Jutzler kasten configurator

Jutzler kasten configurator

Stel je droom kledingkast zelf samen!

Niet jouw droom kledingkast kunnen vinden op de website? Geen probleem! Bij Furnea is het heel eenvoudig om je eigen kledingkast zelf samen te stellen. Maak gebruik van de kledingkast configurator. Met dit programma kan je ons jouw uniek ontwerp opsturen!

Je hebt ruime keuze uit verschillende modellen, met uitlopende afmetingen en bijbehorende afwerkingen. Selecteer zelf uit het aanbod van accessoires zoals legplanken, lades, kledingroedes,

opbergdozen of deurdempers om jouw droom kledingkast compleet te maken. Wil je nou ook het gemak van een ingebouwde spiegel? Dat kan! voeg die gemakkelijk toe en kies zelf je profielen of verlichtingen.
Download hier de kledingkast configurator en start meteen met het samenstellen van jouw droom kledingkast.
Download hier de bijhorende handleiding.

TIP: Neem de handleiding goed door voordat je aan de slag gaat en lees onze stappenplan!

Opmerking: Om de kastconfigurator zonder problemen te kunnen gebruiken, hebt u de actuele versie van JAVA nodig.

Aan de slag met de kledingkast configurator

Klaar om te beginnen? Hier een beknopte stappenplan om van start te gaan.

Stap 1: Productlijnen

kasten configurator stap 1 - furnea.nl
Na het programma gedownload te hebben kun je in het Tab Productlijnen kiezen uit verschillende kastsystemen. Je hebt keuze uit draaideurkasten, zweefdeurkasten, panorama of inloopkasten. De hoogte en diepte bepaal je zelf. Heb je een keuze kunnen maken? Klik dan op de velden (A) of de dropdowns met selectiecriteria (B).

Stap 2: Plan

kasten configurator stap 2 - furnea.nl
In tab Plan kun je de rompkleur van je kledingkast toevoegen (A). Stel nu verschillende kastelementen (B) samen tot de kastbreedte die je wilt. Door op een element te klikken en te slepen naar het ontwerp veld (C) kun je het design samenbrengen. Een ‘+’ geeft aan waar je het element kunt aanbouwen. Volg dezelfde stappen bij zweefdeuren. Tevreden? klik dan op de tab Fronten (D).

Stap 3: Fronten

kasten configurator stap 3 - furnea.nl
In het tab Fronten kun je de gewenste frontuitvoering kiezen (A). Sleep vervolgens het gekozen front (B) naar het kastelement. Een ‘+’ geeft aan waar je het front kunt plaatsen. Dubbelklik op de frontuitvoering om hetzelfde front te plaatsen bij de complete kast. Volg dezelfde stappen om voor gepaste grepen bij draaideuren of de gepaste opklik profielen voor zweefdeuren te kiezen. Toe aan accessoires? Ga dan verder in tab Accessoires (D).

Stap 4: Accessoires

kasten configurator stap 4 - furnea.nl
Kies de gewenste accessoires en sleep deze naar het overeenkomende kastelement (A). Je kunt het accessoire in het rood gemarkeerde element plaatsen. De blauwe maatlijnen geven aan op welke hoogte het accessoire exact wordt ingebouwd en de vrije ruimte die nog beschikbaar is (B). Helemaal klaar met het aanvullen van je kledingkast? Klik dan op de volgende tab Beëindigen (C).LET OP: Als iets niet kan worden ingebouwd, dan zijn de markeringslijnen niet zichtbaar!

Stap 5: Beëindigen

kasten configurator stap 5 - furnea.nl
Gefeliciteerd! Je droomkast is samengesteld! Zet het gekozen ontwerp om in een PDF en sla deze op. Klik op Pdf maken of Ontwerp opslaan (A). Onder de tab Pdf maken (B) kun je jouw ontwerp als pdf opslaan en uitprinten (C). Bij Ontwerp opslaan kies je waar je het bestand wilt opslaan. Vergeet niet je ontwerp een naam te geven en nogmaals op te slaan. Zo kan je het ontwerp namelijk weer uploaden en aanpassen indien nodig! (D).
Heb je alle stappen doorlopen? Mail dan jouw droomkast naar [email protected].Omdat alles op maat wordt gemaakt, dien je rekening te houden met een levertijd van 2 tot 4 weken.