Hugo bankstel - Zelf samenstellen bij Furnea

(20 artikelen)

Sits Hugo banken 

Droom jij van een zitbank die je zelf kan ontwerpen? Dan geven wij je samen met Sits die kans. De Hugo banken zijn namelijk volledig af te stemmen naar wens. Maar je vindt in onze webshop ook reeds samengestelde modellen. Ontdek de diverse mogelijkheden en geniet binnenkort van je droomzitbank! 

Ontworpen door topdesigner Ian Archer 

De Hugo bankstellen die je terugvindt bij Furnea bestaan uit diverse modules. Deze werden samengesteld door topdesigner Ian Archer. Hij studeerde in 1989 af in product design en heeft awards gewonnen voor een aantal meubels die hij ontworpen heeft. Met een Ian Archer zitbank heb je dus echt een waardevol meubel in huis.

De modules hebben mooie ronde vormingen en zijn bekleed met een luxestof. Het maakt niet uit welke stof je kiest, want ze zijn allemaal van dezelfde uitstekende kwaliteit. Het frame is gemaakt van milieuvriendelijk en stevig FSC-gecertificeerd hout. Daarnaast zijn de zitbankmodules voorzien van een heerlijke polyurethaanschuimen vulling. 

De populairste modellen door Furnea uitgekozen 

Om jou het kiezen makkelijker te maken, hebben wij reeds samengestelde Hugo zitbanken aan ons assortiment toegevoegd. De modellen die je daar vindt, zijn door ons samengesteld op basis van de laatste nieuwe trends. 

We keken ook naar het gemak en welke zitbanken er het meest gekocht worden. Het is interessant om deze modellen te bekijken voordat je zelf een zitbank samenstelt. Want wie weet zit de perfecte zitbank voor jou er al bij. 

De perfecte zitbank? Die stel je zelf samen 

Zie jij de perfecte zitbank al voor je? Dan kun je dit beeld tot leven laten komen met de Hugo modules van Sits. Er zijn heel wat aanpassingsmogelijkheden. Zo kun je de stof, de kleur, het model en de poten veranderen.

Model 

Allereerst dien je te bepalen welk model van zitbank je wenst. Bij de Hugo modules heb je de keuze tussen: een zitbank met een, twee of drie zitplaatsen, verschillende formaten van hoekbanken en diverse formaten van zitbanken met chaise longue.

Heb je weinig plaats vrij? Dan raden wij je aan om een twee- of driezitsbank te kopen. Grote families kiezen beter een hoekbank. En een zitbank met chaise longue gedeelte geeft je de mogelijkheid om je beentjes te strekken. Denk goed na over model je graag wilt en ga dan door naar de volgende stap. 

Kleur en stof 

Nu is het tijd om een stofje en kleur te kiezen. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een superzachte velvetstof in een opvallende kleur. Houd jij het liever sober? Ook geen probleem. Je kan namelijk tevens kiezen voor zwart, bruin of andere neutrale kleuren. 

Poten 

Als laatste kun je de poten van de design zitbank aanpassen. Er is niet alleen keuze uit verschillende materialen, maar ook uit diverse designs. Zo kun je rechte poten van metaal onder je zitbank laten plaatsen of kiezen voor gebogen houten poten. Omgekeerd kan ook.

Je eigen Hugo zitbank samenstellen in onze showroom 

Vind je het fijn om nog veel meer aanpassingsmogelijkheden te ontdekken? Dan is het een goed idee om naar de Furnea showroom in Schiedam te komen. Ter plaatste zie je alle mogelijkheden qua stofjes, kleur, poten en extra's. En uiteraard helpen wij je graag bij het maken van een keuze!