Henry Slaapbank - Zelf samenstellen bij Furnea

(7 artikelen)

Sits Henry slaapbank zelf samenstellen

In slaap vallen op je zitbank is een heel nieuwe ervaring met de Henry slaapbank van Sits. Jij geniet van ultiem comfort. Gedaan met rug- en nekpijn! En je kunt je gasten die blijven overnachten hetzelfde slaapcomfort als in een hotel bieden. Daarnaast is de slaapbank mooi om naar te kijken én kun je hem aanpassen. Er zijn heel wat mogelijkheden. Handig, want zo laat je deze mooie design slaapbank perfect in je interieur passen!

Mix van comfort, duurzaamheid en schoonheid

De Henry zitbank is ontworpen door topdesigners uit Scandinavië. Daardoor is hij een perfecte mix tussen comfort, duurzaamheid en schoonheid. De elegante vormgeving laat je helemaal verliefd worden op dit meubel. De houten poten geven hem een prachtige, Scandinavische uitstraling. Door zijn strakke look is hij ook tijdloos én past hij mooi in diverse soorten inrichtingen.

Laat je elke keer opnieuw verrassen door het zitgemak dat hij je biedt. Hij is zelfs zo comfortabel dat je weleens in slaap zou kunnen vallen voordat je hem omtovert. Je zal er dan ook elke dag met plezier in vertoeven. Een fijn zitmeubel voor jou, je gezinsleden én je familie en vrienden die bij je blijven logeren!

Draag je steentje bij aan een groenere planeet

Sits is een merk dat heel veel liefde heeft voor onze planeet. En dat merk je. Al hun zit- en slaapbanken hebben namelijk een FSC-gecertificeerd houten frame. Dat betekent dat het hout afkomstig is uit goed beheerde bossen.

Een Sits zitbank is dus een heel verantwoorde keuze en een goede stap naar duurzaam leven. Wij van Furnea zijn erg trots met dit milieuvriendelijk design meubelmerk in ons assortiment. Want net zoals Sits, vinden wij het ook belangrijk om ons steentje bij te dragen. En met de Henry slaapbank, kun jij dat ook!

Creëer je eigen Henry slaapbank in enkele stappen

Het is niet eenvoudig om een slaapbank te vinden die perfect bij je past. Maar onmogelijk is het niet. Zeker niet indien je kiest voor de Henry slaapbank. Daar kun je namelijk enkele aanpassingen aan maken. Wij vertellen je wat de mogelijkheden zijn!

Model

De Henry slaapbank bestaat in vier verschillende modellen. Allereerst is er een kleine slaapbank met twee zitplaatsen. Deze is ideaal als je een comfortabel slaapplekje wilt creëren voor logeés, maar je woning niet zo groot is. Of als je al een zitbank hebt en je er een kleinere slaapbank bij wilt zetten. De tweede optie is de driezitsbank. Ideaal voor kleine gezinnen. Hij neemt niet heel veel plaats in, maar biedt je toch voldoende ruimte om te zitten.

Als derde optie is er de vierzitsbank, perfect voor grotere gezinnen. Als je ook graag je benen wilt leggen, is de slaapbank met chaise longue gedeelte ideaal. Denk goed na over welk model het best in je woonkamer past en hoeveel ruimte je nodig hebt om de juiste beslissing te maken.

Kleuren en stoffen

Zodra je het geschikte model uitgekozen hebt, kun je tevens de kleur en stof bepalen. Ga je voor een natuurlijk tintje of heb je liever iets gewaagder? Dat bepaal jij zelf! Om een goede keuze te maken, dien je te kijken naar de rest van je interieur. Welke kleuren heb je er hoofdzakelijk gebruikt? Kies voor een kleur die daarbij past. Ook bij het uitzoeken van de ideale stof is het goed om naar de rest van je interieur te kijken.

Poten

Als laatste optie kun je de kleur, het design en materiaal van de poten kiezen. Bij deze Sits slaapbank zijn er heel veel mogelijkheden. Een schuine, rechte, hoekige of ronde poot, het kan allemaal. De poten zijn daarnaast verkrijgbaar in hout en metaal en kunnen ook in het zwart besteld worden.

Met hout geef je de slaapbank een meer Scandinavische of landelijke uitstraling. Metaal is perfect voor in een industrieel interieur en met zwart maak je je modern interieur dan weer blij. Het is belangrijk om rekening te houden met je interieurstijl, maar kijk ook zeker naar wat je mooi vindt.

Ontdek een waaier aan mogelijkheden in de Furnea showroom

De verschillende aanpassingsmogelijkheden voor de Henry slaapbank ontdek je in de Furnea showroom in Schiedam. Het fijne is dat daar altijd interieurspecialisten aanwezig zijn die je kunnen helpen met het maken van de juiste keuzes.

Een bezoekje brengen aan onze showroom is ook erg leuk, omdat je er in de watten wordt gelegd. Zo zullen wij je voorzien van een heerlijk tasje koffie of thee. Als je niet kunt langskomen, helpen wij je uiteraard ook graag online verder!