Como Serie | Wildeikenhouten meubels

(17 artikelen)

Como serie: wildeikenhouten meubels die je hart sneller doen slaan

Nova Design heeft een nieuwe serie ontworpen die niemand koud laat, namelijk de Cosmo serie. De meubels uit deze collectie zijn de perfecte mix van modern en industrieel en passen geweldig bij verschillende interieurtypes. Deze toppers hebben bovendien nog veel andere troeven. Neem dus zeker eens een kijkje in de collectie!

Sfeervolle meubels met ledverlichting

Houd jij van een romantische sfeer? Dan kunnen de Como meubels je zeker bekoren. De kasten, dressoirs en tv-meubels uit deze serie zijn namelijk allemaal voorzien van ledverlichting. 

En het wordt nog beter: bij de kosten met glazen planken kan je extra ledverlichtingen bestellen om te zorgen voor een nog romantischere sfeer in huis. Ook wanneer het donker wordt, kan je dus volop genieten van deze schoonheden in je interieur!

Laat je verleiden door massief wildeikenhout

De meubelen uit de sfeervolle Como collectie zijn allemaal vervaardigd uit massief wildeikenhout en de handgrepen zijn gemaakt van metaal. Massief wildeikenhout is één van de mooiste houtsoorten die er is en is vooral een goede keuze als je houdt van prachtige kleurschakeringen en duidelijke nerven en noesten. 

Dankzij de mooie natuurlijke uitstraling van deze meubelen breng je gezelligheid in huis. Daarom zijn ze ideaal voor in een industrieel interieur. Maar omdat ze modern zijn vormgegeven passen ze ook in een industrieel of modern interieur. Massief wildeikenhout heeft ook een ander groot voordeel: het is heel erg duurzaam. Als je meubels wilt waar je nog heel wat jaren van kan genieten, zijn deze dus een goede optie. Je kan de levensduur van deze blikvangers bovendien nog verlengen door ze te onderhouden met onze Natural Wood Sealer en Wood Care Kit.

Even praktisch als elegant

Hoewel de Como meubels vooral gekenmerkt worden door hun elegantie, zijn ze ook erg slim ontworpen. Zo hebben de verschillende soorten kasten meerdere schappen waarin je eenvoudig spullen kan opbergen. 

Omdat er veel onderverdelingen zijn, vind je alles makkelijker terug. Bovendien kan je je spullen zo beter indelen. De eettafels uit de collectie is ook erg praktisch, want het is uitschuifbaar waardoor je het kan aanpassen aan het moment. 

Soft close deuren en lades voor een langere levensduur

De meubels met lades en kasten zijn voorzien van het soft close systeem. Dit systeem laat je toe om kasten en lades zachtjes te sluiten, waardoor er geen vroegtijdige slijtage ontstaat. Een groot voordeel, want het betekent dat je nog langer van deze prachtige eyecatchers kan genieten! 

Het soft close systeem zorgt bovendien voor een geluidsvrije sluiting waardoor er altijd rust heerst in je woning. De meubels zijn vooral een goede aankoop als je kids hebt in huis, want zij durven weleens wat wilder zijn met het sluiten van de deurtjes en lades. 

Maak je woonkamer én eetkamer compleet

In de Como serie vind je alle meubels die je nodig hebt in je woonkamer. Zo zijn er niet alleen verschillende vitrinekasten, maar is er ook een opbergkast, salontafel en tv-meubel.

Je vindt er bovendien een eettafel waarmee je ook je eetkamer kan opfleuren. Dat is zelfs nog niet alles, want de Cosmo collectie heeft ook 2 tv-meubel sets die meerdere woonkamermeubels bevatten. Deze maken het je eenvoudiger, omdat je zo in één keer de nodige meubels voor in je woonkamer koopt. Bijna alle meubels (behalve de tafels en de wandkast) uit deze serie zijn vooraf gemonteerd. Je dient enkel de LED verlichting en grepen aan te brengen op de kasten.

Wildeikenhouten meubels kopen bij Furnea

Furnea is de beste plek om massief wildeikenhouten meubels te kopen, omdat je van ons heel wat voordelen krijgt. Zo geniet je steeds van gratis bezorging en mag je je meubels retourneren binnen de 100 dagen.

Daarnaast kan je bij ons altijd rekenen op expertadvies en vind je door ons ruim assortiment altijd de beste meubels om het mee te combineren. Je kiest bovendien helemaal zelf hoe dat je je meubelen betaalt: in één keer, rentevrij gespreid of achteraf.