Benvenuto Design

(537 artikelen)

Benvenuto Design bij Furnea | Prachtig Italiaans design

Bij Italië denk je aan design. Dus ook bij de collectie meubels van het meubelmerk Benvenuto Design is het ontwerp het eerste waar je op let. En je wordt niet teleurgesteld, want de meubelcollectie van Benvenuto Design is ontworpen volgens de laatste trends op woongebied en altijd up-to-date. Daarnaast gebruikt dit Italiaanse meubelmerk materialen van hoge kwaliteit en zijn alle meubels perfect afgewerkt. Goed en stevig spul dus, uniek en mooi. Heel mooi. Dat wil je toch ook in jouw woonkamer? Dat komt dan goed uit, want wij hebben een uitgebreide keuze Italiaans meubels van Benvenuto Design voor je.

Mooi Italiaans design van het meubelmerk Benvenuto Design

Salontafels, eettafels, boekenkasten en woonkamer sets. Het meubelmerk Benvenuto Design heeft een uitgebreide en gevarieerde collectie prachtige meubels voor in de woonkamer. Kijk vooral ook eens naar de schitterende en exclusieve TV wandmeubels van het meubelmerk. Die bestaan uit verschillende elementen die je naar keuze met elkaar kunt combineren. In hoogglans wit, zwart of grijs, maar ook met houten afwerking. Zo creëer je een uniek wandmeubel! De meubels van Benvenuto Design zijn in ieder modern interieur op hun plek. En niet alleen voor de woonkamer, maar ook voor de slaapkamer heeft het meubelmerk Benvenuto Design allerlei moois te bieden. Prachtige bedden, grote schuifdeurkasten, ladekasten en meer.

Benvenuto Design meubels kopen bij Furnea

Door onze grote voorraden zijn de design meubels van het meubelmerk Benvenuto Design snel bij jou in huis. En dat bestellen gaat heel makkelijk. In onze online shop zoek je eenvoudig naar de meubels van jouw keuze en met een paar muisklikken is de bestelling al rond. Je krijgt een bevestigingsmail met daarin een Track en Trace code. Handig, om je bestelling te volgen vanaf ons magazijn tot aan jouw voordeur. En stel je nou voor dat de bestelde meubels van Benvenuto Design niet helemaal ‘molto bene’ zijn. Dan heb je 100 dagen retourrecht. Bovendien krijg je 5 jaar gegarandeerd garantie. Dat is de service van Furnea! Zoek je zo’n fraai Italiaans Design meubel uit?