Schoenenkasten bij Furnea

(135 artikelen)

Schoenenkasten bij Furnea | Berg alle schoenen netjes op

Zeg maar dag tegen rondslingerende schoenen

Slingeren er regelmatig schoenen door het huis? Gaat de hond er weer eens vandoor met jouw nieuw pump? Heeft jouw zoon zijn vieze voetbalschoenen in de woonkamer uitgedaan en ligt er nu overal modder? Zucht… Onze tip: neem eens een kijkje in de collectie schoenenkasten van Furnea! In zo’n handige opbergkast kun je alle schoenen netjes opruimen. Zo houd je het huis opgeruimd en schoon. En dat zal jouw humeur vast ook ten goede komen. Schoenenkasten passen natuurlijk uitstekend in de hal. Bij binnenkomst kun je meteen je schoenen uittrekken en opbergen. Niet zoveel ruimte in de hal? Dan past zo’n kast voor schoenen natuurlijk ook prima in de woonkamer, keuken of slaapkamer.

Van eenvoudig schoenenrek tot grote schoenenkast met spiegel

Furnea verkoopt schoenenkasten in allerlei formaten, modellen en stijlen. Wil je een eenvoudige schoenenrek, een fraaie open schoenenkast of heb je liever een kast met lades of met deurtjes? Een houten schoenenkast met natuurlijke look of toch graag een hoogglans exemplaar met een moderne uitstraling? Ook erg mooi en luxe is een grote schoenenkast met daarboven een spiegel. Kun je jezelf nog even checken voordat je de deur uitstapt! Kortom, op gebied van schoenenkasten ben je bij Furnea aan het juiste adres.

Tip: Naast schoenenkasten verkopen we nog veel meer prachtige hal meubels. Halkasten zijn ideaal als je ook jassen, tassen en andere spulletjes netjes in de hal wilt opruimen. En op een halbank kun je mooi gaan zitten als je jouw schoenen aan- of uittrekt. Je kunt trouwens ook kiezen voor een hal combinatie, zoals een hoge schoenenkast met kapstok of een opbergkast voor schoenen met spiegel en halkast.

Schoenenkasten van diverse meubelleveranciers

Onze inkopers zijn erin geslaagd om een mooie collectie schoenenkasten voor je bij elkaar te zoeken. In onze collectie vind je kasten van verschillende meubelleveranciers. Elke kast is duurzaam, uniek, functioneel en natuurlijk een echte blikvanger. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij bij ons een meubel koopt waar je lang plezier van hebt en waar je super trots op bent. Het meubelmerk Germania is bekend vanwege de prachtige hal meubels. Stevig, eigentijds en super praktisch. Ook bij Sky Style, Interlink SAS en vele andere meubelmerken zijn ze erg goed in het ontwerpen en in elkaar zetten van schitterende schoenenkasten. Kijk dus rustig eens rond in ons ruime aanbod!

Germania Telde Schoenenkast

Schoenenkast online kopen bij Furnea

Een schoenenkast online kopen gaat heel gemakkelijk bij Furnea. In onze uitgebreide webshop zoek je vanachter jouw computer rustig naar een mooie kast. En als je dan de schoenenkast van jouw keuze hebt gevonden, is die bestelling binnen een paar muisklikken klaar. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met een Track en Trace code. Zo kun je jouw aankoop volgen vanaf ons magazijn tot aan jouw voordeur. Ben je toch niet helemaal tevreden? Schoenenkasten mogen binnen 100 dagen retour gestuurd worden. Zonder opgaaf van reden, zonder gedoe. Dat is de service van Furnea. Doe jij jouw shoes, jezelf en jouw interieur een plezier met een van de blikvangers uit onze collectie schoenenkasten?