Staande kapstokken bij Furnea

(9 artikelen)

Staande kapstokken bij Furnea | Voor alle jassen, tassen en dassen

Zet maar gewoon neer, die fraaie kapstok!

In een woonhuis, in een yogastudio, in de wachtkamer van de tandarts, in een kroeg. Welk gebouw je ook binnengaat, een kapstok is een echte must. Anders slingeren die jassen ook zo door het interieur. Geen fijne aanblik en bovendien blijven jassen op die manier meestal niet erg netjes. Zet dus in de entree een prachtige staande kapstok. De staande kapstokken van Furnea zijn ideaal voor het ophangen van jassen, maar zijn ook zonder dat er iets aanhangt een lust voor het oog. Een mooie mix van functionaliteit en stijl. We verkopen zowel staande kapstokken met haakjes als handige kledingrekken. Op zo’n kledingrek kun je met kledinghangers lekker veel jassen kwijt.

Tip: Een staande kapstok of kledingrek is ook ideaal voor in de slaapkamer of in een kleedkamer!

De Furnea collectie staande design kapstokken

De collectie staande kapstokken van Furnea is de moeite van het bekijken zeker waard. Kies bijvoorbeeld voor een van onze moderne staande kapstokken van RVS. Glimt en schittert je tegemoet! Of wat denk je van een prachtige metalen staande kapstok met houten voet? We hebben ook een fraai aanbod staande houten kapstokken en stoere staande industriële kapstokken. Voor iedere woonsmaak wat wils. Er zijn ook staande kapstokken met zowel hoge als lage haakjes. De hoge haakjes zijn perfect voor volwassen jassen en sjaals. De lage haakjes kun je gebruiken voor tassen of kleine kinderjassen. Ga voor de staande kapstok die past bij jouw woonsmaak en interieur!

M2 Kollektion, Monaica, Jual Furnishings

Bij Furnea hebben we een mooie collectie staande kapstokken, bijvoorbeeld van Duitse M2 Kollektion, het Franse Monaica en het Britse Jual Furnishings. Ieder meubelmerk heeft een eigen stijl, waardoor de Furnea collectie gevarieerd is. Onze inkopers gaan regelmatig op pad om de bestaande collectie uit te breiden en te vernieuwen. Daarbij houden zij altijd de Furnea kernwaarden in hun achterhoofd.  Staande kapstokken die stevig en praktisch zijn, een unieke uitstraling hebben en bijzonder stijlvol zijn. En met een fijn prijskaartje, want wij vinden dat design helemaal niet duur hoeft te zijn!

Een staande kapstok staat voor een grote dosis flexibiliteit

Het mooie aan een staande kapstok is dat je steeds kunt schuiven met het meubelstuk om zo uiteindelijk tot de perfecte indeling van je hal te komen. Bij een kapstok die aan de wand bevestigd is, is dat niet het geval. Wat dat betreft biedt een staande kapstok dus veel meer flexibiliteit. De staande kapstokken zijn ook meer de blikvanger in elke hal dan de wandkapstok.

Jassen, tassen, paraplu’s en petten slingeren nooit meer op de grond en een volle kapstok geeft op de een of andere manier een warm gevoel. Het straalt iets uit en daarom is elke staande kapstok van toegevoegde waarde. Ook binnen het aanbod staande kapstokken kunnen we maatwerk bieden, want we hebben voor elk interieur een geschikte staande kapstok beschikbaar.

Houd altijd rekening met de beschikbare ruimte

Het is onmogelijk om alle staande kapstokken door te nemen, zo groot is het aanbod. We lichten er toch een aantal bijzonderheden uit. Zo is een kapstokpaneel een bijzondere versie van de staande kapstok. Deze uitvoering is altijd stijlvol en geschikt voor de moderne inrichting. Er zijn dergelijke kapstokken beschikbaar die van de voorkant in glas zijn uitgevoerd. Daardoor worden ze wel heel erg bijzonder.

De staande kapstokken van het bekende Engelse merk Jual Furnishings is de tegenhanger van een moderne inrichting, al passen de kapstokken van dit merk verrassend genoeg toch vaak prima in elk denkbaar interieur. Typisch Engels, zo kun je de verschillende staande kapstokken die het merk biedt het best kunnen omschrijven. Bovendien gaat het steeds om duurzame kapstokken. In het geval van Jual is een staande uitvoering écht een meubelstuk dat kracht uitstraalt en behoorlijk wat ruimte in kan nemen. Welke staande kapstok je kiest heeft zeker ook te maken met de ruimte die je tot je beschikking hebt. Een te forse kapstok in een te kleine hal geeft alsnog een wat rommelig en vol effect. En dat wil je met een kapstok nu juist voorkomen. Houd daar dus nadrukkelijk rekening mee. 

Voor elke woonstijl een passende staande kapstok

Natuurlijk bieden we ook weer een tegenhanger van de kapstokken van Jual. Monaica bijvoorbeeld, houdt het simpel en basic. Met drie rijen haken en uitgevoerd in metaal nemen deze kapstokken minder ruimte in en vallen ze minder op. Ze zijn echter wel functioneel en omdat ze uitgevoerd zijn in metaal, passen ze prima binnen elke woonstijl. Wat betreft de staande kapstok kunnen we dus echt maatwerk bieden.

Staande kapstok online kopen bij Furnea

Ga je een staande kapstok kopen? Dan moet je dus zeker even een kijkje nemen in het aanbod van Furnea. Net als al onze andere meubels en woonaccessoires, zijn onze staande kapstokken van uitstekende kwaliteit en hebben een prachtige look. Wil je meer weten over een bepaalde kapstok? Klik dan door naar de specificaties of neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je met plezier te woord. Naast staande kapstokken verkopen we trouwens nog veel meer meubels voor de hal. Van leuke halbankjes tot grote halkasten. Shop jouw nieuwe hal bij elkaar in onze webwinkel!

Samenvatting

De staande kapstok is niet alleen ideaal om jassen aan op te hangen, maar is ook een lust voor het oog. De staande kapstok is niet alleen handig voor in de hal, maar bijvoorbeeld ook voor in een kleed- of slaapkamer. Bij Furnea hebben we een ruime collectie aan staande kapstokken.

De kapstokken uit ons assortiment zijn afkomstig van verschillende leveranciers. Zo hebben we in ons assortiment voor ieder wat wils! Ongeacht de woonstijl van je inrichting, vind je bij Furnea een passende staande kapstok. Nog een reden om specifiek bij Furnea te bestellen, is vanwege onze goed bereikbare klantenservice.