Lalee

(493 artikelen)

Lalee bij Furnea | Een familiebedrijf met liefde voor vloerkleden

Het meubelmerk Lalee werd in 1986 opgericht door vader Lalee. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door de zonen Lalee. Een echt familiebedrijf dus met een voorliefde voor prachtige vloerkleden. In de Lalee collectie vind je vloerkleden in alle stijlen, formaten en materiaalsoorten. De wensen van de klant staan centraal bij het ontwerpen en produceren van de mooiste kleden. Daarbij laten de designers zich inspireren door zowel de klassieke tapijten van vroeger als de nieuwste trends op gebied van wooninrichting. Het meubelmerk Lalee behoort inmiddels tot een van de bekendste namen in de wereld van de vloerkleden.

De Lalee vloerkleden collectie: groot en gevarieerd

De collectie vloerkleden van het meubelmerk Lalee is enorm uitgebreid en gevarieerd. Zo zijn er prachtige moderne vloerkleden met creatieve patronen, leuke kindervloerkleden met vrolijke kleuren, traditionele Perzische tapijten voor een oosterse sfeer, effen hoogpolige kleden voor extra zachtheid in jouw interieur, vintage vloerkleden met een heerlijke doorleefde look, aaibare schapenvacht vloerkleden en nog veel meer. Ook op gebied van formaten en vormen is er genoeg keuze. Van een klein rond kleed van 120x120 cm. tot een groot vloerkleed van 280x370 cm. En dan is er bij het meubelmerk nog keuze uit materialen. Wol, sisal, acryl, chenille, katoen, polyester, polypropyleen en viscose. Lees meer over de verschillen onder vloerkleden materialen.

Vloerkleed van het meubelmerk Lalee kopen bij Furnea

De vloerkleden van het meubelmerk Lalee zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook uniek, praktisch en zeer stevig. En de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Kortom, een Lalee vloerkleed leg je vol trots op de vloer. Furnea is een van de verkooppunten van Lalee vloerkleden. Bij ons koop je een vloerkleed veilig, snel en eenvoudig online. Onze voorraden zijn groot, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op jouw aankoop. Bezorging is gratis, je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie en hebt 100 dagen retourrecht. Geef jouw interieur ook meer sfeer, stijl, warmte en comfort met een vloerkleed van het meubelmerk Lalee!