Oranje Furniture Care

(25 artikelen)

Oranje Furniture Care bij Furnea | Om jouw meubels mooi te houden

Heb jij een nieuwe salontafel, bank, boekenkast of ander meubel gekocht? Dan wil je natuurlijk dat die mooie meubels ook mooi blijven. Dat is te regelen door gebruik te maken van de juiste meubel onderhoudsproducten van Oranje Furniture Care. Dit Nederlandse meubelmerk is al sinds 1938 een grote naam als het gaat om onderhoudsproducten voor het verzorgen en reinigen van meubels. Elk onderhoudsproduct wordt in een speciaal laboratorium ontwikkeld en continu verbeterd. Deze meubel onderhoudsproducten maken jouw meubels niet alleen mooier, ze houden ze ook langer in topconditie. En Furnea is een van de online verkooppunten van de onderhoudsproducten van het meubelmerk Oranje Furniture Care.

Verleng de levensduur van jouw meubels met Oranje Furniture Care

Krasjes of vlekken op jouw hoogglans salontafel? Kies dan voor een speciaal reiniging- en verzorgingsmiddel voor hoogglans oppervlakken. Wil je jouw nieuwe leren fauteuil beschermen tegen ongelukjes met bijvoorbeeld drinken of eten? Dan is er een speciale leerbeschermer van het meubelmerk Oranje Furniture. Zit er een lelijke vlek in jouw stoffen slaapbank of op jouw vloerkleed? Bestel dan de effectieve Cleantex vlekkenreiniger. Wil jij jouw houten eettafel weer laten stralen als nooit tevoren? De plantaardige meubelolie geeft glans en beschermt jouw tafel tegen vlekken. En zo zijn er nog meer fijne meubel onderhoudsproducten te koop van het meubelmerk Oranje Furniture Care.

Producten meubelmerk Oranje Furniture Care kopen bij Furnea

Dankzij onze grote voorraden hebben we bij Furnea.nl de producten van Oranje Furniture care altijd gewoon op de plank liggen. Je kunt ze dus gewoon online bestellen. Binnen een paar muisklikken is jouw verzekerde bestelling al onderweg. En met de Track en Trace code die je in de bevestigingsmail krijgt, kun je precies zien waar je producten van het meubelmerk Oranje Furniture Care zich bevinden. We hebben alle producten ook in onze showroom staan. Daar kun je ze dus ook ophalen en meteen wat wooninspiratie opdoen! Met goed onderhouden meubelen ziet jouw interieur er mooi uit! Daar zorgen de meubel onderhoudsproducten van het meubelmerk Oranje Furniture Care wel voor!