Jual Furnishings

(97 artikelen)

Jual Furnishings bij Furnea | Design dat nooit verveelt

Als je het over tijdloos design hebt, design dat werkelijk nooit gaat vervelen, dan heb je het over de Jual Furnishings meubels. Jual Furnishings is een van de grootste meubelleveranciers van Groot Brittannië en de inspirerende meubels van dit meubelmerk zijn ook in Nederland enorm populair. De ontwerpers combineren een geweldige vormgeving met materialen van hoge kwaliteit. Je ziet in de collectie van het meubelmerk zowel rechte als ronde lijnen en veel hout, glas en metaal. Of je nu kiest voor een salontafel, een kapstok, een TV-meubel of een bureaustoel van Jual Furnishings, je kiest voor een blikvanger waar je van gaat watertanden. Zeg nou zelf, hoe vaak kom je nu een boekenkast tegen die leeg net zo mooi is als vol. Of een kapstok waar je liever geen jassen aan ophangt?

Spannend en toch tijdloos, dat is Jual Furnishings

De ontwerpen van het meubelmerk Jual Furnishings zijn tijdloos en passen in verschillende interieurs. Naast tijdloos is elk meubel ook nog eens spannend en uniek en de collectie is enorm gevarieerd. Je hebt de keuze uit salontafels, bijzettafels, TV-meubels, eettafels, bureaus, nachtkastjes, bureaustoel, dvd-kasten, kapstokken, ladeblokken en boekenkasten van Jual Furnishings. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige salontafel van het meubelmerk met sierlijke houten voet en glazen tafelblad. Een dvd-meubel van donker hout is ook schitterend of een fraaie design kapstok voor in de hal. Misschien past een schitterende S-vormige houten boekenkast perfect in jouw interieur? Of wellicht een stoer marmerlook TV-meubel? Jij bepaalt!

Creaties van het meubelmerk Jual Furnishings kopen bij Furnea

Als jij net zo enthousiast bent over de meubelcollectie van Jual Furnishings als wij, dan kun je vast niet wachten tot je die creatie van dit meubelmerk in huis hebt. Je hoeft slechts een paar keer te klikken met jouw muis en de bestelling is al rond. Betalen kan vooraf, achteraf of in termijnen. Wat jij wilt. Bezoek ook eens onze showroom in Schiedam om wooninspiratie op te doen. Hier staan verschillende meubels van Jual Furnishings. Kun je mooi even kijken en voelen. Vragen? Opmerkingen? Onze klantenservice staat voor je klaar. Maak jij ook indruk met een van de beauty’s van het meubelmerk Jual Furnishings?