Betaalmethoden

Op jouw manier betalen bij Furnea, direct, achteraf of gespreid.

Ja, wij moeten ook onze rekeningen betalen. We weten hoe het voelt en we doen het allemaal liever niet. Zie het als een win-win situatie, jij hebt een mooie nieuwe aanwinst voor in huis en wij kunnen op zoek blijven gaan naar de mooiste meubels voor jou.

Back to business, je kunt op verschillende manieren veilig betalen bij Furnea. Zo kun je je meubels achteraf betalen of gespreid betalen. Daarnaast bieden wij de vertrouwde betaalmethodes aan zoals iDeal, Paypal en Bancontact/Mister Cash.

iDeal iDeal Logo - Furnea.nl

Eenvoudig, snel en betrouwbaar. iDeal stuurt jou door naar de vertrouwde betaalpagina van jouw bank, waar je de betaling kunt voldoen.

Paypal paypal - Furnea.nl

Als je eenmaal je bankrekening en/of creditcard aan jouw PayPal account hebt gekoppeld, hoef je geen betaalgegevens of adresgegevens meer in te voeren. Heb je nog geen PayPal account? Dan kun je dit direct gratis aanmaken via paypal.com.

Creditcards American Express - Mastercard - Visa - Furnea.nl

Met MasterCard, Visa en American Express kun je dankzij de aankoopverzekering en aflevergarantie veilig en snel je meubels afrekenen. Tijdens het bestellen kies je voor betalen met je creditcard waarna je doorgestuurd wordt naar de betaalpagina.

Riverty Riverty - Furnea.nl

Zien, voelen, ervaren en dán pas betalen. Bij gebruik van Riverty betaal je je bestelling achteraf via een digitale factuur. Voor betaling met Riverty geldt een minimale bestelbedrag van € 100,-. Betaal je voor het eerst met Riverty? Dan geldt er een maximale bestelbedrag van € 500,-. Heb je al eens eerder betaalt met Riverty? Dan is de maximale bestelbedrag € 2000,-. Bestellingen met Riverty hebben een extra verwerkingstijd van 1-2 werkdagen. Wij brengen 2,50 in rekening voor de transactiekosten.

Let op: bij het retourneren van een bestelling worden de transactiekosten niet gerestitueerd. Dit betekent dat de verplichting om deze kosten te betalen blijft bestaan, ook wanneer je je bestelling retourneert.

Alma  Almapay - Furnea.nl

Deze betaalmethode geeft jou de mogelijkheid om de eettafel van je dromen alvast te bestellen, ook wanneer je nog net niet genoeg had gespaard. Of betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van Alma: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je je meubel zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete meubel. Het minimale bestelbedrag is € 50,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Voorafgaand aan de betaling doet Alma een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met Alma of kiezen voor een andere betaalmethode.

De eerste termijn betaal je direct tijdens het afronden van de bestelling bij Furnea. Wij sturen je bestelling dan zo snel mogelijk naar je toe. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. Je meubels betalen in termijnen is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest.

Klik hier voor meer informatie over Alma.

SprayPay (gespreid betalen) SprayPay

SprayPay maakt het mogelijk je meubels bij ons te bestellen en dit gespreid te betalen. Het kan gebeuren dat een grote uitgave niet uitkomt, maar je de aankoop wel nodig hebt. Zo geniet je alvast van je nieuwe meubel(s), voor een laag maandbedrag.

SprayPay werkt zeer eenvoudig. Kies bij het afrekenen voor 'SprayPay' als betaalmethode, je aanvraag wordt vervolgens binnen enkele seconden door SprayPay behandeld en je weet vrijwel direct of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag goedgekeurd? Dan is het alleen nog een kwestie van geduld hebben. SprayPay betaalt jouw bestelling en wij sturen je aankoop zo snel mogelijk naar je toe.

Voor betaling met SprayPay geldt een minimale bestelbedrag van € 250,- en een maximale bestelbedrag van € 2000,-. Bestellingen met SprayPay hebben een extra verwerkingstijd van 1-2 werkdagen.

Benieuwd naar je maandbedrag? Vul je aankoopbedrag in en klik op bereken.


Klik hier voor de meest gestelde vragen over SprayPay.
Van deze betaalmethode kunnen alleen Nederlandse consumenten gebruik maken.

Bancontact/Mister Cash Bancontact - Mistercash - Furnea.nl

Dit Belgische betaalsysteem garandeert een veilige, snelle en transparante betaling. Je wordt doorgestuurd naar een beveiligde betaalpagina, waarna je met een kaartlezer of digipass de betaling kunt voldoen.

Aanbetaling Rembours - Furnea.nl

Je meubels gedeeltelijk via een aanbetaling in behandeling laten nemen en de rest betalen nadat je order verzendklaar gemaakt is? Dat kan bij Furnea. Je betaalt je bestelling dus gedeeltelijk via een aanbetaling (25% a 50% - afhankelijk van het artikel) en de rest betaal je zodra je order verzendklaar gemaakt is. Wij mailen je zowel over de aanbetaling (binnen 24 uur nadat een order geplaatst is) als over het resterend bedrag, dus je hoeft niks te onthouden.

Voor verzending onder aanbetaling geldt een minimaal bestelbedrag van € 150,- en een maximaal bestelbedrag van € 10.000,-. Betaling onder aanbetaling is mogelijk voor alle BENELUX klanten.

Maestro Maestro - Furnea.nl

Maestro is een beveiligde online betaalmethode voor België en Duitsland. Bij het betalen met Maestro wordt je naar een beveiligde pagina van je bank geleid. De Maestro acceptatie is alleen in combinatie met het authenticatie-proces van de MasterCard SecureCode mogelijk. Je wordt hier geïdentificeerd met behulp van je wachtwoord of pincode zodat de betaling plaats kan vinden. Fraude wordt hiermee uitgesloten en je bent zeker van een veilige betaling.

Giropay Giropay - Furnea.nl

Heb je een betaalrekening bij een Duitse bank? Dan kun je gebruik maken van Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken. Wanneer je ervoor kiest om via Giropay te betalen, selecteer je eerst je bank. Vervolgens kom je in de betaalomgeving terecht waar je toestemming kunt geven om tot betaling over te gaan.

Showroom Showroom - Furnea

Je meubels betalen met je bankpas of creditcard kan gemakkelijk in onze Furnea showroom in Schiedam. Natuurlijk kun je je meubels hier ook contant afrekenen. Wil je liever een aanbetaling doen? Dan is dat ook geen probleem. Bestel je meubels in onze showroom en betaal het resterende bedrag bij aflevering.

Maak je geen zorgen over jouw persoonlijke gegevens, wij maken gebruik van een beveiligde verbinding. Je persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen of doorgestuurd naar derden.

Heb je vragen over betalen of bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.