Draaideurkast bij Furnea

(99 artikelen)

Draaideurkasten bij Furnea

Hoe richt jij jouw slaapkamer in?

De draaideurkast is één van de basis meubels in je slaapkamer. Maar, vanwege de grootte en de functie is het ook nog een opvallend en veelgebruikt meubel. Reden genoeg om samen te kijken naar de mogelijkheden die een draaideurkast te bieden heeft. Een kledingkast met draaideuren is in ieder huishouden wel te vinden. De kasten zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dat moet ook wel aangezien iedereen een eigen woonstijl heeft. Landelijk, modern, scandinavisch, je vindt alle stijlen hier terug. In de slaapkamer moet je tot rust kunnen komen en jezelf volledig kunnen ontspannen. De inrichting heeft hierin een belangrijk rol. Zorg voor balans tussen je draaideurkast en je slaapkamer meubels. Kies voor rustige kleuren en maak je slaapkamer inrichting af met leuke woonaccessoires. Slaap lekker!

Genoeg ruimte met een draaideurkast

Het grootste voordeel van een draaideurkast is de opbergruimte. Kleding opgevouwen en neerleggen, kleding sorteren en je mooie jurkjes en overhemden ophangen aan een kledingroede, de indeling van je draaideurkast is heel erg belangrijk. Denk daarom goed na voordat je een kledingkast koopt. Heb je behoefte aan veel legruimte of wil je juist kleding kunnen ophangen? De ideale indeling bestaat natuurlijk uit een combinatie van legruimte en een hanggedeelte. Gelukkig is de draaideurkast verkrijgbaar in verschillende soorten. Sommige modellen hebben zelfs lades zodat je kleinere spullen zoals sokken, ondergoed en riemen ook netjes kunt opbergen. Bij een draaideurkast moet je wel rekening houden met ruimte voor de deuren. Deze draaien namelijk open. Heb je een kleinere slaapkamer? Kies dan voor een schuifdeurkast.

Met deze meubelmerken kies je voor kwaliteit

Een draaideurkast is een dagelijks gebruiksproduct. Misschien gebruik je dit meubel wel meerdere keren per dag. Daarom is de kwaliteit, stabiliteit en het gebruiksgemak heel erg belangrijk. Een merk die dit feilloos doorheeft is het meubelmerk Jutzler. Dit Zweedse meubelmerk ontwerpt als sinds de 19e eeuw kledingkasten. Een draaideurkast van dit merk is dus een meubel waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Maar we hebben nog meer samenwerkingen met gerenommeerde merken. Neem een voorbeeld aan het meubelmerk Inter Link SAS. Ook dit merk staat voor kwaliteit. Kortom: koop je een draaideurkast bij Furnea? Dan kun je rekenen op een hoge productkwaliteit.

Draaideurkast

Draaideurkast kopen bij Furnea

Heb je ooit wel eens een draaideurkast in een winkel gekocht? Dat weet je dat dit best wel een hele klus kan zijn. Je draaideurkast uitzoeken is nog wel te doen, maar na je aankoop begint vaak de ellende. Een kledingkast is groot en bestaat uit een aantal pakket. Het kost in één keer veel geld, je moet een busjes huren en familieleden optrommelen om te helpen met sjouwen. Dat kan veel gemakkelijker! Bestel je kledingkast gewoon bij Furnea. Wij bezorgen hem gratis bij je thuis. Bovendien kun je bij ons rentevrij gespreid betalen. Hierdoor hoef je niet in één keer een groot bedrag af te tikken. Je kunt je draaideurkast gewoon, zonder extra kosten, in drie termijnen betalen.

