze collectie

Kijk je naar ons aanbod van 3 zits banken dan ontdek je al snel dat we echt voor iedereen zijn of haar droombank hebben. Of het nou gaat om het materiaal, de uitstraling of de kleuren, we bieden echt alles als het gaat om de 3 zits bank. Bij ons kan iedereen een droombank vinden. Sits is een van de meubelmerken die garant staan voor de mooiste 3 persoons banken. Ze ogen breed en de drie zitters van dit meubelmerk zijn er in veel verrassende en opvallende kleuren.

Om jouw droombank te vinden is het verstandig om jezelf eerst te laten inspireren. In onze online shop zijn alle modellen, stoffen en kleuren mogelijk. Voordat je jouw droombank gaat aanschaffen moet je nagaan of de bank mooi zal staan in jouw woonkamer. Denk daarbij aan de vloer, de kleur of het behang aan de wand, de ruimte en niet te vergeten de lichtinval. Vind je het lastig om te bepalen welke banken het best bij jouw interieur passen? Vraag onze interieurspecialisten dan gerust om hulp! Ook kun je ervoor kiezen om eens langs te gaan in onze showroom. Op die manier heb je ook de mogelijkheid om de verschillende banken met eigen ogen te bekijken. Overigens kun je zo ook meteen een idee opdoen van wat we verder nog te bieden hebben!

De filteropties van onze online shop

Weet jij dankzij de vele mogelijkheden niet goed waar je moet beginnen met zoeken? Bij Furnea willen we je zo goed mogelijk van dienst zijn. Om die reden hebben we een aantal handige filteropties in onze online shop geïmplementeerd. Daardoor kun je met gemak filteren op interieurstijl, maar ook op prijs, materiaal en afmetingen van de bank. Als je een goed beeld hebt van wat je wilt, zie je dankzij onze filteropties alleen de banken staan die op jouw wensen aansluiten.

Kragelund mag toch echt wel een icoon genoemd worden

Een icoon op het gebied van de 3 zits bank en eigenlijk op het gebied van banken in het algemeen, is Kragelund. Kragelund is een Deens meubelmerk, een producent van zeer goede en verschillende zitbanken. Kragelund heeft veel gevarieerde banken. De driezits van dit meubelmerk verschillen onderling namelijk behoorlijk van elkaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar de pootjes. Deze krijgen soms wel en soms niet een opvallende rol. Veel van de banken zijn breed. Er wordt ook veel gewerkt met losse kussens. Daarnaast zijn er ook veel verschillende kleuren. 

Bellus is de ultieme bank om op te chillen

Mensen die in eerste instantie vooral de echte chill banken zien staan en er maar meteen op neer ploffen, zijn vaak gek op de Bellus banken in ons aanbod. Bellus biedt vooral veel 3+2 zits, al dan niet in een hoek formatie. Het moet gezegd worden, Bellus weet hoe ze mensen blij moeten maken met een bank. Wie echter beter kijkt, ziet meer. Diegene herkent de stijl en de fraaie afwerkingen van alle gevoerde meubelmerken. Een 3 zits bankstel kies je vaak op gevoel, de zogenoemde eerste indruk. Meteen op de bank ploffen en pas later zien hoe fraai de bank eigenlijk is, gebeurt vaker. Veel mensen komen gericht naar Furnea, omdat ze weten dat het meubelmerk wat ze zoeken bij ons te vinden is. 

Zo krijgt je interieur een enorme boost

En zo hebben we meer meubelmerken die bijzondere banken aanbieden. Het zijn echt hele fraaie 3 zits banken. Kijk maar eens naar die van Davidi Desig. Richmond Interiors heeft bijvoorbeeld veel opvallend fraaie kleuren in haar assortiment. Kleuren die allesbehalve standaard zijn en je interieur een enorme boost kunnen geven. Een bank is iets heel persoonlijks, je brengt er veel tijd door. De belangrijkste factor van onze banken hebben we nog niet eens genoemd. Kwaliteit is namelijk wat we jou, de klant, willen bieden en dat tegen een eerlijke en scherpe prijs. Wij slagen al jarenlang in die missie. 

Wij bezorgen de bank gratis bij je thuis

Koop je een nieuwe 3 zits bank bij ons? Dan bezorgen we die gratis bij je thuis. En mocht de bank om wat voor reden niet goed zijn, dan retourneer je de bank uiteraard kosteloos. Het betalen van de bank kan bij ons uiteraard op veel verschillende manieren, zelfs achteraf betalen is een optie. Betalen in termijnen? Ook dat kan. Om het je gemakkelijk te maken, werken we in onze website met de handige zoekfilters. Trek in elk geval genoeg tijd uit om bij ons een bank uit te komen zoeken. We hebben zoveel mooie banken. Je zal er echt even de tijd voor moeten nemen. 

Samenvatting

Het bankstel speelt binnen de inrichting van je woning een belangrijke rol. Behalve dat de bank een belangrijke functie heeft, is het vaak ook een blikvanger. Wie voldoende ruimte op de bank wil, kan voor een van onze 3 zits banken gaan. Zonder mooie bank is de woonkamer niet compleet. Bij Furnea hebben we een grote collectie 3 zits banken, waardoor je voldoende keuze hebt. In ons assortiment zal iedereen een droombank kunnen vinden. Wat denk je bijvoorbeeld van de 3 zits banken van Kragelund en Bellus? Iedere bank binnen ons assortiment heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als je een 3 zits bank bij ons bestelt, dan betaal je overigens geen bezorgkosten.

Bekijk hier meer woonkamer meubels.