SALE | 10% korting op alle lampen en vloerkleden
Gebruik deze kortingscode: lampvloer10

Draaideurkast bij Furnea

(136 artikelen)

Draaideurkasten bij Furnea

Hoe richt jij jouw slaapkamer in?

De draaideurkast is één van de basis meubels in je slaapkamer. Maar, vanwege de grootte en de functie is het ook nog een opvallend en veelgebruikt meubel. Reden genoeg om samen te kijken naar de mogelijkheden die een draaideurkast te bieden heeft. Een kledingkast met draaideuren is in ieder huishouden wel te vinden. De kasten zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dat moet ook wel aangezien iedereen een eigen woonstijl heeft. Landelijk, modern, scandinavisch, je vindt alle stijlen hier terug. In de slaapkamer moet je tot rust kunnen komen en jezelf volledig kunnen ontspannen. De inrichting heeft hierin een belangrijk rol. Zorg voor balans tussen je draaideurkast en je slaapkamer meubels. Kies voor rustige kleuren en maak je slaapkamer inrichting af met leuke woonaccessoires. Slaap lekker!

Genoeg ruimte met een draaideurkast

Het grootste voordeel van een draaideurkast is de opbergruimte. Kleding opgevouwen en neerleggen, kleding sorteren en je mooie jurkjes en overhemden ophangen aan een kledingroede, de indeling van je draaideurkast is heel erg belangrijk. Denk daarom goed na voordat je een kledingkast koopt. Heb je behoefte aan veel legruimte of wil je juist kleding kunnen ophangen? De ideale indeling bestaat natuurlijk uit een combinatie van legruimte en een hanggedeelte. Gelukkig is de draaideurkast verkrijgbaar in verschillende soorten. Sommige modellen hebben zelfs lades zodat je kleinere spullen zoals sokken, ondergoed en riemen ook netjes kunt opbergen. Bij een draaideurkast moet je wel rekening houden met ruimte voor de deuren. Deze draaien namelijk open. Heb je een kleinere slaapkamer? Kies dan voor een schuifdeurkast.

Met deze meubelmerken kies je voor kwaliteit

Een draaideurkast is een dagelijks gebruiksproduct. Misschien gebruik je dit meubel wel meerdere keren per dag. Daarom is de kwaliteit, stabiliteit en het gebruiksgemak heel erg belangrijk. Een merk die dit feilloos doorheeft is het meubelmerk Jutzler. Dit Zweedse meubelmerk ontwerpt als sinds de 19e eeuw kledingkasten. Een draaideurkast van dit merk is dus een meubel waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Maar we hebben nog meer samenwerkingen met gerenommeerde merken. Neem een voorbeeld aan het meubelmerk Inter Link SAS. Ook dit merk staat voor kwaliteit. Kortom: koop je een draaideurkast bij Furnea? Dan kun je rekenen op een hoge productkwaliteit.

Draaideurkast kopen bij Furnea

Heb je ooit wel eens een draaideurkast in een winkel gekocht? Dat weet je dat dit best wel een hele klus kan zijn. Je draaideurkast uitzoeken is nog wel te doen, maar na je aankoop begint vaak de ellende. Een kledingkast is groot en bestaat uit een aantal pakket. Het kost in één keer veel geld, je moet een busjes huren en familieleden optrommelen om te helpen met sjouwen. Dat kan veel gemakkelijker! Bestel je kledingkast gewoon bij Furnea. Wij bezorgen hem gratis bij je thuis. Bovendien kun je bij ons rentevrij gespreid betalen. Hierdoor hoef je niet in één keer een groot bedrag af te tikken. Je kunt je draaideurkast gewoon, zonder extra kosten, in drie termijnen betalen.