Nova Design

(220 artikelen)

Nova Design bij Furnea | Design meubels voor elke ruimte in huis

Het Duitse meubelmerk Nova Design is in 2007 opgericht en in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in de wereld van de design meubels. In de collectie van Nova Design vind je meubels voor elke ruimte in huis. Denk bijvoorbeeld aan eettafels met stoelen, praktische hal meubels, comfortabele relax fauteuils en stijlvolle opbergkasten. Het meubelmerk richt zich op de internationale markt en de meubels worden dan ook in heel Europa verkocht. De kernwaarden van Nova Design zijn: inspelen op de behoeftes van de klant, blijven innoveren en veranderen & betrouwbare en stevige meubels leveren voor aantrekkelijke prijzen.

Een Nova Design meubel als rustpunt en blikvanger

De meubelcollectie van Nova Design is uitgebreid en gevarieerd. De ontwerpers maken veel gebruik van de hout, hoogglans en neutrale kleuren. De vormgeving van de meubels is eenvoudig en stijlvol. Elk meubel is hierdoor zowel een rustpunt als blikvanger in jouw interieur. Een mooi bureau om aan te werken, een fijne salontafel voor in de eethoek, een luxe bureaustoel, een handig bijzettafeltje in de hal. Je vindt van alles in de collectie van het Duitse meubelmerk. Er zijn ook verschillende Nova Design meubellijnen. Binnen zo’n meubellijn zijn alle meubels perfect op elkaar afgestemd. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een set met een salontafel, tv-meubel en opbergkast of een fraaie hal combinatie met schoenenkast, spiegel, kapstok en halbank.

Nova Design meubels kopen bij Furnea

Nova Design staat voor innovatie, unieke designs en stevige meubels. Elk meubel gaat jarenlang mee en is daarnaast uiteraard ook praktisch. Een meubel koop je tenslotte om naar te kijken en om te gebruiken. Bij Furnea zijn we trots dat we de meubels van dit Duitse meubelmerk mogen verkopen. We denken graag groot en daarom slaan we veel meubels in. Je hoeft dan ook vrijwel nooit lang te wachten op een bestelling. Voor vragen staat onze klantenservice voor je klaar. En nu tijd om op zoek te gaan naar een Nova Design Meubel dat perfect in jouw interieur past!