Furnea.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Kleur

Materiaal

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Handig en mooi, een wandplank

1 - 24 van 70

1 - 24 van 70

Wist je dat er zoveel verschillende soorten wandplanken zijn? Als je al gekeken hebt, ben je vast verrast door de geweldige collectie. Een wandplank is er in allerlei soorten, maten, kleuren en uitvoeringen. Je kunt er iedere plek in je huis een eigen invulling mee geven. Gebruik hem om fotolijsten op te zetten of vazen. Of voor een mooie verzameling van persoonlijke voorwerpen. Strak, modern, hip of ingetogen, er is een wandplank voor iedere smaak! Combineer hem verder met een paar andere mooie woonaccessoires en voor je het weet is jouw woonkamer omgetoverd tot een ruimte met een hele nieuwe look.

Een wandplank geeft keuzevrijheid

Veel wanddecoraties hang je aan de muur en zijn onveranderbaar. Met een wandplank bepaal je je eigen wanddecoratie. Je kunt om te beginnen de wandplank van hout of wit nét even anders dan anders inrichten. Er is een wel hele ruime keuze in uitvoering en zeker in kleur. En vervolgens richt je je wandplank precies zo in zoals jij het wilt, voor zolang als jij het zo wilt. Je kunt er schilderijen opzetten of vazen, maar ook een verzameling van iets heel persoonlijks en denk ook eens aan fotolijsten. En wil je er iets anders op, dan kost dat niet meer moeite dan het verzetten van een kandelaar.

Bestel je wandplank online bij Furnea.nl

Fijn toch, zo veel keuze? Als je hebt gekozen, dan heb je met een paar muisklikken je wandplank goedkoop besteld. Je hebt vast al bedacht of je nog andere woonaccessoires wilt bestellen en als alles in huis is, kan het combineren beginnen. Dankzij onze slimme inkopers heb je jouw meubel onderhoudsproduct of kabelgoot ook nog eens voor de leukste prijs. Zij zorgen bovendien voor grote voorraden, dus je hebt je bestelling snel in huis. Is je wandplank toch niet naar je zin? Dan heb je veertien dagen de tijd om hem te retourneren.