Betaalmethoden

Op jouw manier betalen bij Furnea, direct, achteraf of gespreid.

Ja, wij moeten ook onze rekeningen betalen. We weten hoe het voelt en we doen het allemaal liever niet. Zie het als een win-win situatie, jij hebt een mooie nieuwe aanwinst voor in huis en wij kunnen op zoek blijven gaan naar de mooiste meubels voor jou.

Back to business, je kunt op verschillende manieren veilig betalen bij Furnea. Zo kun je je meubels achteraf betalen of gespreid betalen. Daarnaast bieden wij de vertrouwde betaalmethodes aan zoals iDeal, Paypal en Bancontact/Mister Cash.

iDeal iDeal Logo - Furnea.nl

Eenvoudig, snel en betrouwbaar. iDeal stuurt jou door naar de vertrouwde betaalpagina van jouw bank, waar je de betaling kunt voldoen.

Paypal paypal - Furnea.nl

Als je eenmaal je bankrekening en/of creditcard aan jouw PayPal account hebt gekoppeld, hoef je geen betaalgegevens of adresgegevens meer in te voeren. Heb je nog geen PayPal account? Dan kun je dit direct gratis aanmaken via paypal.com.

Creditcards American Express - Mastercard - Visa - Furnea.nl

Met MasterCard, Visa en American Express kun je dankzij de aankoopverzekering en aflevergarantie veilig en snel je meubels afrekenen. Tijdens het bestellen kies je voor betalen met je creditcard waarna je doorgestuurd wordt naar de betaalpagina.

AfterPay Afterpay - Furnea.nl

Zien, voelen, ervaren en dán pas betalen. Bij gebruik van AfterPay betaal je je bestelling achteraf via een digitale factuur. Voor betaling met AfterPay geldt een minimale bestelbedrag van € 100,-. Betaal je voor het eerst met AfterPay? Dan geldt er een maximale bestelbedrag van € 500,-. Heb je al eens eerder betaalt met AfterPay? Dan is de maximale bestelbedrag € 2000,-. Bestellingen met AfterPay hebben een extra verwerkingstijd van 1-2 werkdagen.

in3 (Rentevrij in 3 termijnen betalen) In3 - Furnea.nl

Deze betaalmethode geeft jou de mogelijkheid om de eettafel van je dromen alvast te bestellen, ook wanneer je nog net niet genoeg had gespaard. Of betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je je meubel zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete meubel. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

De eerste termijn betaal je direct tijdens het afronden van de bestelling bij Furnea. Wij sturen je bestelling dan zo snel mogelijk naar je toe. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. Je meubels betalen in termijnen is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest.

Klik hier voor meer informatie over In3.

SprayPay (gespreid betalen) SprayPay

SprayPay maakt het mogelijk je meubels bij ons te bestellen en dit gespreid te betalen. Het kan gebeuren dat een grote uitgave niet uitkomt, maar je de aankoop wel nodig hebt. Zo geniet je alvast van je nieuwe meubel(s), voor een laag maandbedrag.

SprayPay werkt zeer eenvoudig. Kies bij het afrekenen voor 'SprayPay' als betaalmethode, je aanvraag wordt vervolgens binnen enkele seconden door SprayPay behandeld en je weet vrijwel direct of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag goedgekeurd? Dan is het alleen nog een kwestie van geduld hebben. SprayPay betaalt jouw bestelling en wij sturen je aankoop zo snel mogelijk naar je toe.

Voor betaling met SprayPay geldt een minimale bestelbedrag van € 250,- en een maximale bestelbedrag van € 2000,-. Bestellingen met SprayPay hebben een extra verwerkingstijd van 1-2 werkdagen.

Benieuwd naar je maandbedrag? Vul je aankoopbedrag in en klik op bereken.

Klik hier voor de meest gestelde vragen over SprayPay.

Belfius Belfius - Furnea.nl

Betalen met Belfius Direct Net is speciaal voor Belgische klanten die aangesloten zijn bij deze bank. Nadat je hebt gekozen voor deze betaalmethode wordt je automatisch doorgestuurd naar de betaalpagina. Hier kun je eenvoudig, veilig en snel je meubels kopen met de Belfius bankkaart.

