Liefdesnestjes | Gebruik de kortingscode: FB3DD3N2020F
en ontvang 10% korting op alle slaapkamermeubels.
Let op: deze actie is geldig t/m 12 juni

Een schuifdeurkast is de ideale ruimtebespaarder

(130 artikelen)

Schuifdeurkasten bij Furnea

De voordelen van schuifdeuren

Waarom kies jij voor een schuifdeurkast? Waarschijnlijk heb je kasten nodig om je kleding op te kunnen bergen. Hierdoor blijft je slaapkamer netjes en voorkom je dat je kleding gaat kreukelen. Maar wist je dat een schuifdeurkast nog een ander groot voordeel heeft? Een kast met schuifdeuren is namelijk super ruimtebesparend. De deuren schuiven over een rails langs de kast. Hierdoor hoef je voor de kast geen ruimte vrij te houden om de deuren te kunnen openen. Een schuifdeurkast is dus ideaal voor een kleinere kamer. Het lijkt allemaal rozengeur en maneschijn maar een schuifdeurkast heeft wel één nadeel: je kunt de kast niet volledig openzetten. Maar hé, dat nemen we graag voor lief.  

Ga voor een schuifdeurkast met spiegel

Een kledingkast met schuifdeuren is verkrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen. Kleuren, maten en materialen, bij Furnea heb je genoeg keuzes. Er is één type kast die we graag willen uitlichten en dat is de schuifdeurkast met spiegel. Zeker als je weinig ruimte hebt in dit type een echte aanrader. De spiegel is namelijk bevestigd op de deuren. Hierdoor hoef je geen extra ruimte vrij te maken voor een spiegel in je slaapkamer. Daarnaast zorgt een spiegel voor een ruimtelijk effect waardoor je slaapkamer groter lijkt dan hij werkelijk is. De draaideurkast is overigens ook verkrijgbaar met een spiegel. Natuurlijk heeft een kledingkast met spiegel nog veel meer voordelen. Je kunt direct je outfit bekijken en een spiegel is super handig om leuke selfies mee te maken. Alleen maar voordelen dus!

Deze meubelmerken zijn dé specialisten

Bij het ontwerpen van een schuifdeurkast spelen verschillende factoren een rol. Een schuifdeur kledingkast wordt dagelijks gebruikt waardoor hij stabiel moet zijn, de indeling is erg belangrijk om alle kleding overzichtelijk op te kunnen bergen en de kast moet een eenheid kunnen vormen met bedden en nachtkastjes. Daarom werken wij samen met gespecialiseerde meubelmerk. Een bekend meubelmerk is het Zwitserse Jutzler. Dit merk ontwerpt en produceert al sinds de 19e eeuw kledingkasten. Een echte specialist dus! Met een schuifdeurkast van dit merk hoef jij je geen zorgen te maken over de kwaliteit en de functionaliteit. Daarnaast heb je heel veel keuze wat betreft kleuren, materialen, handgrepen en accessoires.

Schuifdeurkast kopen bij Furnea

Een schuifdeurkast online kopen heeft heel veel voordelen. En, als je voor Furnea kiest kun je rekenen op nog meer voordelen. Wij staan achter onze producten waardoor we je standaard 5 jaar garantie geven. Zo kun jij jaren genieten van jouw schuifdeurkast. Maar er zijn nog meer voordelen. Onze schuifdeurkasten staan stuk voor stuk online met een uitgebreide omschrijving en de beschikbare opties. Hierdoor kun je rustig en op je gemak een model uitzoeken. Natuurlijk wordt je nieuwe schuifdeurkast gratis thuisbezorgd. Hierdoor hoef je niet te sjouwen met zware pakketten. Je merkt dat online je schuifdeurkast kopen alleen maar voordelen heeft.