Inloopkast configureer je bij Furnea

(25 artikelen)

Jutzler inloopkast: laat je interieurdromen werkelijkheid worden

Een inloopkast is de droom van vrijwel iedereen. Want het biedt ontzettend veel plaats voor kleding, schoenen en accessoires. Een inloopkast is bovendien fraai en leuk om je 's ochtends in gereed te maken. Bij Furnea laten we je interieurdromen werkelijkheid worden. Want we bieden je een prachtige inloopkast op maat aan met de elementen van het topmerk Jutzler. Ontdek er alles over!

Kwaliteit staat voorop bij Jutzler

Als je kiest voor een inloopkast van Jutzler, ben je zeker van de beste kwaliteit. Dit merk maakt namelijk enkel gebruik van de meest duurzame materialen. Voor het vervaardigen van de inloopkasten wordt kwalitatief meubelplaathout gebruikt dat gecoat is met melamine voor extra bescherming. Een inloopkast van Jutzler krijg je dus niet zomaar stuk. Dat is fijn, want van zo'n schoonheid wil je lang genieten! Dankzij de coating is de kast ook makkelijker schoon te maken.

Voor iedereen de perfecte inloopkast

Een Jutzler inloopkast kun je helemaal op naar eigen wens samenstellen. Ten eerste kun je kiezen uit diverse formaten. Vervolgens kun je verschillende elementen toevoegen die je er graag in terugziet. Gebruik daarvoor onze "Jutzler Accessoires" button of het dropdownmenu rechts op de productpagina. Aan jou de keuze. Dit zijn enkele van de interessante elementen die je kunt toevoegen:

Legplanken

Je kunt je inloopkast van Jutzler uitbreiden met legplanken. Daarop kun je heel wat geplooide T-shirts, blouses en andere kleding kwijt. Ideaal als je nog meer plaats wilt creëren! Je kan zelf kiezen hoeveel legplanken je toevoegt. Ze bestaan zelfs in diverse diktes.

Binnenverlichting

Je kan je inloopkast ook uitbreiden met binnen en/of buitenverlichting. Zo maak je deze niet alleen mooier, maar vind je alles ook makkelijker terug. De binnenverlichting is ook voorzien van een sensor waardoor deze alleen aanspringt als je in de omgeving van de kast bent.

Binnenschuiflades

Ook binnenschuiflades zijn handige accessoires die niet uit je kast mogen ontbreken. Daarin kun je namelijk kleine kledingstukken opbergen die je liever niet in het zicht wilt leggen. Je kunt kiezen voor een element met een of meerdere lades. Ook kun je je ladekast combineren met binnenwerk om je accessoires netjes te sorteren.

Creëer een hoekinloopkast met de aanbouwelementen

Bij Furnea vind je ook aanbouwelementen die speciaal bedoeld zijn om je inloopkast om te toveren tot hoekinkloopkast en zo nog meer plaats te creëren. Deze elementen kun je eveneens toevoegen via het dropdownmenu. Tip: bekijk de gerelateerde producten voor nog meer leuke en mooie accessoires.

Stel de inloopkast van je dromen samen bij Furnea

Als je graag een inloopkast op maat wilt kopen, is het slim om langs te komen naar de showroom van Furnea. Want ter plaatse zijn er eindeloze mogelijkheden om je kast uit te breiden en aan te passen. Bovendien kun je als je langskomt rekenen op het advies van onze experts. Heb je geen mogelijkheid om te komen? Dan willen wij je uiteraard ook online verder helpen. We staan graag voor je klaar!