Jutzler

(452 artikelen)

Jutzler bij Furnea | Innovatieve kledingkasten

De kastenspecialist

Ben je op zoek naar een innovatie kledingkast die meer dan alleen bergruimte biedt? Dan kom je zeker bij het gespecialiseerde meubelmerk Jutzler uit. Dit Zwitserse merk mag zich een echte kastenspecialist noemen. Al 1980 ontwikkeld, ontwerp en produceert Jutzler kasten. Het imperium van dit meubelmerk is gevestigd in Zwitserland en heeft inmiddels een oppervlak van 40.000 m2! Ruim 100 medewerkers zetten zich dagelijks in om hoogwaardige producten te ontwerpen en te produceren. De Jutzler kledingkasten worden volledig ontworpen en geproduceerd in Zwitserland. Naast innovatie en kwaliteit staat dit merk voor duurzaamheid. Om de tropische regenwouden te beschermen en de transportwegen te verkorten gebruikt Jutzler geen tropisch hardhout maar enkel milieuvriendelijke grondstoffen. Daarnaast heeft het merk de beschikking over 1.100 zonnepanelen. Hierdoor hoort Jutzler zeker tot de duurzame meubelmerken.

Kwaliteit waar je op kunt bouwen

De producten van dit merk maken het leven makkelijker, rustiger en aangenamer. Een Jutzler kledingkast is dus meer dan alleen bergruimte. De producten onderscheiden zich door het design, de functionaliteit en de kwaliteit. Een kledingkast van Jutzler is gemaakt van gecoate meubelspaanplaten. De platen worden bewerkt met innovatieve productiemachines. Daarnaast zijn alle zwaar belaste onderdelen zoals plankendragers, kledingroedes en scharnieren gemaakt van metaal. Verder hebben de lades en uitschuifbare planken kogellagers en zijn de glazen inzetten gemaakt van veiligheidsglas. De accessoires van een Jutzler kledingkast zijn voorzien van dempers en self-closing. Maar dat is nog niet alles. De schuifdeurkast kun je bijvoorbeeld ook uitbreiden met het speciale dempingsysteem. Hierdoor sluiten de deuren zachtjes en vanzelf.

De mogelijkheden van Jutzler kledingkasten

Met een Jutzler kledingkast heb je heel veel mogelijkheden op het gebied van indeling en design. Er zijn ongekend veel opties waardoor jouw droom kledingkast binnen handbereik is. De deuren van een Jutzler kledingkast zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren, afwerkingen en structuren. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende handgrepen. Dan hebben we nog de indeling van je Jutzler kledingkast. Want deze is net zo, al dan niet belangrijker dan het design. Wil je een draaideurkast met alleen planken? Geen probleem! Maar ook een extra kledingroede en extra lades behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. Een Jutzler kleding kun je dus helemaal naar jouw wensen en behoeften samenstellen.

Jutzler kledingkasten kopen bij Furnea

Het meubelmerk Jutzler onderscheidt zich dus door kwaliteit, duurzaamheid, design en innovatie. Iedere kledingkast van dit meubelmerk koop je bovendien met standaard 5 jaar gegarandeerd garantie. We hebben een aantal modellen van dit meubelmerk voor je samengesteld en toegevoegd aan onze webshop. Dit zijn zeer uiteenlopende kledingkasten. Van modern tot landelijk, bij Furnea vind je een Jutzler kledingkast die bij jouw woonstijl past. De modellen kun je uitbreiden met verschillende accessoires. Heb je specifieke wensen? Dan helpen onze interieurspecialisten je graag om de kledingkast samen te stellen. Het assortiment van dit fantastische meubelmerk bekijk, vergelijk en bestel je gemakkelijk bij ons online. Natuurlijk bezorgen wij je kledingkast gratis bij je thuis. Zo hoef je zelf niet te sjouwen met al die grote pakketten. Ben jij dus toe aan een kledingkast die er echt uitspringt op het gebied van design, kwaliteit en functionaliteit? Koop dan jouw Jutzler kledingkast online bij Furnea!

Bekijk de kasten configurator