Artego wandmeubels op maat: Voor iedereen het perfecte wandmeubel

(57 artikelen)

Artego wandmeubels op maat: Voor iedereen het perfecte wandmeubel

Ben je al enige tijd op zoek naar het ideale wandmeubel, maar lijkt het een onmogelijke zoektocht? Dan is er goed nieuws, want Artego heeft nu ook wandmeubels op maat. En jij kunt ze bij Furnea bestellen. Wij zijn al helemaal enthousiast. Wanneer jij de eindeloze mogelijkheden ontdekt, ben je dat vast ook. Een tv wandmeubel op maat, zelf samengestelde boekenkasten of op maat design wandkasten? Het kan allemaal! Ontdek bij Furnea wat de opties zijn, stel je perfecte wandmeubel samen en geniet!

Jij wilt toch ook zo'n handig meubel in huis?

Als er een meubel bestaat dat iedereen nodig heeft, dan is het wel een wandmeubel. Wandmeubels bestaan namelijk om jou opbergruimte te bieden. Daardoor helpen ze om je woning ordelijk te houden. Wat je er precies allemaal in kwijt kunt, hangt af van de grootte van de schappen. Maar meestal is het perfect voor het opbergen van spullen, zoals boeken, planten, beeldjes en andere accessoires.

Tv wandmeubels op maat zijn eerder bedoeld voor het opbergen van spulletjes, zoals afstandsbedieningen, spelconsoles, dvd's, enzovoort. Maar welk soort wandmeubel je ook kiest, het is altijd handig om te hebben. Een op maat gemaakt wandmeubel mag dan ook uit niemands woning ontbreken!

Op maat wandmeubel van topkwaliteit

Artego is een merk dat staat voor uitstekende kwaliteit dat ook aangeboden wordt bij Furnea Keukens. Alle materialen waaruit je kunt kiezen voor het samenstellen van je wandmeubel zijn dan ook erg kwalitatief. Dat betekent dat je er ontzettend lang geniet van hebt. Daarnaast is Artego een hip merk. Met een op maat wandmeubel van dit merk heb je dus een fraaie blikvanger in huis!

Wandmeubel samenstellen: zo doe je dat

Je eigen wandmeubels samenstellen? Dat is heel wat makkelijker dan je denkt. Je hoeft alleen maar enkele keuzes te maken. Bepaal eerst wat voor soort op maat wandmeubel je wil. Je kunt kiezen uit een boekenkast, tv-wandmeubel en design wandkast. Daarna is het tijd om je gewenste elementen te selecteren. Aan de hand daarvan kun je het meubel zo hoog en breed maken als je zelf wil. Er zijn zowel horizontale als verticale elementen.

Vraag je vervolgens af welke panelen en bladen je mooi vindt. Ze bestaan in heel veel verschillende kleuren. Misschien vind je het wel leuk om meerdere kleuren te combineren? De keuze is helemaal aan jou! Ook de fronten kunnen trouwens aangepast worden. Deze zijn eveneens in verschillende kleuren verkrijgbaar. Er is zelfs een glazen frontpaneel verkrijgbaar. Dat is vooral een goede keuze als je het wandmeubel een extra luxueuze uitstraling wil geven.

Wandmeubel op maat kopen bij Furnea

Voor een wandmeubel op maat ben je bij Furnea op de juiste plaats. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een tv wandmeubel op maat, een design wandkast op maat of een zelf samengestelde boekenkast. Bij ons kan het allemaal! 


Wij verstaan dat het niet zo makkelijk is om je keuze te maken uit zoveel opties. Daarom zijn wij bereid om je te helpen indien nodig. Vraag onze interieurexperts dus gerust om raad als je niet weet welke elementen of kleuren je moet kiezen voor je op maat wandkast of ander wandmeubel. Bij ons kun je altijd terecht!