Sophia bankstel zelf samenstellen bij Furnea

(32 artikelen)

Sits Sophia bankstel zelf samenstellen | Furnea

Sits is jouw merk wanneer je alleen voor designmeubelen van de beste kwaliteit gaat. De bankstellen van Sits zijn allen ontworpen door de beste Scandinavische designers. Het Sophia bankstel is een van de modellen die je van dit merk koopt. Het hoge comfort en het stijlvolle uiterlijk maken deze bank tot een blikvanger voor iedere woonkamer. En als kers op de taart kan je het Sits Sophia bankstel bij Furnea geheel naar wens samenstellen! Zo haal jij een design bank in huis die je helemaal naar wens hebt aangepast. 

Het model van de bank kiezen

Het mooie van het zelf samenstellen van het Sophia bankstel is dat je het geheel aanpast op het aantal zitplaatsen dat je nodig hebt en de ruimte die je voor een bankstel beschikbaar hebt. Bij dit bankstel heb je verschillende mogelijkheden als het om het combineren van de elementen gaat. De basis is de tweezitter, driezitter en de vierzitter met twee kussens. De twee- en driezitter kunnen worden uitgebreid met een chaiselongue links of rechts. Ook kun je de twee- en driezitter met een hoek combineren tot een hoekbank. Ook de poef kan bij het Sophia bankstel worden besteld. 

Stoffen en kleuren

Online zie je enkele voorbeelden van stoffen en kleuren welke je kunt kiezen. Vind je op de site het bankstel van je dromen, maar dan net niet met de juiste stof of kleur? Kom dan langs in de showroom van Furnea. We kunnen je hier namelijk nog zoveel meer mogelijkheden op het gebied van stofsoorten en kleuren tonen. De stoffen en kleuren zijn altijd gebaseerd op de trends van nu en daarbij wordt er altijd rekening gehouden met een hoog gebruiksvriendelijkheid.

Poten en accessoires

De poten van de bank zijn gemaakt van hout en kunnen in verschillende kleuren besteld worden. Je kan het bankstel aanvullen met een van de Love salontafels en/of een bijzettafel van dezelfde fabrikant. 

Sits Sophia bankstel samenstellen en bestellen bij Furnea

Wil je de verschillende stoffen ervaren en voelen en alle mogelijke kleuren voor je Sophia bankstel bekijken? Kom dan gerust langs in de showroom van Furnea. We adviseren je ook altijd over welk onderhoudsmiddel je het best voor jouw specifieke bank gebruiken. We raden je dan ook aan om dit onderhoudsmiddel mee te bestellen. Op die manier houd je je bank langer mooi. Bij Furnea krijg je altijd 5 jaar garantie op je bestelling. Tevens heb je de mogelijkheid om, afhankelijk van de waarde van je bestelling, achteraf of in drie rentevrije termijnen te betalen. Bestel je de iProteqt All in House Service mee? Indien zich gedurende de serviceperiode van 5 jaar calamiteiten met het meubel voordoen staat ons Service Centre volledig tot je beschikking.