Stijlvol en moderne zwarte schuifdeurkast | Furnea

(38 artikelen)

De mooiste eyecatcher voor iedere kamer | Zwarte schuifdeurkast 

Zwart is tijdloos, stoer, modern en past in vrijwel ieder interieur. Tegenwoordig is het een enorme trend om je interieur te vullen met zwarte meubels, ook voor in je slaapkamer. Heb jij een garderobe waar je u tegen zegt? Dan kan jij alle ruimte gebruiken in een stijlvolle zwarte kledingkast, een eyecatcher voor in je kamer. Bij Furnea bieden we je diverse modellen van de schuifdeurkast in het zwart. Schuif de deuren met het grootste gemak open en je hebt direct een goed overzicht van je complete garderobe. 

Jutzler kasten in verschillende formaten en uitvoeringen

Denk je bij een schuifdeurkast direct aan een heel grote kast, dan heb je het mis. Omdat niet iedere slaapkamer de ruimte heeft voor een grote kast, koop je Jutzler kasten bij Furnea in verschillende afmetingen. De kleinste kast met schuifdeuren is 1.52 m breed en de grootste 3.79 m. Hierdoor stem je makkelijk het formaat van de kast af op de ruimte die je in de kamer beschikbaar hebt, en de hoeveelheid kleding natuurlijk. Kies jij voor een model met of zonder spiegel?

Accessoires en verlichting

Wist je dat je je zwarte schuifdeurkast kunt uitbreiden met handige accessoires? Standaard beschikt de kleine kast over een roede en een legplank. De grotere modellen hebben drie roeden en drie legplanken. Met de accessoires die je mee kan bestellen, maak je je kasten eindeloos gebruiksvriendelijk! Denk hierbij aan handige kledinghangers om je kleding netjes en kreukvrij op te hangen. Kasten met een deur zijn uit te breiden met een kleine ladekast en/of kleine legplanken. Voor de tweedeurs kasten kun je grote planken en/of een grote ladekast mee bestellen. Voor een langere levensduur van je kast raden wij aan om ook de deurdempers (softclose) te bestellen. Met de kledingkast configurator stel je eenvoudig de voor jou ideale kast samen. Zo kan je zelfs LED verlichting mee bestellen, voor altijd een heldere blik in de kast. Je kan verlichting met een aan/uit schakelaar kiezen, maar ook met sensor. De werking van de sensor is te vergelijken met die in de koelkast: doe je de deur van de kast open, dan zal de verlichting gaan branden.

Een zwarte schuifdeurkast kopen bij Furnea

Furnea is niet alleen jouw online webwinkel met een heel ruim aanbod. We bieden je namelijk ook de beste service. We raden je aan de bijpassende onderhoudsspray mee te bestellen. Heb je een schuifdeurkast in het zwart gevonden die voldoet aan je wensen en eisen? Bij Furnea krijg je altijd 100 dagen bedenktijd en 5 jaar garantie op je gehele bestelling. Je hebt diverse mogelijkheden om schuifdeurkasten in het zwart te betalen. Zo betaal je, afhankelijk van de bestelwaarde, de kast met zwarte deuren achteraf of in drie rentevrije termijnen.