Sigge bankstel zelf samenstellen bij Furnea

(17 artikelen)

Sits Sigge bankstel zelf samenstellen | Furnea

Een bankstel is een vast onderdeel voor de meeste woonkamers. Vaak is het zelfs de blikvanger van de ruimte. Daarom is het niet alleen belangrijk dat het lekker zit, maar ook dat het er mooi uitziet en perfect in de ruimte past. En dat is nu net waar de schoen wringt. Een bankstel vinden dat je mooi vindt, is de moeite niet. Waar het knelpunt ligt, is een bank vinden die bij de ruimte die je hebt past, maar ook voldoet aan je persoonlijke stijl. Het is dan wel zo fijn dat je het Sits Sigge bankstel bij Furnea geheel naar wens kan samenstellen.

Designer van dit bankstel | Steven Schilte

Steven Schilte is de naam achter het Sigge bankstel van SITS. Hij heeft zijn kennis in Nederland opgedaan, aan de Design Academy in Eindhoven welteverstaan. Zijn werkervaring heeft hij bij gerenommeerde merken opgedaan, zoals Jan des Bouvrie. Tegenwoordig werkt Steven freelance en ontwerpt hij onder andere de mooie Sigge banken voor het Deense design meubelmerk SITS. Steven Schilte heeft diverse awards gewonnen, zoals Salon du Meuble in Paris, de red dot design awards en de interior innovation award. Verder werd hij genomineerd voor de German Design Prize. Het is duidelijk dat het Sigge bankstel afkomstig is van de hand van een absolute top designer.

Eindeloos veel mogelijkheden

Sits is een meubelmerk waarbij de banken door de de top van de Scandinavische designers worden ontworpen. Door je eigen Sigge bankstel van Sits samen te stellen, kruip jij in de huid van die top designers. Zo begin je met het kiezen van een stofsoort. Je kan kiezen voor de stof die we online bieden, al is er in de showroom zoveel meer mogelijk. Je kiest namelijk niet alleen uit verschillende stofsoorten, maar ook uit verschillende kleuren. Deze kleuren zijn altijd gebaseerd op de meest actuele trends. Daarnaast letten we altijd op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

De poten en overige mogelijkheden

Naast kleur en stofsoort, zijn de poten van je bankstel enorm belangrijk voor de uitstraling. Bij het Sigge bankstel kies je voor poten van metaal of van hout. Ook kies je zelf hoe je de elementen samenstelt tot een bank die aan jouw wensen voldoet. Daarnaast maak je je set compleet met een Love salontafel of bijzettafel van Sigge voor een complete set een een harmonieuze inrichting. 

Een Sits Sigge bankstel samenstellen en bestellen bij Furnea

We bieden online enkele mogelijkheden op het gebied van samenstelling, kleur en stof. Wil je alle mogelijkheden bekijken of heb je advies nodig? Kom dan langs in de Furnea showroom. We bieden je hier een duidelijk en compleet overzicht van alle mogelijkheden die er zijn om je Sigge bankstel van Sits geheel naar wens samen te stellen. Onze adviseurs denken graag met je mee. Voor iedere bank adviseren we je een specifiek onderhoudsmiddel. Bestel deze dan ook altijd mee om de levensduur van je bank aanzienlijk te verlengen. Bestel je de iProteqt All in House Service mee? Indien zich gedurende de serviceperiode van 5 jaar calamiteiten met het meubel voordoen staat ons Service Centre volledig tot je beschikking. Bovendien kies je uit verschillende betaalmogelijkheden zoals, afhankelijk van de waarde van je bestelling, achteraf betalen en gespreid betalen in rentevrije termijnen.