Het neusje van de zalm

 

Je ziet het tegenwoordig niet meer van afstand, maar het aanbod draaideurkasten dat wij je kunnen bieden mag met recht uniek genoemd worden. Uniek mag ook de samenwerking die we met Jutzler hebben opgebouwd genoemd worden. Jutzler is een Zwitsers bedrijf dat in 1893 opgericht werd en aanvankelijk Meubelfabriek Oberburg - naar de vestigingsplaats- genoemd werd. Later werd het Jutzler. Hoe dan ook, het bedrijf geldt als toonaangevend op het gebied van element kasten en draaideurkasten. Kasten die steeds weer innovatief zijn en waarvan wij het merendeel in ons assortiment hebben opgenomen. Waarom? Omdat we weten dat een draaideurkast van Jutzler staat voor kwaliteit en uitstraling tegen een ook nog eens zeer betaalbare prijs. Meer kun je je toch niet wensen.

Ons aanbod draaideurkasten is indrukwekkend groot

Het uitzoeken van de voor jou perfecte draaideurkast zal nog een heel behoorlijke opgave worden. Het aanbod bij Furnea is namelijk indrukwekkend groot. Het is daarnaast ook mogelijk dat je langskomt voor een custom bestelling. De kasten van Jutzler kun je namelijk zelf samenstellen, bijvoorbeeld door het hang- en leggedeelte aan te passen aan jouw specifieke wensen. Zo kunnen wij je de mooiste, innovatieve draaideurkasten bieden, zonder dat je hiervoor langs hoeft te komen. 

Zes deurs kast en een kast met een geweldige uitstraling

Heb je genoeg ruimte in je kamer? Overweeg dan om de kast met zes deuren van Jutzler aan te schaffen. Daarmee haal je namelijk een zeer ruime, maar ook vooral erg fraaie kast in huis. Alleen het voorpaneel al is indrukwekkend en trekt onmiddellijk de aandacht. Ook kun je de kleur van de kast kiezen, zo is de kleur nougat een erg opvallende kleur maar kan je ook voor een witte kast kiezen.

Iedere kleur is anders en kan verrassend goed in je kamer staan. De kast als geheel maakt een geweldige indruk en heeft een mooie uitstraling. Er is bij de productie gebruik gemaakt van geperst en duurzaam hout. De Zwitserse specialist heeft gekozen om standaard een legplank en een kledingroede per kastelement te integreren in de kast. Maar je kan de indeling, kleur en grootte ook helemaal zelf aanpassen.

Neem ook eens kijkje onze andere meubels, want ook die mogen er zijn

Weet je welke draaideurkast je kiest? Kijk dan in de webshop voor andere meubels die er perfect bij ons. Zo heeft het merk Inter Link SAS niet alleen draaideurkasten, maar ook stoelen en bureaus. Hierdoor kan je altijd de mooiste combinaties maken. Bij ons koop je de meest innovatieve en klassieke meubels altijd tegen een aantrekkelijke prijs. Ook ben je dan eveneens verzekerd van alleen de beste service.

Kijk dus zeker ook eens naar onze bedden, badkamermeubels, kasten, banken, tafels en stoelen, welke nog maar het topje van de ijsberg zijn. Vergeet niet dat je altijd welkom bent als je op zoek bent naar een draaideurkast. Wil je deze eens in een custom bestelling zien? Raadpleeg de kast configurator op de webshop om je eigen kast samen te stellen en te spelen met de ruimte voor hangen en leggen. 

Samenvatting

Zonder overdrijven kunnen we stellen dat we op het gebied van draaideurkasten het neusje van de zalm aan kunnen bieden, Daarom ook doe je er verstandig aan de nodige tijd vrij te maken voor het zoeken naar een draaideurkast.

Zoveel zijn er namelijk. We zijn er trots op ook de draaideurkasten van Jutzler aan te mogen bieden. Deze producent uit Zwitserland staat bekend om het aanbieden van de kwalitatief beste kasten binnen deze categorie. Bovendien geef je met een dergelijke draaideurkast elke ruimte flink meer uitstraling. De variatie in het aanbod is groot. Imponerend zijn zeker die met zes deurtjes.