Lissabon Serie | Ontwerp de meest sfeervolle werkruimte

(15 artikelen)

Lissabon-serie: Ontwerp de meest sfeervolle werkruimte


De Lissabon meubels zijn vernoemd naar de prachtige hoofdstad van Portugal. Dat is uiteraard niet zomaar, want net zoals de hoofdstad zijn de meubels gezellig, trendy en erg geliefd. Als je graag een werkruimte wilt creëren om nooit genoeg van te krijgen en je je productiviteit wilt verhogen, loont het zeker de moeite om de sfeerbrengers uit de Lissabon collectie van Germania te ontdekken!

Charmante blikvangers die blijven verbazen


De Lissabon meubels zien er erg charmant uit dankzij de eiken uitstraling. Het is nauwelijks van echt eikenhout te onderscheiden. Toch zijn de meubels vervaardigd van melamine meubelplaat en afgewerkt met abs randen. Daardoor zijn ze praktisch even duurzaam, maar heel wat goedkoper. Door te kiezen voor de Lissabon meubels geniet je dus van kwalitatieve meubels voor een scherpe prijs.

Wist je dat je de duurzaamheid nog aanzienlijk kan verlengen indien je de meubels onderhoudt met de Foam Cleaner? Je kan bovendien geld besparen op je aankopen door het product samen met je meubels te kopen. Dat is mooi meegenomen!

Voorzien van soft close deuren en lades


In je werkruimte wil je uiteraard voor de meest rustgevende sfeer zorgen. Je wilt je op je gemak voelen en zeker niet gestoord worden. Om die reden zijn de Lissabon meubels uitstekend om te gebruiken. Ze zijn namelijk voorzien van een soft close systeem. Dat betekent dat je lades en kasten erg stilletjes kan sluiten waardoor je nooit gestoord wordt door de geluiden van toeslaande kasten.

Het is vooral handig als je thuis werkt en je kids weleens de kasten durven toeslaan. Dankzij het systeem kan jij je focus blijven houden. Het soft close systeem zorgt er tevens voor dat je meubels langer meegaan, want door lades en kasten te hard toe te slaan, kan er schade ontstaan.

Maak het jezelf makkelijk: kies voor een set


In de Lissabon-serie zijn er ook werkkamer sets verkrijgbaar. Dat is superhandig, want het betekent dat je alle meubels voor in je werkruimte in één keer kan kopen. Zo bespaar je veel tijd en moeite. Uiteraard is niet iedere werkruimte even groot en heeft niet elke persoon behoefte aan dezelfde kantoormeubels. Daar heeft Germania dan ook rekening mee gehouden door veel verschillende soorten sets te ontwerpen.

In totaal zijn er maar liefst acht verschillende werkkamer sets in het assortiment terug te vinden. Dat betekent dat je in de Lissabon collectie zeker de ideale set vindt voor in jouw werkruimte. Het maakt zelfs niet uit hoe groot of klein de ruimte is of welke meubels je precies allemaal nodig hebt.

Alles wat je nodig hebt om productief aan de slag te gaan


De juiste kantoormeubelen kopen is erg belangrijk, want alleen dan kan je productief aan de slag gaan en het beste uit je werk halen. Kantoormeubels moeten vooral comfortabel, praktisch en sfeervol zijn. Dit zijn eigenschappen die de Lissabon meubels stuk voor stuk hebben.

Daarnaast is deze collectie erg groot, waardoor je alle meubels in je kantoorruimte bij elkaar kan laten passen. Dat is erg belangrijk als je wilt zorgen voor een onevenaarbare werksfeer. In de serie vind je: een hoekbureau met lade, kantoorkasten in diverse formaten, een bureautafel en een ladeblok. Ook zijn er verschillende samengestelde sets verkrijgbaar.

Sfeervolle werkkamermeubels kopen bij Furnea


Als je de Lissabon werkkamermeubels wilt kopen, is Furnea de beste plek om te vertoeven. Bij ons vind je de meubels namelijk niet alleen aan een scherpe prijs, maar geniet je ook van heel wat extra voordelen. Zo krijg je de meubels altijd kosteloos bezorgd en heb je recht op 100 dagen gratis retour. Doordat jij je meubels en accessoires binnen deze periode gratis kan terugsturen, heb jij de kans om de meubels uit te proberen.

Furnea heeft bovendien een showroom die je kan bezoeken. Dat is bijvoorbeeld aangeraden wanneer je niet zeker bent over je aankoop en je advies wilt van onze interieurexperts. Uiteraard kan je ook online rekenen op de nodige hulp, maar ter plaatse kunnen wij je net iets beter helpen. Het is dus interessant om een bezoekje aan onze showroom te overwegen!