Furnea.nl

Bezorging

Furnea.nl is de hoofdwebsite van verschillende websites met ieder een eigen specialisme en kennis.
De volgende websites behoren bij Furna.nl: Delampenshop.nl, Halmeubelshop.nl, PCmeubels.nl, Salontafel.nl, Tapijtenstore.nl, TVmeubels.nl en Zitmeubelen.nl. De betaalinformatie is van toepassing voor Furnea.nl en alle bovengenoemde websites. 

Bij Furnea.nl is bezorging gratis, snel en veilig. Bijna alle meubels worden in een bouwpakket geleverd. Wanneer een model al gemonteerd is wordt dit vermeld op de productpagina. Door een meubel als bouwpakket te versturen is de kans op beschadiging vele malen kleiner.

De levertijd informatie wordt duidelijk aangegeven op de productpagina van het desbetreffende product. Dat kan variëren van 3 werkdagen tot maximaal 12 weken. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging wanneer je bestelling is verzonden. Daar vind je ook de Track & Trace code waarmee je de bestelling online kunt volgen. Voor alle zendingen geldt dat het pakket na verzending binnen 2 - 3 werkdagen afgeleverd zal worden.

Verzendkosten

Bezorging is bij Furnea.nl helemaal gratis voor Nederland en België.

Wij leveren ook in Duitsland en Luxemburg. De verzendkosten zijn dan als volgt:

Gewicht Kosten 
Tot een bestelbedrag van € 99,- € 14,95
Vanaf een bestelbedrag van € 99,- € 19,95

Door deze eenvoudige en duidelijke prijzen weet je bij Furnea.nl altijd waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Bovendien betaal je alleen voor de diensten waar je gebruik van maakt en niet voor de diensten die je eigenlijk niet nodig hebt. Simpel, duidelijk en goedkoop, dat zijn de pijlers bij Furnea.nl.