Handige ruimtebespaarder: een stapelbed

(30 artikelen)

Een stapelbed is echt gezellig!

Wat ook de reden is voor jouw keuze: een stapelbed is tof! Willen je kinderen niets liever dan op één kamer slapen, heb je meer kinderen dan kamers, heb je vaak logees of richt je een hostel in? Al die redenen doen er eigenlijk niet toe. Wat er wel toe doet, is dat een stapelbed stevig moet zijn. Maar, kinderkamer meubels mogen ook mooi zijn. Toch? Je moet er tenslotte ook iedere dag naar kijken. En dan last but not least, een stapelbed moet een veilig bed zijn. Want het is niet de bedoeling dat je midden in de nacht je bed uit moet om een kind te troosten dat uit het bovenste bed is gevallen. 

Een stapelbed past altijd, als je tenminste geen schuin dak hebt waar het precies zou moeten staan. Maar verder? Je kiest een neutrale of een houtkleurige uitvoering en daar waar één bed stond, staan er nu twee. Ook een stapelbed wit behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Voor een gezellige en praktische kamer combineer je het met kinderkamer meubels uit ons programma zoals een kinderboekenkast, een kindervloerkleed en een kinderkledingkast. En ook een kindermatras bestel je eenvoudig mee. Jouw stijl, jouw smaak, en altijd korting. Mooi toch?

Online bestellen bij Furnea = jouw stapelbed snel in huis

Bestel je stapelbed goedkoop online en voor je het weet staat de bezorger bij jou op de stoep. Dat danken wij, en dus ook jij, aan onze doorgewinterde inkopers. Zij zijn dagelijks op pad om voor jou de beste meubels te vinden tegen de beste prijzen. En daar profiteer jij van. Met altijd korting en altijd korte levertijden. In onze bevestigingsmail ontvang je een Track en Trace waarmee je jouw stapelbed, kinderkledingkast of kindermatras stap voor stap kunt volgen. Tot hij bij jou op de stoep staat. En bevalt er iets niet aan je stapelbed? Dan heb je veertien dagen de tijd om hem te retourneren. Zo doen we dat.