CBC en KBC CBC KBC - Furnea.nl

Betalingen met CBC en KBC kunnen alleen uitgevoerd worden door klanten van deze Belgische bank. Tijdens het bestellen kies je voor CBC en KBC Online waarna je met je bankkaart de bestelling kunt betalen. Ook kun je als klant van CBC en KBC Bank bedragen tussen de € 50,- en € 1.250,- achteraf betalen.

Bancontact/Mister Cash Bancontact - Mistercash - Furnea.nl

Dit Belgische betaalsysteem garandeert een veilige, snelle en transparante betaling. Je wordt doorgestuurd naar een beveiligde betaalpagina, waarna je met een kaartlezer of digipass de betaling kunt voldoen.

ING Home‘Pay ING Homepay - Furnea.nl

Heb je een ING Home'Bank of ING Business'bank online zichtrekening? Dan kun je hiermee veilig online betalen, zonder dat je een creditcard nodig hebt. Je komt terecht in je vertrouwde online bankomgeving waar je de betaling kunt voldoen.

Klarna (voorheen Sofort Banking) Sofort Klarna - Furnea.nl

Klarna is een online direct-overschrijvingsmethode welke werkt op basis van internetbankieren. Na het kiezen van deze betaalmethode wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina van Klarna. Hier kun je jouw land en je bank selecteren, waarna je de betaling kunt voldoen.

Maestro Maestro - Furnea.nl

Maestro is een beveiligde online betaalmethode voor België en Duitsland. Bij het betalen met Maestro wordt je naar een beveiligde pagina van je bank geleid. De Maestro acceptatie is alleen in combinatie met het authenticatie-proces van de MasterCard SecureCode mogelijk. Je wordt hier geïdentificeerd met behulp van je wachtwoord of pincode zodat de betaling plaats kan vinden. Fraude wordt hiermee uitgesloten en je bent zeker van een veilige betaling.

Giropay Giropay - Furnea.nl

Heb je een betaalrekening bij een Duitse bank? Dan kun je gebruik maken van Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken. Wanneer je ervoor kiest om via Giropay te betalen, selecteer je eerst je bank. Vervolgens kom je in de betaalomgeving terecht waar je toestemming kunt geven om tot betaling over te gaan.

Giftcards Giftcard - Furnea.nl

De VVV Cadeaukaart en de Webshop Giftcard kun je bij ons inwisselen. Je wisselt de cadeaukaart volledig in wanneer het aankoopbedrag gelijk of hoger is dan het tegoed. Is het aankoopbedrag hoger dan het tegoed, dan kun je het restant voldoen via een van onze betaalmethodes. Is het aankoopbedrag lager dan het tegoed op de cadeaukaart, dan blijft het overgebleven tegoed op je cadeaukaart staan.
Let op, bij eventuele terug storting wordt het bedrag teruggestort op de desbetreffende cadeaukaart.

Rembours Rembours - Furnea.nl

Je meubels aan de deur betalen? Dat kan bij Furnea. Je betaalt je bestelling dan bij levering aan de chauffeur. Houdt er wel rekening mee dat je alleen contant kunt betalen, onze chauffeurs hebben geen wisselgeld of pinautomaat op zak.

Voor verzending onder rembours geldt een minimaal bestelbedrag van € 150,- en een maximaal bestelbedrag van € 2000,-. Afhankelijk van het bestelbedrag, kunnen wij om een aanbetaling vragen. Betaling onder rembours is momenteel alleen mogelijk voor Nederlandse klanten.

Showroom Showroom - Furnea

Je meubels betalen met je bankpas of creditcard kan gemakkelijk in onze Furnea showroom in Schiedam. Natuurlijk kun je je meubels hier ook contant afrekenen. Wil je liever een aanbetaling doen? Dan is dat ook geen probleem. Bestel je meubels in onze showroom en betaal het resterende bedrag bij aflevering.

Maak je geen zorgen over jouw persoonlijke gegevens, wij maken gebruik van een beveiligde verbinding. Je persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen of doorgestuurd naar derden.

Heb je vragen over betalen of bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.