Schoenenkasten met spiegel bij Furnea

(38 artikelen)

Schoenenkasten met spiegel bij Furnea | Voor top tot teen

Opbergkast voor schoenen met spiegel: Een must voor elke hal!

Zeg eens eerlijk, hoe vaak ben jij jouw schoenen kwijt? Ligt de linker weer eens onder het bed of de rechter heeft zich verstopt onder het dressoir. Best vervelend, zeker als je haast hebt. Bovendien komt dat rondgeslinger de levensduur van jouw schoenen meestal niet ten goede. Daar is een heel eenvoudige oplossing voor in de vorm van schoenenkasten. In zo’n opbergkast ruim je al jouw schoenen netjes en overzichtelijk op. En helemaal handig is het om te kiezen voor een schoenenkast met spiegel. Een spiegel die je boven de kast ophangt om je gezicht of haar te checken voordat je naar buiten gaat. Of een lange spiegel op de kastdeur tot de grond. Kun je jezelf van top tot teen bekijken. Schoenenkasten met spiegel zijn ideaal voor in de hal of slaapkamer.

Van lage schoenenkast met losse spiegel tot hoge schoenenkast met spiegeldeur

Schoenenkasten met spiegel, daarvan verkopen we er verschillende bij Furnea. Een lage schoenenkast met houten ombouw en hoogglans deurtjes is bijvoorbeeld erg mooi. Uiteraard met een spiegel die daar qua stijl en formaat perfect bij past. Of wat denk je van een fraaie hal combinatie met betonlook opbergkast voor schoenen en een mooie rechthoekige spiegel. Hoogglans wit misschien of ga je toch voor een volledige houtlook? Je kunt trouwens ook kiezen voor een uitgebreidere hal combinatie van een luxe schoenenkast met spiegel en kapstok. Keuze genoeg in onze webwinkel als het gaat om schoenenkasten met spiegel!  

Tip: de schoenenkasten met spiegel passen natuurlijk niet alleen mooi in een woonomgeving. Ook in de ontvangstruimte van bijvoorbeeld een kleine sfeervolle yogastudio kun je prima zo’n kast voor schoenen neerzetten.

Schoenenkasten met spiegel van Germania

Schoenenkasten ontwerpen? Dat kun je uitstekend overlaten aan de creatieve geesten van het Germania. Al meer dan 50 jaar is dit Duitse meubelmerk gespecialiseerd in hal meubels. In de collectie vind je dan ook prachtige eigentijdse schoenenkasten met spiegel. Bijvoorbeeld met een houtlook of in hoogglans, met lades of met deurtjes, met een losse spiegel of een spiegeldeur. Er is van alles mogelijk. Elke kast is uniek en heeft een schitterende uitstraling. En uiteraard zitten alle schoenenkasten stevig in elkaar en is gewerkt met materialen van uitstekende kwaliteit. Kortom, met een Germania halkast met spiegel haal je een meubel in huis om trots op te zijn.

Schoenenkast met spiegel kopen bij Furnea

Er zijn heel veel redenen om bij Furnea een schoenenkast met spiegel te kopen. Bestellen is eenvoudig en je betaalt in een beveiligde omgeving. Bezorging is gratis en we sturen al onze meubels verzekerd op om ervoor te zorgen dat deze compleet en intact bij jou aankomen. We staan achter onze producten en daarom vinden wij het ook niet meer dan normaal om 5 jaar gegarandeerd garantie te geven op jouw aankoop. Niet helemaal tevreden? Retourneren is gratis binnen 100 dagen. Een schoenenkast met spiegel is er voor jou van top tot teen. Voor de schoenneuzen rondom jouw tenen tot die stijlvolle knot bovenop je hoofd. Maak je snel een keuze uit onze collectie schoenenkasten met spiegel?