Een halkast geeft je hal allure

(93 artikelen)

Als je de voordeur van je huis opendoet en je stapt naar binnen, is de hal de eerste ruimte die je tegenkomt. En voor het bezoek wil je natuurlijk ook dat de eerste indruk van je huis de beste is. Met een halkast modern of landelijk geef je de hal allure en houd je de ruimte altijd mooi opgeruimd. Want je kunt van alles kwijt in je halkast. Van sleutels tot handschoenen tot pantoffels: alles past in je hal meubels.

Jouw halkast met spiegel of kapstok bestellen

Kijk in onze collectie en je zult zien dat het kiezen van een halkast met spiegel best een leuke klus is. Want wil je een halkast met laden of met deuren? Of misschien met allebei? En moet hij uitgevoerd zijn in hout of in hoogglans. Met of zonder spiegel. En je kunt de halkast van je keuze natuurlijk prachtig combineren met onze collectie hal meubels. Zoals een kapstok of sidetable. Of combineer hem met een bijpassende schoenenkast. Je kiest voor je eigen combinatie. En keus is er genoeg.

Halkast

Een halkast koop je gemakkelijk online bij Furnea.nl

Je kunt ervan uitgaan dat je de halkast en kapstok van je keuze vindt in onze webshop. Daar hebben onze inkopers wel voor gezorgd. Design voor een heel goede prijs. Want je krijgt altijd korting. Dus een, twee, drie en je bestelling is de deur uit.

Binnen een paar muisklikken. En dan begint het wachten. Maar dat wachten duurt nooit lang, want dankzij onze grote voorraden is je halkast , schoenenkast of halbank bij je voordat je het weet. En wil je graag weten waar je halkast zich precies bevindt? Dat komt dan goed uit, want in de bevestigingsmail van je bestelling vind je een Track en Trace waarmee je precies kunt zien waar je spullen zich bevinden. Da’s wel zo handig. En ook overzichtelijk.

Geen rommel meer in de hal

Bij het zien van ons uitgebreide aanbod aan halkasten zul je ongetwijfeld geprikkeld raken door het veelzijdige aanbod en de mogelijkheden die er zijn om het ook in de hal gezellig en sfeervol te maken.

Typerend voor een halkast is de veelzijdigheid. Want eigenlijk combineren alle halmeubels een zekere mate van uitstraling met functionaliteit. Je bergt er dus van alles in op en hebt bovendien maken met een prachtig product.

Eigenlijk kun je ons aanbod aan halkasten perfect neerzetten met twee uitvoeringen; de onbetwiste blikvanger van Suse Interior en met de meer bescheiden halkast van Germania. Het zijn twee uitersten maar wel twee kasten die in geen enkele hal misstaan en steeds van toegevoegde waarde zijn. 

Met de kast van Suse Interior haal je een blikvanger in huis

De absolute blikvanger is de kast van Suse Interior dus, die al van ver opvalt tussen het andere aanbod van halkasten. De kast biedt in eerste instantie veel ruimte om spullen in op te ruimen. En als het nou ergens vaak rommelig is, dan is het wel in de hal. Met deze kast is dat echter afgelopen. Behalve dat ziet de halkast er ook nog eens uit om van te watertanden.

De kast heeft iets rustieks en is geproduceerd van massief mangohout en van MDF hout. Heel bijzonder is de afwerking van de kast in een wat verweerde en overwegend zwarte kleur. De bovenkant heeft juist weer een honingbruine kleur. De metalen handgrepen maken de kast echt helemaal af.

Deze blikvanger is het uithangbord van een meer landelijke stijl en binnenin tref je drie planken en dus erg veel opbergruimte voor onder andere schoenen, sjaals en handschoenen. Zelfs de paraplu bij de voordeur kan prima een plekje krijgen in deze buitengewoon fraaie en ook ruime kast. 

Ook met een halkast van Germania kun je prima uit de voeten

Heb je wat minder te besteden maar wil je wel een prima halkast? Dan kun je met de verschillende uitvoeringen die het toonaangevende merk Germania biedt prima uit de voeten. Je houdt het ten opzichte van de Suse Interior wat bescheidener, de kast is er echter niet minder fraai om. De halkasten van Germania zijn gemaakt van eikenhout. Germania stelt alles in één te bieden te hebben voor in de hal en daar is geen speld tussen te krijgen.

Een van de halkasten van Germania heeft twee deuren en metalen handgrepen die de kast een meer robuuste uitstraling geven. Ook heeft deze kast een uittrekbare kledingroede. De kast biedt meer dan voldoende ruimte voor onder meer kassen, tassen en schoenen. Zo houd jij je hal steeds netjes en opgeruimd.

De kleur van deze kast is novara eiken en dan weet je het, dan heb je een kast met een warme en natuurlijke uitstraling. Deze kast van Germania is afgewerkt met melamine hout en ABS-randen. Daardoor is de kast ook nog eens perfect beschermd tegen stoten, krassen en slijten. 

Bij ons koop je altijd een meubel van de beste kwaliteit

Ongeacht welke kast je ook bij ons koopt, je koopt altijd een meubel van de beste kwaliteit. We hebben bovendien een halkast voor je die perfect aansluit bij de rest van je interieur en die het antwoord is op rommel in de hal. Want onze kasten zijn zo gemaakt dat ze steeds verrassend veel ruimte te bieden hebben.

Koop je een kast voor in de hal en is het de bedoeling er de jassen van jezelf en van je gasten in op te hangen? Vergeet dan vooral niet om er voldoende hangers voor de kapstok bij te bestellen. Met de kast en de hangers hebben de jassen straks een prachtige plaats in de hal. Je hebt in de hal zo alles bij de hand, zonder dat sprake is van een rommelige hal. Want dat is wat je met een halkast ook wilt voorkomen. En vergeet niet dat je met je halkast vaak de eerste indruk aan bezoekers geeft. Het is immers het eerste wat ze van je huis zien. 

Het vinden van de perfecte kast is bij ons een fluitje van een cent

Het vinden van de voor jou perfecte halkast of andere halmeubels is bij ons dus een kleine moeite. En eigenlijk geldt dat ook voor ons andere aanbod. Dat aanbod is buitengewoon breed en bevat onder andere bedden, banken, tafels, stoelen, hal, meubels, bureaus en badkamermeubels.

Het mooie aan het kopen van een kast of een ander meubel is dat al onze meubels prima te combineren zijn. Iedereen weet inmiddels dat je bij ons meubels koopt voor de beste prijs- kwaliteitsverhouding en dat ook onze service als uitstekend bekend staat. Doe er dus vooral je voordeel mee. 

Samenvatting

Het probleem dat rommel in de hal heet, is met het aanschaffen van een halkast voorgoed verleden tijd. In de kast berg je gemakkelijk die spullen op die nu vooral in de hal rondslingeren. Denk maar eens aan schoenen, tassen, sjaals en ook jassen.

De halkast is beschikbaar in zo goed als alle uitvoeringen,m vormen en afmetingen. Ook wat betreft de kleur en de stijl is er van alles mogelijk met de halkast. Een ding is zeker, met een geschikte halkast maak je een prima eerste indruk en is de hal van je woning altijd netjes. De halkast laat je uiteraard aansluiten op de rest van het interieur. Want de hal hoort er wel degelijk bij en is een wezenlijk onderdeel van je huis.