Bex Open Kubus 2 Stuks samenstellen bij Furnea

(15 artikelen)

Benvenuto Design Bex Open kubus (set van 2 stuks)


Als je je eigen Bex wandmeubel aan het samenstellen bent, kun je daar deze set van twee open kubussen aan toevoegen. Zo laat je je meubel nog meer stralen. Bovendien zijn deze kubussen erg praktisch. Je ontdekt de verschillende mogelijkheden hieronder!

Ideaal voor decoratie

Als je houdt van accessoires, mag deze set van twee open kubussen niet uit je woonkamer ontbreken. Want je kunt er zowel decoratie op als in plaatsen. De open kubussen lenen zich ook perfect voor het opbergen van boeken en tal van andere spulletjes. Je kunt je creativiteit dus de vrije loop laten! Zijn er toch spullen die je liever niet aan je gasten toont? Dan is het een goed idee om de gesloten kubussen bij te kopen.

Keuze uit diverse kleuren

De set bestaat uit twee open kubussen gemaakt van melamine gecoat meubelplaathout. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar, maar de kubussen zijn allemaal vervaardigd van dezelfde materialen. Het is de bedoeling dat je ze aan de wand monteert. Ideaal, want zo bespaar je plaats!

De kleuren die je kunt kiezen zijn: verschillende tinten grijs, wit, lichtbruin (hout) en donkerbruin (houtlook). Vind je het fijn om meerdere kleuren met elkaar te combineren? Dan kun je nog een set bijkopen. Op die manier heb je nog mee opbergruimte!

Ontdek ook de overige wandmeubel-elementen

Deze set van twee open kubussen is superhandig om aan je wandkast op maat toe te voegen. Maar met alleen kubussen ben je er natuurlijk niet. Geen nood, in de rest van het Bex-assortiment vind je nog tal van andere interessante elementen om hiermee te combineren. Zo creëer je een compleet meubel! En als je niet weet wat kiezen, komt Furnea je te hulp. Je hoeft ons dan alleen maar een mailtje te sturen.