Staande kapstokken bij Furnea

(11 artikelen)

Staande kapstokken bij Furnea | Voor alle jassen, tassen en dassen

Zet maar gewoon neer, die fraaie kapstok!

In een woonhuis, in een yogastudio, in de wachtkamer van de tandarts, in een kroeg. Welk gebouw je ook binnengaat, een kapstok is een echte must. Anders slingeren die jassen ook zo door het interieur. Geen fijne aanblik en bovendien blijven jassen op die manier meestal niet erg netjes. Zet dus in de entree een prachtige staande kapstok. De staande kapstokken van Furnea zijn ideaal voor het ophangen van jassen, maar zijn ook zonder dat er iets aanhangt een lust voor het oog. Een mooie mix van functionaliteit en stijl. We verkopen zowel staande kapstokken met haakjes als handige kledingrekken. Op zo’n kledingrek kun je met kledinghangers lekker veel jassen kwijt.

Tip: Een staande kapstok of kledingrek is ook ideaal voor in de slaapkamer of in een kleedkamer!

De Furnea collectie staande design kapstokken

De collectie staande kapstokken van Furnea is de moeite van het bekijken zeker waard. Kies bijvoorbeeld voor een van onze moderne staande kapstokken van RVS. Glimt en schittert je tegemoet! Of wat denk je van een prachtige metalen staande kapstok met houten voet? We hebben ook een fraai aanbod staande houten kapstokken en stoere staande industriële kapstokken. Voor iedere woonsmaak wat wils. Er zijn ook staande kapstokken met zowel hoge als lage haakjes. De hoge haakjes zijn perfect voor volwassen jassen en sjaals. De lage haakjes kun je gebruiken voor tassen of kleine kinderjassen. Ga voor de staande kapstok die past bij jouw woonsmaak en interieur!

M2 Kollektion, Monaica, Jual Furnishings,

Bij Furnea hebben we een mooie collectie staande kapstokken, bijvoorbeeld van Duitse M2 Kollektion, het Franse Monaica en het Britse Jual Furnishings. Ieder meubelmerk heeft een eigen stijl, waardoor de Furnea collectie gevarieerd is. Onze inkopers gaan regelmatig op pad om de bestaande collectie uit te breiden en te vernieuwen. Daarbij houden zij altijd de Furnea kernwaarden in hun achterhoofd.  Staande kapstokken die stevig en praktisch zijn, een unieke uitstraling hebben en bijzonder stijlvol zijn. En met een fijn prijskaartje, want wij vinden dat design helemaal niet duur hoeft te zijn!

Staande kapstok online kopen bij Furnea

Ga je een staande kapstok kopen? Dan moet je dus zeker even een kijkje nemen in het aanbod van Furnea. Net als al onze andere meubels en woonaccessoires, zijn onze staande kapstokken van uitstekende kwaliteit en hebben een prachtige look. Wil je meer weten over een bepaalde kapstok? Klik dan door naar de specificaties of neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je met plezier te woord. Naast staande kapstokken verkopen we trouwens nog veel meer meubels voor de hal. Van leuke halbankjes tot grote halkasten. Shop jouw nieuwe hal bij elkaar in onze webwinkel!