Jual Furnishings

(97 artikelen)

Jual Furnishings, design dat nooit verveelt

Als je het over tijdloos design hebt, dat werkelijk nooit gaat vervelen, dan heb je het over de Jual Furnishings meubels. Of je smaak nu zwart, wit of hout is, de geweldig vormgegeven meubels van Jual Furnishings passen in werkelijk ieder interieur. En de collectie is ongelofelijk uitgebreid. Van een salontafel tot een TV kast, van een bureaustoel tot een audiomeubel, van een bijzettafel tot een dressoir en nog veel meer, Jual Furnishings heeft een prachtige collectie waar wij ook nog steeds van watertanden, eerlijk is eerlijk. Geweldige vormgeving gecombineerd met een hele hoge kwaliteit.

Spannend en toch tijdloos, dat is Jual Furnishings

De ontwerpen van Jual Furnishings passen net zo goed in een retro als in een modern interieur zoals de Jual Furnishings Wakefield salontafel. Je kent dat soort meubelstukken wel. Spannend en toch tijdloos. En dat zijn de woorden die van toepassing zijn op de collectie van Jual Furnishings. En wat ook zo leuk is, dat de meubels je vaak ook nog verrassen met praktische extra’s. Daar word je toch gelukkig van? Wij wel! En zeg nou zelf, hoe vaak kom je een boekenkast tegen die leeg net zo mooi is als vol? En een kapstok waar je misschien liever geen jassen op hangt? Dat zie je dus bij de ontwerpen van Jual Furnishings.

Jual Furnishings snel in huis

Als jij net zo enthousiast bent over deze collectie als wij, dan kun je vast niet wachten tot je de Jual Furnishings meubels van jouw keuze in huis hebt. Wat dacht je van een prachtig Jual Furnishings TV meubel of salontafel? En dat treft. Want ook met de Jual Furnishings hebben onze inkopers stevig onderhandeld. Daardoor hebben we grote voorraden tegen scherpe prijzen. Je krijgt dus niet alleen korting op alle meubels van Jual Furnishings, maar je hebt ze ook nog eens heel snel in huis. Verzekerd en op de voet te volgen met de Track en Trace die wij je sturen.