Een schuifdeurkast is de ideale ruimtebespaarder

(130 artikelen)

Schuifdeurkasten bij Furnea

De voordelen van schuifdeuren

Waarom kies jij voor een schuifdeurkast? Waarschijnlijk heb je kasten nodig om je kleding op te kunnen bergen. Hierdoor blijft je slaapkamer netjes en voorkom je dat je kleding gaat kreukelen. Maar wist je dat een schuifdeurkast nog een ander groot voordeel heeft? Een kast met schuifdeuren is namelijk super ruimtebesparend.

De deuren schuiven over een rails langs de kast. Hierdoor hoef je voor de kast geen ruimte vrij te houden om de deuren te kunnen openen. Een schuifdeurkast is dus ideaal voor een kleinere kamer. Het lijkt allemaal rozengeur en maneschijn maar een schuifdeurkast heeft wel één nadeel: je kunt de kast niet volledig openzetten. Maar hé, dat nemen we graag voor lief.  

Ga voor een schuifdeurkast met spiegel

Een kledingkast met schuifdeuren is verkrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen. Kleuren, maten en materialen, bij Furnea heb je genoeg keuzes. Er is één type kast die we graag willen uitlichten en dat is de schuifdeurkast met spiegel.

Zeker als je weinig ruimte hebt in dit type een echte aanrader. De spiegel is namelijk bevestigd op de deuren. Hierdoor hoef je geen extra ruimte vrij te maken voor een spiegel in je slaapkamer. Daarnaast zorgt een spiegel voor een ruimtelijk effect waardoor je slaapkamer groter lijkt dan hij werkelijk is. De draaideurkast is overigens ook verkrijgbaar met een spiegel. Natuurlijk heeft een kledingkast met spiegel nog veel meer voordelen. Je kunt direct je outfit bekijken en een spiegel is super handig om leuke selfies mee te maken. Alleen maar voordelen dus!

Welke schuifdeurkast past bij jou?

Ben je benieuwd naar welke schuifdeurkast het best bij jou past? Dat is onder andere afhankelijk van de interieurstijl van je woning. Is je woning industrieel ingericht, dan kies je waarschijnlijk voor een andere kast dan wanneer je een moderne inrichting hebt. Daarnaast is het ook een kwestie van smaak. Materiaal en kleur spelen een grote rol.

Kies je voor een schuifdeurkast van eiken of kies je liever voor een kast in hoogglans wit? Bovendien bieden we bij Furnea kasten in verschillende formaten aan. Als je weinig ruimte hebt, kun je voor een kleiner formaat gaan. Houd er echter wel rekening mee dat je spullen in de kast moeten passen! 

Heb jij al een goed beeld van wat voor kast je wilt? Dan kun je in onze online shop eenvoudig filteren op afmetingen, kleur, prijs, merk en materiaal. Daardoor vind je snel een kast die precies aansluit op wat jij in gedachten had. Heb je eerder bijvoorbeeld al een mooi meubelstuk van een bepaald merk voorbij zien komen? Dan kun je ervoor kiezen om specifiek op dit merk te filteren! 

Is een schuifdeurkast toch niets voor jou?

Is dit type kast toch niet ideaal voor jou? Dan is het goed om te weten dat je in de online shop van Furnea nog veel meer kasten vindt! In ons ruime assortiment zul je vast en zeker een kast aantreffen die perfect op jouw wensen aansluit. Wat denk je bijvoorbeeld van hoek kledingkasten? Of ben je op zoek naar een kinderkledingkast voor in de kinderkamer? Bij Furnea hebben we het allemaal!

Krijg je graag advies?

Bij Furnea hebben we verschillende mooie kasten. Het kan dan ook moeilijk zijn om een schuifdeurkast te kiezen. Merk je dat jij er niet helemaal uitkomt? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten hebben namelijk een grote passie voor meubels en denken graag met je mee over de mogelijkheden. Aan de hand van jouw wensen gaan we na welke kasten daar het best op aansluiten. Neem dus gerust contact met ons op als je meer wilt weten. Je kunt ons bereiken via een van onze socialmedia-kanalen, maar ook telefonisch of per mail. Benader je ons via social media, dan proberen we om nog binnen 30 minuten te antwoorden.

Deze meubelmerken zijn dé specialisten

Bij het ontwerpen van een schuifdeurkast spelen verschillende factoren een rol. Een schuifdeur kledingkast wordt dagelijks gebruikt waardoor hij stabiel moet zijn, de indeling is erg belangrijk om alle kleding overzichtelijk op te kunnen bergen en de kast moet een eenheid kunnen vormen met bedden en nachtkastjes. Daarom werken wij samen met gespecialiseerde meubelmerk. Een bekend meubelmerk is het Zwitserse Jutzler. Dit merk ontwerpt en produceert al sinds de 19e eeuw kledingkasten. Een echte specialist dus! Met een schuifdeurkast van dit merk hoef jij je geen zorgen te maken over de kwaliteit en de functionaliteit. Daarnaast heb je heel veel keuze wat betreft kleuren, materialen, handgrepen en accessoires.

Schuifdeurkast

Bij Furnea bieden we overigens alleen meubelmerken aan waar we zelf het volste vertrouwen in hebben. De meubelmerken zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en produceren fantastische meubels! Juist doordat we zoveel vertrouwen hebben in onze producten, kunnen we je 5 jaar garantie geven. Dat betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je nog lang van de meubels kunt genieten.

Kom gerust langs in onze showroom

Ben jij benieuwd naar welke schuifdeurkast het best bij je past? Dan kun je er ook voor kiezen om onze showroom in Schiedam eens te bezoeken. In onze showroom vind je veel van de meubels uit onze online shop terug. Je kunt de meubels hier met eigen ogen zien en ook even uitproberen. 

Kom je voor een specifieke schuifdeurkast naar de showroom? Informeer dan wel even of de kast ook echt aanwezig is. Wanneer een meubelstuk van verder moet komen, is deze namelijk niet altijd in de showroom aanwezig. Overigens wordt het ook afgebeeld op de hoofdafbeelding van het meubelstuk als deze aanwezig is in de showroom. Ter plekke geven onze specialisten je graag een rondleiding. Ook voor advies of vragen kun je altijd bij een van de specialisten in onze showroom terecht. 

Schuifdeurkast kopen bij Furnea

Een schuifdeurkast online kopen heeft heel veel voordelen. En, als je voor Furnea kiest kun je rekenen op nog meer voordelen. Wij staan achter onze producten waardoor we je standaard 5 jaar garantie geven. Zo kun jij jaren genieten van jouw schuifdeurkast. Maar er zijn nog meer voordelen.

Onze schuifdeurkasten staan stuk voor stuk online met een uitgebreide omschrijving en de beschikbare opties. Hierdoor kun je rustig en op je gemak een model uitzoeken. Natuurlijk wordt je nieuwe schuifdeurkast gratis thuisbezorgd. Hierdoor hoef je niet te sjouwen met zware pakketten. Je merkt dat online je schuifdeurkast kopen alleen maar voordelen heeft.

Heb jij nog vragen over een van onze schuifdeurkasten? Of heb je nog vragen over onze showroom of online shop? Neem dan gerust contact met ons op!