PVC Aanpassingsprofielen: perfecte afwerking van je vloer

(45 artikelen)

PVC Aanpassingssprofielen: voor een elegante verbinding

De PVC aanpassingsprofielen uit de Floorify collectie maken het je mogelijk om op een elegante manier twee vloeren met een hoogteverschil met elkaar te verbinden. Je werkt het verschil dus optisch weg, waardoor je een strak geheel krijgt. Aanpassingsprofielen zijn daarom een goede keuze als je wilt zorgen voor een interieur dat tot in de details mooi afgewerkt is. En dat is belangrijk, want een stralend interieur zit hem in de details. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Elegantie en duurzaamheid gecombineerd

De aanpassingsprofielen van Floorify zijn gemaakt van PVC, maar hebben de uitstraling van hout. Doordat het zo goed vervaardigd is, kan je ze nauwelijks van echt hout onderscheiden. Om die reden hebben ze dezelfde elegante uitstraling. Het grote bijkomend voordeel is dat PVC veel langer meegaat. Daardoor geniet je van het beste van twee werelden.

Makkelijk om schoon te maken

Een ander groot pluspunt van PVC is dat je het eenvoudig schoonmaakt. Al wat je daarvoor nodig hebt is wat water en een PH-neutraal product, zoals het Conny PVC & Vinyl onderhoudsproduct dat je terugvindt in ons assortiment. Dit product is van hetzelfde merk als de profielen, namelijk Floorify. Je kan er dus zeker van zijn dat het optimaal werkt op je aanpassingsprofielen. Als je het samen bestelt, geniet je bovendien van een mooie korting.

Aanpassingsprofielen kopen bij Furnea

Aanpassingsprofielen kopen doe je het beste bij Furnea, want je betaalt niet voor de bezorging. Bovendien kan je ze kosteloos uitproberen, omdat wij je 100 dagen de tijd bieden om gratis te retourneren. Bij Furnea vind je ook pvc vloeren om het mee te combineren en andere soorten Floorify profielen. Alles wat je nodig hebt voor een stralend interieur, vind je dus terug in ons assortiment!