Hoogslapers bij Furnea

(33 artikelen)

Hoogslapers bij Furnea | Creëer ruimte in de slaapkamer!

De oplossing voor het ruimtegebrek

Hoogslapers zijn dé oplossing voor het ruimtegebrek in de kinderkamer, je eigen slaapkamer of je studentenkamer. Een hoogslaper behoort namelijk tot de categorie bedden, maar dan op heel hoge poten. Het bed wordt als het ware naar boven getild waardoor je de ruimte boven het bed goed benut en de ruimte onder het bed kunt gebruiken voor andere dingen. En waar moet je die ruimte dan voor gebruiken? Er zijn verschillende mogelijkheden. We zien hoogslapers met bureau, een kledingkast of een extra logeerbed. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen creativiteit gebruiken. Daarnaast brengen hoogslapers gezelligheid met zich mee waardoor de slaapkamer helemaal opfleurt! 

Waarom een hoogslaper in de kinderkamer

De hoogslapers is topfavoriet als het gaat om de kinderkamer. Kinderkamers zijn namelijk vaak wat kleiner. Daarnaast zijn kinderen super lenig en kunnen ze gemakkelijk ‘s avonds in hun hoogslaper kruiper. Maar deze soort bedden kent ook veel creativiteit. Een fijn bureautje onder de hoogslaper waar kinderen kunnen tekenen en knutselen. Of hang een kleed aan het bed waardoor de ruimte onder het bed veranderd in een leuke verstopplek of echte tent. En hebben je kids heel veel speelgoed? Dan kunt je onder het bed natuurlijk gemakkelijk een paar opbergboxen neerzetten. Je merkt dat hoogslapers een perfecte en leuke oplossing zijn voor het ruimtegebrek in de kinderkamer. En wist je dat de hoogslapers van Furnea ook vaak onderdeel zijn van een serie meubels? Zo kan je ook een bijpassende kinderkledingkast of kinderbureau scoren!

Met deze meubelmerken slaap je fijn

Hoogslapers heb je in verschillende soorten en maten. Ook bij Furnea vind je een verscheidenheid aan modellen. Er is dus genoeg te kiezen! Die uitgebreide collectie hebben we te danken aan waardevolle samenwerkingen met bijzondere meubelmerken. En als het gaat om de hoogslapers willen we één meubelmerk graag uitlichten. Dat is het meubelmerk Rocky. Dit merk is gespecialiseerd in kinderkamer meubels die leuk en veilig zijn, maar ook tegen een stootje kunnen. Dat is natuurlijk super belangrijk, vooral als je hoogslapers voor de kinderkamer zoekt. Maar niet alleen hoogslapers, ook andere kinderbedden zoals de stapelbedden vind je in de collectie van dit leuke meubelmerk. 

Hoogslapers kopen bij Furnea

Ben jij op zoek naar leuke hoogslapers en wil je graag bestellen bij een klantvriendelijke en betrouwbare meubelwinkel? Dan zit je hier goed! Furnea is dé online meubelwinkel van Nederland en België. Natuurlijk hebben we een uitgebreide collectie stijlvolle, leuke en kwalitatieve meubels. Maar we blinken ook uit door ons uitgebreide servicepakket. En dat stopt niet bij gratis bezorging & retour. Je hebt bij Furnea bijvoorbeeld ook 100 dagen bedenktijd. Heb je de hoogslaper in huis maar past hij toch niet in de slaapkamer? Dan heb je ruim de tijd om je aankoop te retourneren. Staat een hoogslaper op jouw verlanglijstje of het verlanglijstje van je kind? Twijfel niet en koop je hoogslapers bij Furnea!

Wil jij een hoogslaper kopen als meubel voor bij jouw in huis? Wacht niet langer en ontvang hem zo snel mogelijk in huis.