Houten schoenenkasten bij Furnea

(31 artikelen)

Houten schoenenkasten bij Furnea | Stevig, praktisch en stijlvol

Een handige opbergkast voor al jouw schoenen

Jouw benen breken over rondslingerende schoenen? Weer eens op zoek naar de linkerschoen van dat ene setje sexy pumps? Jouw kinderen die een cursus vlechten hebben gedaan met de veters van jouw werkschoenen? Jouw hond vindt de schoenzool van jouw nieuwe sportschoenen wel erg lekker? Was er nu maar een plek waar je al jouw schoenen netjes op kon bergen. Overzichtelijk en uit het zicht van creatieve handjes of enthousiaste huisdieren. Wij bieden de oplossing: houten schoenenkasten. In een houten schoenenkast kun je al die schoenen uitstekend kwijt. Heb je aan één zo’n kast voor schoenen niet genoeg, dan zet je er gewoon twee naast elkaar. Of plaats een kast in de hal en een kast in de slaapkamer of woonkamer. De houten schoenenkasten in ons aanbod zijn namelijk zo stijlvol, dat je ze overal met plezier neerzet.  

Van klein houten schoenenkastje tot wit houten schoenenkast met hoogglans

Bij Furnea verkopen we schoenenkasten in alle soorten en maten. Wat denk je bijvoorbeeld van een klein houten schoenenkastje met uitklapbare lades? Ideaal als je niet zo groot woont en toch jouw schoenen netjes wilt opbergen. Mag het wel wat groter zijn? Kies dan voor een grote schoenenkast van hout waar je heel veel shoes in kwijt kunt. Een kastje volledig uitgevoerd in houtlook is erg fraai, maar een combinatie van hout met hoogglans is ook mogelijk. Een mooie spiegeldeur misschien? Kun je jezelf nog even checken voordat je op pad gaat. Je kunt zowel kiezen voor een open houten schoenenrek of een schoenenkast met lades of deurtjes. Kortom, voldoende aanbod bij Furnea op gebied van houten schoenenkasten.

Houten schoenenkasten: onze meubelleveranciers

Germania behoort tot onze favorieten al het gaat om houten schoenenkasten. Niet zo gek, want dit Duitse meubelmerk heeft inmiddels ruim 50 jaar ervaring in de wereld van de hal meubels. Elk meubel is stevig, uniek en een echte blikvanger. En praktisch natuurlijk. Germania is van verschillende woonstijlen thuis. Scandinavisch, modern, landelijk. Daarnaast vind je diverse houten schoenenkasten van onder andere Sky Style in onze collectie. Zeker ook schitterend en praktisch. Onze inkopers zijn goede onderhandelaars. Daarom zijn alle houten schoenenkasten aantrekkelijk geprijsd. We maken design graag betaalbaar voor iedereen!

Houten schoenenkast kopen bij Furnea

Een houten schoenenkast kopen gaat heel gemakkelijk bij Furnea. Je klikt een paar keer met jouw muis, betaalt in een beveiligde omgeving en wij zorgen vervolgens dat het meubel zo snel mogelijk jouw kant op komt. Bezorging is gratis, je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie, je kunt rentevrij gespreid betalen en retourneren mag gratis binnen 100 dagen. Klinkt heel goed allemaal, nietwaar? Maak jij ook een keuze uit onze collectie houten schoenenkasten?

Tip: We verkopen ook andere mooie hal meubels. Denk aan halkasten, halbanken of complete hal combinaties van kasten met bijvoorbeeld een spiegel en kapstok. Kortom, alles om van jouw hal een opgeruimde en stijlvolle entree te maken vind je bij Furnea!