Lucy Slaapbank: zelf samenstellen

(11 artikelen)

Lucy Slaapbank | zelf samenstellen bij Furnea

Het Lucy bankstel is ongelooflijk mooi. Je merkt meteen dat het ontworpen is door een topdesigner. Wij zijn er helemaal verliefd op en wij zijn er zeker van dat jij dat ook bent. En er is nog een grote troef van dit bankstel: het is volledig samengesteld uit modules. Dat betekent dat je het kan aanpassen aan je wensen en noden. Als jij dus een volledig gepersonaliseerde slaapbank wilt kopen die uitstekend bij je interieur past, is dit bankstel echt iets voor jou!

Een design om verliefd op te worden 

Wat het Lucy bankstel kenmerkt, is de prachtige vormgeving. Het is dan ook ontworpen door topdesigners. Hoewel het een onevenaarbare schoonheid is, werd er bij het ontwerpen ook heel veel rekening gehouden met comfort en duurzaamheid. Je kan dus heerlijk relaxen in de Lucy zitbank voor talloze jaren!

Door de strakke vormgeving staat het tevens heel mooi in diverse interieurtypes. Zo is het een aanwinst voor je Scandinavisch, modern, minimalistisch of landelijk interieur. Er zijn zelfs nog meer mogelijkheden, omdat je het volledig kan aanpassen naar wens. 

Ontdek de toppers die wij voor jou geselecteerd hebben

Je kan natuurlijk helemaal zelf kiezen hoe jij je Lucy zitbank samenstelt, maar om het jou makkelijker te maken, hebben wij reeds enkele modellen voor je geselecteerd. Deze modellen hebben wij uitgekozen aan de hand van hun gebruiksgemak en populariteit. 

In onze webshop vind je bijvoorbeeld een reeds samengestelde vierzitsbank, driezitsbank en divans in diverse kleuren. Je hebt dus heel wat keuze. Bekijk de mogelijkheden. Indien de perfecte design slaapzitbank er voor jou niet bijzit, kan je het eenvoudig aanpassen bij ons in de showroom! Ook handig om te weten: er zit telkens een module bij die je kan omtoveren tot een bed. Elk model is dus een slaapzitbank die je kan gebruiken als extra slaapplaats voor je bezoekers of jezelf.

Milieubewuste keuze

Ben je op zoek naar een zitbank die ook milieuvriendelijk is? Dan is deze zitbank, net zoals alle andere zitbanken van Sits, een goede keuze. Het heeft namelijk een een FSC-gecertificeerd massief houten frame. Dit hout wordt verkregen uit duurzame bossen. Wel fijn als je ook het milieu een handje kan helpen! 

Je eigen zitbank samenstellen? Dat kan eenvoudig!

Misschien dat je denkt dat het samenstellen van je eigen zitbank moeilijk is, maar dat klopt totaal niet. Onze interieurexperts kunnen je daarmee zelfs een handje helpen wanneer je naar onze showroom komt. Maar wat is er nu eigenlijk allemaal mogelijk? 

Diverse modellen 

De keuze begint met het uitzoeken van het ideale model van slaapbank. Zo zijn er niet alleen de compacte tweezitsbanken, maar ook drie- en vierzitsbanken. Daarnaast kan je kiezen voor een chaise longue, u-zitbank of een hoekbank die je kan omtoveren tot slaapplaats. Voldoende mogelijkheden dus! 

Kleurtjes en stoffen 

Iedereen heeft andere voorkeuren. Sommige mensen houden het liever sober, terwijl anderen kleur in hun interieur willen brengen. Het maakt niet uit wat jij verkiest, want deze slaapbank is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren. De beste kleur kies je aan de hand van wat je mooi vindt en de kleuren die je al in je interieur gebruikt hebt. Er zijn ook diverse stofjes verkrijgbaar. Elke stofsoort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Vind je de keuzemogelijkheden overweldigend? Vraag ons dan om raad!

Poten 

Ook bij de poten zijn er verschillende opties. Niet enkel op vlak van design, maar ook op vlak van materiaal en positie. Zo zijn er houten en metalen poten. Kies voor hout en breng charme in je interieur of geef de ruimte een meer luxueuze uitstraling met metaal. Dat mag jij zelf beslissen! 

Er is veel meer mogelijk in onze showroom 

Zoals je al zag, zijn er heel wat aanpassingsmogelijkheden bij de Lucy slaapbank. Wil je alles tot in het detail zelf bepalen en dus een slaapbank samenstellen die volledig past bij jouw interieur en wensen? Dan is het aangeraden om langs te komen in onze showroom. Daar zijn de opties eindeloos. 

Bovendien kan jij je daar laten helpen door onze interieurspecialisten. Het is altijd fijn als je hulp kan krijgen bij deze moeilijke keuze, want zo ben je er zeker van dat je de beste slaapzitbank koopt!