Oakura Black Serie | Sjieke zwarte meubels

(19 artikelen)

Oakura Serie | Eigentijds eiken design

Zwart eiken meubels met een moderne twist

De chique Oakura Black collectie is gemaakt van zwart gebeitst eiken met zwart gepoedercoate onderstellen bij de tafels. De stoere zwart metalen deuren bij vooral de buffetkasten zetten de toon voor een eigentijds design. Het eikenpatroon is op een subtiele manier zichtbaar en eveneens voelbaar, wat een extra dimensie geeft aan deze prachtige collectie. De design meubels zijn afgelakt met kwalitatief zwart fineer eikenhout. Dat is ook niet anders te verwachten van de meubelmakers van Richmond Interiors. De stijlvolle en charmante meubels stralen klasse en kwaliteit uit.

Luxe, strak en modern interieur

Deze uitgebreide collectie bestaat uit diverse salontafels, dressoirs, een TV-kast, een eettafel, wandtafels en buffetkasten in verschillende formaten. De meubels van deze serie komen helemaal tot hun element in een mooi rustig interieur. De zwart metalen details bij vooral de buffetkasten geven de Oakura serie een stoere look waardoor het eveneens is toe te passen bij andere woonstijlen.

Aokura serie kopen bij Furnea

De schitterende meubelcollectie Oakura van Richmond Interiors koop je voordelig en veilig online via onze webshop. Bezorging is gratis, je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie en hebt 100 dagen retourrecht. Voeg ook warmte en sfeer toe a