Germania Kenora Serie | Subtiele kleuren en functioneel design

(14 artikelen)

Maak je woonkamer compleet met de Germania Kenora-serie

Duik in de wereld van strakke lijnen, subtiele kleuren en functioneel design met de Germania Kenora woonkamerset. Deze unieke collectie combineert esthetiek met functionaliteit en duurzaamheid, waardoor je huis de uitstraling krijgt die het verdient.

Creëer je ideale woonkamer

De Germania Kenora-serie biedt een breed scala aan meubels, waaronder dressoirs, TV-meubels en opbergkasten. Elk stuk in de collectie is ontworpen om samen een harmonieuze set te vormen, maar kan ook afzonderlijk worden gebruikt of gecombineerd met andere meubels uit de Kenora-serie.

Tijdloze stijl en kwaliteit

Gemaakt van hoogwaardige melamine gecoate meubelplaten, voorzien van ABS-randen, is elk stuk in de Kenora-serie gebouwd om lang mee te gaan. De meubels hebben een zachte taupe groene tint, die gemakkelijk in elk interieur past. Deze meubels zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ze zijn ook praktisch, met hoogteverstelbare planken en kwalitatieve sluitsystemen.

Voeg een vleugje persoonlijke flair toe aan je interieur met de Kenora-serie. Elk meubel uit deze collectie wordt geleverd met zowel kunststof doppen als hoge metalen poten. Deze optie biedt je de unieke vrijheid om de hoogte van je meubelstuk aan te passen aan jouw specifieke smaak en ruimte. Wil je een lage, subtiele look? Ga voor de kunststof doppen. Of misschien geef je de voorkeur aan een meer verheven uitstraling? Kies dan voor de hoge metalen poten. Met de Kenora-serie is het aanpassen van je meubels aan jouw stijl eenvoudiger dan ooit tevoren.

Duurzaamheid en zorg voor het milieu

De Germania Kenora-serie laat zien dat je stijl en milieuvriendelijkheid perfect kunt combineren. Van de duurzame materialen tot de milieuvriendelijke verpakking, elk aspect van deze meubels is ontworpen met het milieu in gedachten.

Onderhoud en verzending

Om de levensduur van je meubels te verlengen, adviseren we het gebruik van de Oranje Foam Cleaner. Dit onderhoudsproduct zorgt ervoor dat je meubels er jarenlang als nieuw uitzien. En het beste deel? Alle meubels uit de Kenora-serie worden gratis bij je thuisbezorgd. Achteraf betalen of betalen in IN3-termijnen zonder rente is ook mogelijk.