Furnea.nl

Betaalmethoden

Furnea.nl is de hoofdwebsite van verschillende websites met ieder een eigen specialisme en kennis.
De volgende websites behoren bij Furna.nl: Delampenshop.nl, Halmeubelshop.nl, PCmeubels.nl, Salontafel.nl, Tapijtenstore.nl, TVmeubels.nl en Zitmeubelen.nl. De betaalinformatie is van toepassing voor Furnea.nl en alle bovengenoemde websites. 

Bij Furnea.nl kun je gemakkelijk en veilig je goedkope design meubels afrekenen in onze betrouwbare betaalomgeving. Online betalen is de meest eenvoudige en veilige manier om je goedkope design meubels af te rekenen. Door onze betrouwbare betaalomgeving garanderen wij jou een veilige en snelle afhandeling van je betaling. Zo kun jij je goedkope design meubels in alle vertrouwen afrekenen en je gegevens aan ons toevertrouwen.

Furnea.nl biedt verschillende betaalmogelijkheden aan.

Betaalmethode Kosten
iDeal GRATIS
AfterPay € 2,50
Rembours GRATIS
PayPal  GRATIS
Mastercard/Visa GRATIS
Bitcoin GRATIS
Mister cash/Bancontact GRATIS
KBC/CBC GRATIS
American Express GRATIS
Belfius GRATIS
SprayPay - Gespreid betalen Zie voorwaarden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor verzending onder rembours geldt minimaal orderbedrag van € 150,- en een maximaal orderbedrag van € 1500,-. Voor bestellingen boven de € 500,- kunnen wij een aanbetaling van 20% vragen.

  
Achteraf betalen via Afterpay

Betaal je met Afterpay? Dan ontvang je een digitale factuur nadat je bestelling is bezorgd. Afterpay is geschikt voor particulieren uit Nederland en België en bedrijven uit Nederland. Voor betaling met Afterpay geldt een minimale orderwaarde van 100,- euro. Betaal je voor het eerst met Afterpay? Dan geldt er een maximale orderwaarde van 500,- euro. 

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) 
AfterPay voert voor Furnea.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Digitale Factuur (België) 
AfterPay voert voor Furnea.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)
AfterPay voert voor Furnea.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.