Industriële kapstokken bij Furnea

(43 artikelen)

Industriële kapstokken bij Furnea | Praktische en stoere blikvangers

Da’s nog eens fijn binnenkomen!

Ook zo dol op de industriële woonstijl met zijn stoere uitstraling en ruwe materialen? Kijk dan eens rond in onze collectie industriële kapstokken. Met zo’n gave kapstok maak jij jouw entree stijlvol en creëer je een plek om jassen bij binnenkomst meteen op te hangen. Zo houd je jouw interieur opgeruimd en die jassen netjes. We verkopen kapstokken in diverse soorten en maten. Van grote industriële staande kapstokken tot wandkapstokken met industrieel uiterlijk. Een kapstok is onmisbaar in de hal of gang, maar is ook een mooie aanwinst in bijvoorbeeld een slaapkamer. Perfect voor het ophangen van jasjes, sjaaltjes, riemen en badjassen.

Stoere metalen, houten en betonnen kapstokken

Industriële kapstokken genoeg in de Furnea collectie. Gave kapstokken van ruw hout bijvoorbeeld met metalen haakjes. Stoere metalen kapstokken met industriële look. Originele wandkapstokken met betonlook. Ga je voor een staande kapstok of voor een wandkapstok? Alleen haakjes of ook een metalen roede? Er zijn zowel industriële wandkapstokken die je horizontaal moet ophangen als uitvoeringen om verticaal op te hangen. De meeste kapstokken zijn in meerdere formaten verkrijgbaar, van small tot large. Die verschillende formaten kun je trouwens ook uitstekend combineren. Hang bijvoorbeeld de grote kapstok met industrieel uiterlijk hoog op voor volwassen jassen en de kleine variant laag voor kinderjassen. Kies uit wat jij mooi en handig vindt!

Industriële kapstokken met een uitstekende prijskwaliteit-verhouding

Bij Furnea leveren we industriële kapstokken van merken die bekend staan vanwege de schitterende designs, scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit. Voor de ontwerpen wordt gebruik gemaakt van duurzame en stevige materialen en er is veel zorg en aandacht voor het productieproces. Ingrediënten die ervoor zorgen dat jij jarenlang geniet van jouw nieuwe kapstok. Een van onze favoriete meubelleveranciers van industriële kapstokken is het Nederlandse Davidi Design. Een meubelmerk dat al vele jaren meedraait in de wereld van de kapstokken. De Davidi Design collectie is helemaal van deze tijd en wordt regelmatig vernieuwd.

Tip: Naast industriële kapstokken verkopen we nog meer hal meubels om jouw entree stijlvol in te richten en jouw interieur opgeruimd te houden!

Industriële kapstok kopen bij Furnea

Industriële staande kapstok of wandkapstok kopen? Dan heten we je van harte welkom bij Furnea. We vertellen je graag over onze goede service. Je hebt ruime keuze, betaalt in een beveiligde omgeving, bestelt vanuit jouw luie stoel, bezorging is gratis, we hanteren snelle levertijden, je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie en hebt 100 dagen retourrecht. Dat klinkt allemaal heel goed toch? En dat is het ook. We maken onze klanten namelijk graag blij. Want blije klanten komen nog eens terug en daar worden wij dan weer blij van! Heb je een keuze gemaakt uit onze collectie industriële kapstokken en heb je nog meer meubels nodig? Kijk dan rustig eens rond in onze webwinkel. We verkopen meubels voor alle ruimtes in huis! Zien we je binnenkort online of kom je een kop koffie drinken in onze showroom?